Akrum Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Grosiu, pora do domku :) weź sobie w końcu moje słowa do serca i biegnij do nowego domku :) Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Dostalam taka wiadomosc na e-mail od Redakcji "Moj Pies : Magazyn "Mój Pies" od kilku lat wydaje eleganckie kalendarze ścienne, załączane do 12. wydania pisma w roku. Do tej pory na zdjęciach prezentowaliśmy głównie rasowe szczeniaki. Teraz przyszła kolej na kundelki! Ogłaszamy casting! Być może właśnie twój psiak znajdzie się na kartach kalenarza. Przyślij do nas zdjęcia swojego pupila! Wybierzemy 12 najfajniejszych psów, które zaprosimy na profesjonalną sesję fotograficzną. Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres: redakcja@psy.pl (w temacie maila wpisując słowo "casting"). Oferta powinna zawierać: zdjęcia psiaka (maks. trzy), dane właściciela (adres, telefon) i podstawowe informacje o psie: wiek, płeć, wielkość oraz wskazówki istotne dla fotografa (czy pies umie wykonywać polecenia - siadać, zostawać na wskazanym miejscu itp., czy jest ruchliwy czy leniwy, przyjazny czy nieufny wobec obcych). Daj swojemu psu szansę, by poznały go tysiące Polaków! Czekamy do końca sierpnia! Quote
Akrum Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 a ja też, a ja też dostałam :) i sobie o Grosiu i Tamarce pomyślałam :) może by ich tam zgłosić? :) Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Akrum napisał(a):a ja też, a ja też dostałam :) i sobie o Grosiu i Tamarce pomyślałam :) może by ich tam zgłosić? :) Wlasnie dlatego skopiowalam caly e-mail. Wysylajcie zdjecia kundelkow. Moze ktorys sie zalapie na kalendarz a wtedy domek szybko sie znajdzie :) Quote
zuzka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Ingrid44']Dostalam taka wiadomosc na e-mail od Redakcji "Moj Pies : Magazyn "Mój Pies" od kilku lat wydaje eleganckie kalendarze ścienne, załączane do 12. wydania pisma w roku. Do tej pory na zdjęciach prezentowaliśmy głównie rasowe szczeniaki. Teraz przyszła kolej na kundelki! Ogłaszamy casting! Być może właśnie twój psiak znajdzie się na kartach kalenarza. Przyślij do nas zdjęcia swojego pupila! Wybierzemy 12 najfajniejszych psów, które zaprosimy na profesjonalną sesję fotograficzną. Zgłoszenia prosimy nadsyłać na adres: redakcja@psy.pl (w temacie maila wpisując słowo "casting"). Oferta powinna zawierać: zdjęcia psiaka (maks. trzy), dane właściciela (adres, telefon) i podstawowe informacje o psie: wiek, płeć, wielkość oraz wskazówki istotne dla fotografa (czy pies umie wykonywać polecenia - siadać, zostawać na wskazanym miejscu itp., czy jest ruchliwy czy leniwy, przyjazny czy nieufny wobec obcych). Daj swojemu psu szansę, by poznały go tysiące Polaków! Czekamy do końca sierpnia! Dzięki wysłałam tam fotki Grosia i Tamarki Quote
zuzka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Wpłynęła wpłata od JASIOSLOWINKA - 40 zł Bardzo dziękuje w imieniu Groszka Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 zuzka napisał(a):Dzięki wysłałam tam fotki Grosia i Tamarki Zawsze uwazam ze warto probowac :) Quote
Ingrid44 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 zuzka napisał(a):Dzięki wysłałam tam fotki Grosia i Tamarki Zawsze uwazam ze warto probowac :):loveu::lol: Quote
Akrum Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 pewnie, tym bardziej że Grosio to taki psiak z dziecięcych lat (były takie pluszaki swego czasu kilkanaście lat temu) :) może akurat mu się uda :) Quote
Ingrid44 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Juz niedlugo po sezonie urlopowym i dzieci pojda do szkoly wiec wszystko wroci do normalnosci. Musimy sie wziac ostro do oglaszania Groszka ! Taki fajny piesek a domku znalezc nie moze :( Quote
zuzka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wpłynęła wpłata od; AgusiaP - 10 zł VIII Bardzo dziękuje w imieniu Groszka Quote
Ingrid44 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cioteczki, samym hopaniem raczej nie pomozemy Groszkowi. Trzeba ogloszen ,ogloszen i jeszcze raz ogloszen. Sa bazarki z ogloszeniami. Trzeba by mu dac ogloszenie w jakiejs lokalnej gazecie, moze porobic plakaciki i porozwieszac po miescie. Musimy cos robic bo czas leci i nic sie nie dzieje. Jak Groszek stoi z finansami, czy stac go na wykupienie ogloszen i ogloszenie w gazecie? Quote
Akrum Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 cześć Grosio :) niedawno Groszek ukazał się w gazecie, ale to chyba było gdzieś w połowie sierpnia - to był już drugi raz i nic... Quote
zuzka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Finanse groszka nie są ciekawe kilka cioteczek niestety nie wpłaca stałych deklaracji.. On ma dużo ogłoszeń w gazecie ma co tydzień odnawiane ogłoszenie . Quote
Akrum Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 a ciotki niepłacące na pw nie odpowiadają? wysyłacie im przypomnienia? Quote
ciapuś Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 GROSZEK 11.08 MIAŁ ZROBIONE OGŁOSZENIA 1 alegratka 2 4łodz 3 tusprzedaj 4 swistek 5 cwirek 6 kupsprzedaj 7 ibazar 8 rozgłosnet 9 gumtree 10 kupiepsa 11 olx 12 animalia 13 petworld 14 aleokazja 15 pajęczyna 16 owi 17 adopcjapsa 18 eoferty 19 petsy 20 neeon 21 tlenek 22 adin 23 cafeanimal 24 4ogłoszenia 25 topogłozenia 26 pineska 27 przygarnijzwierzaka 28 ojej 29 hodowcy 30 kokosy Deklaracje stałe; agata51 -20zł(III,IV,V,VI,VII,VIII) NusiaiJa "CiotkaE" - 10zł (III,IV,V,VI,VII,VIII) karoluch - 10zł (III,IV,V,VI,VII,VIII ) Oczka -10zł(III,IV,?,?,?,VIII) meganka5 - 100zł (przez pół roku a potem po 50zł)(III,IV,V,VI) jasioslawinka -10zł(III,IV,V,VI,VII,VIII.IX) Basia1968 -10zł(III,IV) haliza - 10zł (III,IV,V,VI+10zł,VII,VIII) epe - 10zł(III,IV) Akrum - 20zł( III,IV,V,VI,VII,VIII) ollalaa - 15zł (III,IV,V,VI,VII,VIII,IX) kami_23 - 10zł(III+2ZŁ,IV,V,VI,VII,VIII) AgusiaP - 10zł (III,IV,V,VI,VII,VIII) Ingrid44 - 20zł (III,IV,V,VI,VII,VIII) Monika z Katowic -20zł(III,IV,V,VI,VII,VIII)deklaracje do końca roku 2010 elkate -20zł (IV,V,VI,VII,VIII) Szarotka-20 zł (VI,VII) Quote
Akrum Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 napisz ciapuś do tych niepłacących ciotek pw z ponagleniem albo jak nie będą płacić już, to żeby wyjaśnienie dały dlaczego.... Quote
Akrum Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Grosio, przelałam właśnie moją deklaracje za wrzesień i październik, ale mam nadzieję, że ta październikowa już ci nie będzie potrzebna po pójdziesz do DS :) Quote
Ingrid44 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cos okropnego z tymi deklaracjami,ciotki deklaruja a potem nie przysylaja bez zadnego wyjasnienia:shake::shake::shake: To ile deklaracji brakuje miesiecznie ? Quote
zuzka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ingrid44 napisał(a):Cos okropnego z tymi deklaracjami,ciotki deklaruja a potem nie przysylaja bez zadnego wyjasnienia:shake::shake::shake: To ile deklaracji brakuje miesiecznie ? wszesniej brakowało niewiele teraz już brakuje sporo ( 100 zł ) Quote
Recommended Posts