Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki ,jesli Groszek ma jakies extra pieniazki warto by zrobic ogloszenie w gazecie. Ja zrobilam mojemu podopiecznemu w "Dzienniku Zachodnim " i to bez zdjecia ,bylo naprawe duzo telefonow . Niestety to mlody i troche agresywny piesek wiec narazie czekamy bo duzo ludzi pytalo jaki on jest do dzieci.

Groszek chyba jest OK do dzieci wiec warto o tym pomyslec. Mam namiary na wszystkie gazety wiec piszcie jak potrzebne wiadomosci.

Posted

[quote name='Ingrid44']Cioteczki ,jesli Groszek ma jakies extra pieniazki warto by zrobic ogloszenie w gazecie. Ja zrobilam mojemu podopiecznemu w "Dzienniku Zachodnim " i to bez zdjecia ,bylo naprawe duzo telefonow . Niestety to mlody i troche agresywny piesek wiec narazie czekamy bo duzo ludzi pytalo jaki on jest do dzieci.

Groszek chyba jest OK do dzieci wiec warto o tym pomyslec. Mam namiary na wszystkie gazety wiec piszcie jak potrzebne wiadomosci.[/QUOTE]
może warto by spróbować, tym bardziej że Grosio miał już bardzo bardzo dużo ogłoszeń w internecie na różnych portalach i nic, cisza... :(
a takie papierowe gazety czyta więcej osób starszych, które szukają właśnie takiego psiaka dla siebie jak Grosio :)

Posted

Macie rację
Postaram się w tym tygodniu zorientować jak wyglądają u nas ogłoszenia
Pisałam do 2 gazet z prośbą o umieszczenie psiaków ale nie dostałam odpowiedzi.Dzisiaj napiszę jeszcze raz.

Posted

oj Grosiu, Grosiu i co tu z Tobą zrobić, co?
a może skoro gazety nie chcą wydrukować takiego ogłoszenia, to może by na mieście porozwieszać ogłoszenia? do sklepów zoologicznych dać i lecznic?

Posted

teraz dokładnie nie wiem, na którym wątku to czytałam, ale któraś z cioteczek pisała że swojego psiaka ogłosiła w Gazecie Wyborczej i od razu był odzew.

Posted

Napisałam właśnie do Dziennika i do Expressu z prośbą o umieszczenie naszych psiaków w ich gazetach .Zobaczymy co odpowiedzą ,jeśli w ogóle odpowiedzą.Jeśli nie dostanę odpowiedzi to postaram się zamieścić płatne ogłoszenie(niestety bez zdjęcia) w dziale zwierzęta.

Posted

Podaje strone internetowa na ktorej sa wszystkie wazne Polskie gazety: www.BOX24.pl

W "Echu Miasta" mozna dac zdjecie i napisac 2 linijki i kosztuje okolo 37 zl. Inne gazety sa dosc drogie- w "Dzienniku Zachodnim" mozna napisac chyba 8 linijek ,bez zdjecia kosztuje 70zl. W "Zyciu Warszawy" mozna dac ze zdjeciem i chyba 8 linijek i kosztuje ponad 70 zl.

Nie znam "Echa Miasta " wiec nie wiem czy jest popularne.

Posted

[quote name='Ingrid44']Podaje strone internetowa na ktorej sa wszystkie wazne Polskie gazety: www.BOX24.pl

W "Echu Miasta" mozna dac zdjecie i napisac 2 linijki i kosztuje okolo 37 zl. Inne gazety sa dosc drogie- w "Dzienniku Zachodnim" mozna napisac chyba 8 linijek ,bez zdjecia kosztuje 70zl. W "Zyciu Warszawy" mozna dac ze zdjeciem i chyba 8 linijek i kosztuje ponad 70 zl.

Nie znam "Echa Miasta " wiec nie wiem czy jest popularne.

Tam sie trzeba zarejestrowac na tej stronie, zeby te gazety zobaczyc ??

Posted

witaj z rana Groszeczku :)
super, może w końcu coś się ruszy i Groszek domek znajdzie, skoro nad ogłoszeniami gazetowymi ciapuś mówi że działa :)