elkate Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 odwiedzamy Groszka odwiedzamy, tylko smutno bo domku nie ma dla słodziaka Quote
Ingrid44 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 elkate napisał(a):odwiedzamy Groszka odwiedzamy, tylko smutno bo domku nie ma dla słodziaka Taki fajny,bezproblemowy piesek a domku nie ma :( Quote
Piromanka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Groszeczku, znajdzie się dom także dla Ciebie. Nie wątpimy ani na chwilę. Quote
Ingrid44 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Cioteczki ,jesli Groszek ma jakies extra pieniazki warto by zrobic ogloszenie w gazecie. Ja zrobilam mojemu podopiecznemu w "Dzienniku Zachodnim " i to bez zdjecia ,bylo naprawe duzo telefonow . Niestety to mlody i troche agresywny piesek wiec narazie czekamy bo duzo ludzi pytalo jaki on jest do dzieci. Groszek chyba jest OK do dzieci wiec warto o tym pomyslec. Mam namiary na wszystkie gazety wiec piszcie jak potrzebne wiadomosci. Quote
Akrum Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Ingrid44']Cioteczki ,jesli Groszek ma jakies extra pieniazki warto by zrobic ogloszenie w gazecie. Ja zrobilam mojemu podopiecznemu w "Dzienniku Zachodnim " i to bez zdjecia ,bylo naprawe duzo telefonow . Niestety to mlody i troche agresywny piesek wiec narazie czekamy bo duzo ludzi pytalo jaki on jest do dzieci. Groszek chyba jest OK do dzieci wiec warto o tym pomyslec. Mam namiary na wszystkie gazety wiec piszcie jak potrzebne wiadomosci.[/QUOTE] może warto by spróbować, tym bardziej że Grosio miał już bardzo bardzo dużo ogłoszeń w internecie na różnych portalach i nic, cisza... :( a takie papierowe gazety czyta więcej osób starszych, które szukają właśnie takiego psiaka dla siebie jak Grosio :) Quote
ciapuś Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Macie rację Postaram się w tym tygodniu zorientować jak wyglądają u nas ogłoszenia Pisałam do 2 gazet z prośbą o umieszczenie psiaków ale nie dostałam odpowiedzi.Dzisiaj napiszę jeszcze raz. Quote
Szarotka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Grosiu musisz trafic do gazety ;) Szukamy transportu z Lodzi do Milicza lub okolic. Quote
Akrum Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 oj Grosiu, Grosiu i co tu z Tobą zrobić, co? a może skoro gazety nie chcą wydrukować takiego ogłoszenia, to może by na mieście porozwieszać ogłoszenia? do sklepów zoologicznych dać i lecznic? Quote
Akrum Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 teraz dokładnie nie wiem, na którym wątku to czytałam, ale któraś z cioteczek pisała że swojego psiaka ogłosiła w Gazecie Wyborczej i od razu był odzew. Quote
ciapuś Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Napisałam właśnie do Dziennika i do Expressu z prośbą o umieszczenie naszych psiaków w ich gazetach .Zobaczymy co odpowiedzą ,jeśli w ogóle odpowiedzą.Jeśli nie dostanę odpowiedzi to postaram się zamieścić płatne ogłoszenie(niestety bez zdjęcia) w dziale zwierzęta. Quote
zuzka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wpłynęła wpłata dla Grosia od ; Agata51 - 20 zł V Dziękuje w imieniu Grosia Quote
Ingrid44 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Podaje strone internetowa na ktorej sa wszystkie wazne Polskie gazety: www.BOX24.pl W "Echu Miasta" mozna dac zdjecie i napisac 2 linijki i kosztuje okolo 37 zl. Inne gazety sa dosc drogie- w "Dzienniku Zachodnim" mozna napisac chyba 8 linijek ,bez zdjecia kosztuje 70zl. W "Zyciu Warszawy" mozna dac ze zdjeciem i chyba 8 linijek i kosztuje ponad 70 zl. Nie znam "Echa Miasta " wiec nie wiem czy jest popularne. Quote
Szarotka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Ingrid44']Podaje strone internetowa na ktorej sa wszystkie wazne Polskie gazety: www.BOX24.pl W "Echu Miasta" mozna dac zdjecie i napisac 2 linijki i kosztuje okolo 37 zl. Inne gazety sa dosc drogie- w "Dzienniku Zachodnim" mozna napisac chyba 8 linijek ,bez zdjecia kosztuje 70zl. W "Zyciu Warszawy" mozna dac ze zdjeciem i chyba 8 linijek i kosztuje ponad 70 zl. Nie znam "Echa Miasta " wiec nie wiem czy jest popularne. Tam sie trzeba zarejestrowac na tej stronie, zeby te gazety zobaczyc ?? Quote
Ingrid44 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Szarotka napisał(a):Tam sie trzeba zarejestrowac na tej stronie, zeby te gazety zobaczyc ?? Trzeba sie tylko zalogowac . Quote
Akrum Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Grosio, może uda ci się jednak zdobyć ogłoszenie w jakiejś GAZECIE, wtedy może jakieś fajne pańciostwo cię zobaczy :) Quote
ciapuś Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 juz pracujemy nad ogłoszeniami i myślę że coś się uda zadziałać Quote
Ingrid44 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ciapuś napisał(a):juz pracujemy nad ogłoszeniami i myślę że coś się uda zadziałać Cioteczki ,jestescie CUDOWNE :) Quote
Akrum Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 witaj z rana Groszeczku :) super, może w końcu coś się ruszy i Groszek domek znajdzie, skoro nad ogłoszeniami gazetowymi ciapuś mówi że działa :) Quote
Recommended Posts