Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam taka wiadomosc na e-mail od Redakcji "Moj Pies :

Magazyn "Mój Pies" od kilku lat wydaje eleganckie kalendarze ścienne, załączane do 12. wydania pisma w roku. Do tej pory na zdjęciach prezentowaliśmy głównie rasowe szczeniaki. Teraz przyszła kolej na kundelki!
Ogłaszamy casting! Być może właśnie twój psiak znajdzie się na kartach kalenarza. Przyślij do nas zdjęcia swojego pupila! Wybierzemy 12 najfajniejszych psów, które zaprosimy na profesjonalną sesję fotograficzną.

Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres: redakcja@psy.pl (w temacie maila wpisując słowo "casting"). Oferta powinna zawierać: zdjęcia psiaka (maks. trzy), dane właściciela (adres, telefon) i podstawowe informacje o psie: wiek, płeć, wielkość oraz wskazówki istotne dla fotografa (czy pies umie wykonywać polecenia - siadać, zostawać na wskazanym miejscu itp., czy jest ruchliwy czy leniwy, przyjazny czy nieufny wobec obcych).
Daj swojemu psu szansę, by poznały go tysiące Polaków!
Czekamy do końca sierpnia!

Posted

Akrum napisał(a):
a ja też, a ja też dostałam :)
i sobie o Grosiu i Tamarce pomyślałam :)
może by ich tam zgłosić? :)

Wlasnie dlatego skopiowalam caly e-mail. Wysylajcie zdjecia kundelkow. Moze ktorys sie zalapie na kalendarz a wtedy domek szybko sie znajdzie :)

Posted

[quote name='Ingrid44']

Dostalam taka wiadomosc na e-mail od Redakcji "Moj Pies :

Magazyn "Mój Pies" od kilku lat wydaje eleganckie kalendarze ścienne, załączane do 12. wydania pisma w roku. Do tej pory na zdjęciach prezentowaliśmy głównie rasowe szczeniaki. Teraz przyszła kolej na kundelki!
Ogłaszamy casting! Być może właśnie twój psiak znajdzie się na kartach kalenarza. Przyślij do nas zdjęcia swojego pupila! Wybierzemy 12 najfajniejszych psów, które zaprosimy na profesjonalną sesję fotograficzną.

Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres: redakcja@psy.pl (w temacie maila wpisując słowo "casting"). Oferta powinna zawierać: zdjęcia psiaka (maks. trzy), dane właściciela (adres, telefon) i podstawowe informacje o psie: wiek, płeć, wielkość oraz wskazówki istotne dla fotografa (czy pies umie wykonywać polecenia - siadać, zostawać na wskazanym miejscu itp., czy jest ruchliwy czy leniwy, przyjazny czy nieufny wobec obcych).
Daj swojemu psu szansę, by poznały go tysiące Polaków!
Czekamy do końca sierpnia!

Dzięki wysłałam tam fotki Grosia i Tamarki

Posted

Juz niedlugo po sezonie urlopowym i dzieci pojda do szkoly wiec wszystko wroci do normalnosci. Musimy sie wziac ostro do oglaszania Groszka !

Taki fajny piesek a domku znalezc nie moze :(

Posted

Cioteczki, samym hopaniem raczej nie pomozemy Groszkowi. Trzeba ogloszen ,ogloszen i jeszcze raz ogloszen. Sa bazarki z ogloszeniami. Trzeba by mu dac ogloszenie w jakiejs lokalnej gazecie, moze porobic plakaciki i porozwieszac po miescie.

Musimy cos robic bo czas leci i nic sie nie dzieje.
Jak Groszek stoi z finansami, czy stac go na wykupienie ogloszen i ogloszenie w gazecie?

Posted

Finanse groszka nie są ciekawe kilka cioteczek niestety nie wpłaca stałych deklaracji..
On ma dużo ogłoszeń w gazecie ma co tydzień odnawiane ogłoszenie .

Posted

GROSZEK 11.08 MIAŁ ZROBIONE OGŁOSZENIA

1 alegratka
2 4łodz
3 tusprzedaj
4 swistek
5 cwirek
6 kupsprzedaj
7 ibazar
8 rozgłosnet

9 gumtree
10 kupiepsa
11 olx
12 animalia
13 petworld
14 aleokazja
15 pajęczyna
16 owi
17 adopcjapsa
18 eoferty
19 petsy
20 neeon
21 tlenek
22 adin
23 cafeanimal
24 4ogłoszenia
25 topogłozenia
26 pineska
27 przygarnijzwierzaka
28 ojej
29 hodowcy
30 kokosy

Deklaracje stałe;
agata51 -20zł(III,IV,V,VI,VII,VIII)
NusiaiJa "CiotkaE" - 10zł (III,IV,V,VI,VII,VIII)
karoluch - 10zł (III,IV,V,VI,VII,VIII )
Oczka -10zł(III,IV,?,?,?,VIII)
meganka5 - 100zł (przez pół roku a potem po 50zł)(III,IV,V,VI)
jasioslawinka -10zł(III,IV,V,VI,VII,VIII.IX)
Basia1968 -10zł(III,IV)
haliza - 10zł (III,IV,V,VI+10zł,VII,VIII)
epe - 10zł(III,IV)
Akrum - 20zł( III,IV,V,VI,VII,VIII)
ollalaa - 15zł (III,IV,V,VI,VII,VIII,IX)
kami_23 - 10zł(III+2ZŁ,IV,V,VI,VII,VIII)
AgusiaP - 10zł (III,IV,V,VI,VII,VIII)
Ingrid44 - 20zł (III,IV,V,VI,VII,VIII)
Monika z Katowic -20zł(III,IV,V,VI,VII,VIII)deklaracje do końca roku 2010
elkate -20zł (IV,V,VI,VII,VIII)
Szarotka-20 zł (VI,VII)

Posted

Grosio, przelałam właśnie moją deklaracje za wrzesień i październik, ale mam nadzieję, że ta październikowa już ci nie będzie potrzebna po pójdziesz do DS :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Cos okropnego z tymi deklaracjami,ciotki deklaruja a potem nie przysylaja bez zadnego wyjasnienia:shake::shake::shake:

To ile deklaracji brakuje miesiecznie ?

wszesniej brakowało niewiele teraz już brakuje sporo ( 100 zł )