Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prześlijcie mi proszę na pw dane do wpłaty...Freya73 przesłała pieniążki dla kłapouszka cudnego...chciałabym je szybciutko przelać!

Cudna jesteś psinko...mocno trzymać będę za Ciebie kciuki-niech szybko uda Ci się być szczęśliwym!!!

Posted

[quote name='ciapuś']Wpłaty z -07-04-2010r

ANIA+MILVA I ULVER - 45 zł
Ciapuś - 50 zł

Bardzo dziękujemy[/QUOTE]

Od Ani to spadek po Rikim, ktory pojechal do swojego domku do Bialegostoku :):)

Posted

Zgodnie z życzeniem cioteczki Freya73, pozwoliłam sobie pośredniczyć w przekazaniu pieniążków od niej dla Henia i Groszka...dokładnie kwoty 47zł...i pozwoliłam sobie wysłać je na wspólnym przelewie po połowie dla cudnych chłopaków(1/2 z 47zł dla Groszka)

Trzymaj się cudny kłapouszku!!!

Posted

byłam dziś w odwiedzinach u Grosia!!!! on jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie, to mało powiedziane, on jest przerewelacyjny!!!!! ;-)
ślicznie bawił się piłęczką i moją dłonią ;-) Tylko by się przytulał i smerał po swoim parówkowym ciałku ;-)
Cały czas miałam wrażenie, że jest uśmiechnięty :-)
no i oczywiście mam zdjęcia. spróbuje je wstawić a jak nie wyjdzie to pozwole sobie przesłać je zuzce.

Posted

NusiaiJa napisał(a):
byłam dziś w odwiedzinach u Grosia!!!! on jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie, to mało powiedziane, on jest przerewelacyjny!!!!! ;-)
ślicznie bawił się piłęczką i moją dłonią ;-) Tylko by się przytulał i smerał po swoim parówkowym ciałku ;-)
Cały czas miałam wrażenie, że jest uśmiechnięty :-)
no i oczywiście mam zdjęcia. spróbuje je wstawić a jak nie wyjdzie to pozwole sobie przesłać je zuzce.

ale miałaś fajnie :) też bym chciała tego Grosia naszego pomiziać i się z nim pobawić...
czekamy na obiecane zdjęcia :)

Posted

[SIZE="4"]to Ja, Groszek sie nazywam...

tak bawię się tylko JA :lol:

bardzo lubię się bawić, BARDZOOOOOO

wszystkim

i z każdym.....:evil_lol:

mówią, że ze mnie parówka a Ja poprostu jestem mały Groszek:loveu: