Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grosiu, cześć kochany :)
dziś znów się ładna pogoda robi, wczoraj chłodno, pochmurno, a dziś słoneczko zaświeciło :)
Więc tak sobie pomyślałam, że czas na poranną gimnastykę, uważaj - biegnieeeemy do góry :)

Posted

Groszek dzisiaj ponownie w gazecie
Z ostatniego ogłoszenia udało sie innemu psiakowi od Zuzki znaleźć dom więc może tym razem poszczęści się Groszkowi

Posted

jak dobrze, że ogłoszenie nie poszło na marne :)
to ile zuzka ma u siebie tych psiaków? Tamarka, Groszek... a jeszcze inny poszedł do nowego domku...

Posted

Tak to prawda dzięki z ogłoszenie Grosia odezwała się jedna osoba ale Groszkowi się nie udało Tamarce też bo oczywiście ją też pokazałam ale poszedł inny mój tymczasowicz Rysiu .

Posted

zuzka napisał(a):
Tak to prawda dzięki z ogłoszenie Grosia odezwała się jedna osoba ale Groszkowi się nie udało Tamarce też bo oczywiście ją też pokazałam ale poszedł inny mój tymczasowicz Rysiu .

Rysio przetrze szlaki :multi:
Także dla Grosia :) Cudny pysio :loveu:

Posted

Tak Grosiu, teraz twoja kolej, żebyś pomaszerował do nowego domku :)

z teraz mały off za którego cię Grosiu przepraszam:
Dosia-Szkielecik, pilnie musi być wyciągnięta ze schrony, ona jest wycofana, zestresowana, zdziczałą i przeraźliwie chuda... miała badania robione, jest zdrowa, je dużo i mimo to jest szkielecikiem...
ma już zapewnione miejsce w dt, gdzie będzie miała kontakt non stop z człowiekiem, ale brakuje nam kasy...
tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!-Potrzebne-DEKLARACJ%C4%98-brakuje-210z%C5%82!
może mogłabyś/mógłbyś pomóc, mile widziane deklaracje jednorazowe i miesięczne oraz obecność na wątku.
Pomożemy nie tylko Dosi, ale również osobie, która zgodziła się przygarnąć pod swój dach i dać dt psiakowi :)

Posted

zuzka no wiesz co, jak Ty możesz Grosia budzić!? :-) Na fotkach wygląda na straaaaasznie zaspanego, a tu ciotka lampom po oczach błyska.
Zdjęcia super i Grosiu śliczny :-)