Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki, szukam osoby, która mogłaby w najbliższy czwartek odebrać w Łodzi niewielkiego psiaka i przetrzymać go kilka godzin u siebie. potem odebrałby go p. Robert, który adoptował właśnie Kapslika z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/180682-KAPSLIK-psi-okruszek-pojecha%C5%82-do-hotelu-do-Kikou-i-prosi-o-og%C5%82oszenia!
na jego miejsce w hoteliku czeka już inny piesek w potrzebie... prosimy o pomoc, to tylko kilka godzin...

Posted

Akrum napisał(a):
Grosio, jak sprawy z domkiem? był jakiś odzew z ogłoszenia w gazecie?

Był jeden telefon, Pan miał przyjechać zobaczyć Groszka ale do tej pory się nie pojawił.

Posted

Czy ktos moglby zrobic plakaciki i porozwieszac w sklepach zoologicznych , lecznicach itp.
Na innym watku cioteczki tak zrobily i bylo bardzo duzo telefonow ,oczywiscie piesek znalazl dobry domek.

Posted

ciapuś napisał(a):
Pan przez tel robił takie sobie wrażenie więc chyba sie cieszę że nie dojechał ,bo nie sądzę aby to był odpowiedni Pan dla Groszka

takich osób nie chcemy dla Grosia... dom dla Grosia już w samej rozmowie na dzień dobry musi zrobić baardzo dobre wrażenie :)

Posted

elkate napisał(a):
02.06.2010 wysłałam dla Groszka moją deklarację za 06- co z nią?

Niestety u mnie nie ma Twojej wpłaty z 2-06
Ostatnia Twoja wpłata była w dniu 5-05 za V .

Wszystkie wpłaty na bieżąco podaje na wątku .

Posted

Grosio, a ty jak znosisz te upały będąc w takim futerku owieczkowym??
bo ja w lekkiej sukience, a czuje że zaraz się stopię i zostanie tylko mokra plama...;)