karoluch Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 czy dotarła moja wpłata za lipiec? Wysłałam pieniążki przelewem internetowym w poniedziałek, więc wczoraj powinny być. głaski dla Grosia :) Quote
zuzka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Wpłynęł wpłata od ; KAROLUCH - 10 zł VII AGATA 51 - 20 zł VI Bardzo dziękuje w imieniu Groszka Quote
ciapuś Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Cioteczki i Wujkowie trzeba poodnawiać ogłoszenia Groszka. Ja niestety mam problemy z internetem ,czy ktoś pomoże ?:-(:-(:-( Quote
zuzka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='ciapuś']Cioteczki i Wujkowie trzeba poodnawiać ogłoszenia Groszka. Ja niestety mam problemy z internetem ,czy ktoś pomoże ?:-(:-(:-( Te ogłoszenia które ja pisałam odnawiam Quote
Akrum Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='zuzka']Te ogłoszenia które ja pisałam odnawiam[/QUOTE] ja też te ogłoszenia, co robiłam Grosiowi to odnawiam, ale jakoś nikt Grosia do domku zabrać nie chce... Quote
Szarotka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Zuziu ja mam nadzieje, ze pieniadze juz doszly, bo to od poniedzialku to chyba dosyc dlugo i to poszlo na Henia, Tamarke i Groszka i inne psy............ Quote
zuzka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Wpłyneła wpłata od ; Szarotka-20 zł VI Bardzo dziękuje w imieniu Groszka. Quote
Akrum Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Grosio, ja nie wiem jak tak możesz wiesz? miejsce innym psiakom zajmujesz tak długo i co, do twojego domu ci nie spieszno? bo mi się wydaje, że już czas najwyższy wyprowadzić się od zuzki, więc pakuj swoje tobołki i w drogę... :evil_lol: Quote
ciapuś Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Wczoraj miałam tel w sprawie Groszka (nawet całkiem fajny) pani miała zadzwonić jeszcze wieczorem i się umówić dokładnie na spotkanie i już nie zadzwoniła :mad: ps zapraszam na wątek kociaków którym muszę szybko znaleźć dom bo inaczej się rozejdą i zdziczeją http://www.dogomania.pl/threads/188421-Kociaki-z-lasu-czekaj%C4%85-na-pomoc-%C5%81%C3%93D%C5%B9 Quote
Akrum Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 o kurcze, może musi jeszcze to przemyśleć, może dziś zadzwoni?? Quote
zuzka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 No właśnie może dzisiaj zadzwoni trzymam :kciuki::kciuki::kciuki:.I niech się nie ociąga bo my jesteśmy w Łodzi do poniedziałku do 8 rano bo wyjeżdżam ze wszystkimi psiakami na działkę i nie będzie nas miesiąc. Quote
Monika z Katowic Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Akrum']o kurcze, może musi jeszcze to przemyśleć, może dziś zadzwoni??[/QUOTE] Wątpię, że zadzwoni... Buziak Groszku. Quote
Basia1968 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Oświadczam wszem i wobec, że dokonam wpłaty z opóźnieniem - nie będę tłumaczyć powodów zwłoki - bo to moja prywatna sprawa - a gdy będe mogła wpłacić więcej to na pewno wpłacę ponad deklaracje - nigdy nie odmawiałam pomocy psiakom - pomagałam i pomagam - deklaracje złożyłam - niestety życie niesie nie tylko dobre, ale też bardzo przykre i nieprzyjemne zdarzenia losowe - niespodzianki, o których nawet nie myslimy w życiu codziennym groszek, heniu, topik, sonia, szczeniaczki; wera, chrupka - pojedyncze deklaracje - o wszytskich pamiętam i nie wycofuje sie z deklaracji - musze przetrwać zyciowe "kopy" i wtedy wyjde na prostą ie wyjaśniam na poszczegolnych wątkach, bo po prostu nie mam sił tłumaczyc każdemu z osobna i wszystkim na raz Quote
epe Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wpisuję się tutaj,bo na PW do Zuzki tłumaczyłam,że jestem na bezrobociu,a mimo to Zuzka na czerwono wpisała,że deklarowałam stałe wpłaty i od 2 miesięcy nie wpłacam! Chcę sprostować - deklarowałam 10,-,a nie 20,- jak wpisała Zuzka!! Jeśli ktoś z Was był na bezpłatnym bezrobociu,to mnie zrozumie - klto nie był,może być,wszystko dla ludzi:diabloti: Mam do wyboru - albo Groszek,albo mój adoptowany Krystian. 10,- to worek karmy na miesiąc! Wpłacę to 10.-,ale dopóki nie znajdę pracy muszę się wypisać z deklaracji,bo za dużo mam już długów bytowych:-( Quote
Akrum Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 i właśnie tak trzeba robić, że jak ktoś znajdzie się w sytuacji, że nie może płacić deklaracji, to wpisuje na wątku, wtedy mamy jasność sytuacji i wiadomo, że można szukać wtedy innych deklarowiczów. a tak nie potrzebnie potem wychodzi jak wychodzi. nie można było od razu wejść i napisać? przecież byśmy zrozumiały, samo życie... Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 To ja od Henia postaram sie pamietac, ze Basia narazie nie moze placic. Epe pozdrowienia dla Krystiana :):) Quote
zuzka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 No właśnnie jak jest na wątku napisane że któraś cioteczka wstrzymuje się z wpłatami to mamy sprawe wyjaśnioną .Przecież różne sytuacie życiowe nas spotykają . Dziękuje za wyjaśnienia na wątku . Quote
zuzka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 W poniedziałek wyjeżdżam z psiakami na działkę i będę miała ograniczony dostęp do internetu, ale raz w tygodniu (pewnie najlepiej będzie w niedziele )będę wpisywała na wątku wpłaty na Groszka [B].Tak więc proszę się nie denerwować że czyjaś wpłata nie jest odnotowana od razu. [/B] Quote
zuzka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Wpłyneła wpłata od ; OCZKA_ 20 zł (DEKLARACJA ZA DWA MIESIĄCE) Bardzo dziękuje w imieniu Groszka [URL="http://www.picturesanimations.com/rose/0/111876xjxb050dzk.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/r/rose/111876xjxb050dzk.gif[/IMG][/URL] Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Grosiu wypoczywaj na działeczce, zażywaj kąpieli słonecznych, hasaj sobie radośnie po zielonej trawce i ciesz się życiem :) A jak w ogóle dogaduje się Grosio z Iryskiem?? Quote
Recommended Posts