ciapuś Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 jUŻ WSZYSTKO WIEM Mamy dwie wpłaty za które bardzo dziękujemy [FONT=MS Shell Dlg 2]KAROLUCH IV - 10 zł Monika z Katowic - 20 zł[/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wow! :crazyeye: Moja kwietniowa deklaracja już doszła, a wysłałam ją dzisiaj rano! Buziaki, śliczny Groszku! :loveu: Quote
ciapuś Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 jest jeszcze jedna wpłata z tym że nie ma nicku z dogo i nie wiemy od kogo PIOTR ROBERT W. DAROWIZNA DLA GROSZKA 10 zł Quote
karoluch Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='ciapuś']jest jeszcze jedna wpłata z tym że nie ma nicku z dogo i nie wiemy od kogo PIOTR ROBERT W. DAROWIZNA DLA GROSZKA 10 zł[/QUOTE] cholibka, znów nie wpisałam nicku - to ja :) znaczy tż Quote
agata51 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Wczoraj przelałam brakującą dyszkę za marzec. Mizianko, Groszku Quote
Ingrid44 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Groszku pokazuj sliczne pysio od samego rana :) Quote
Ingrid44 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 tak na marginesie... Czy wiecie,że kandydat na prezydenta jest mysliwym, zabija dla przyjemności? Czy w kraju, gdzie będzie rządził, jest szansa na zmianę jakiegokolwiek prawa , by zwierzętom bylo lepiej? [FONT="]Koło Łowieckie nr 18 „Ponowa” noszące szczytną nazwę Bialskie Towarzystwo Łowieckie dało się poznać szerszej nie tylko łowieckiej publiczności za sprawą bezkarnego, jak dotychczas, Stefana Karasińskiego strzelającego lisa w sezonie ochronnym, (…) a także za sprawą organizowanego w tym właśnie kole nielegalnego polowania zbiorowego z podkładaczem psów dla Marszałka Sejmu Bronisława Komorowskiego.”[/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ingrid44']tak na marginesie... Czy wiecie,że kandydat na prezydenta jest mysliwym, zabija dla przyjemności? Czy w kraju, gdzie będzie rządził, jest szansa na zmianę jakiegokolwiek prawa , by zwierzętom bylo lepiej? [FONT="]Koło Łowieckie nr 18 „Ponowa” noszące szczytną nazwę Bialskie Towarzystwo Łowieckie dało się poznać szerszej nie tylko łowieckiej publiczności za sprawą bezkarnego, jak dotychczas, Stefana Karasińskiego strzelającego lisa w sezonie ochronnym, (…) a także za sprawą organizowanego w tym właśnie kole nielegalnego polowania zbiorowego z podkładaczem psów dla Marszałka Sejmu Bronisława Komorowskiego.”[/FONT] Bez komentarza... :(:(:( Quote
ciapuś Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Wpłaty z dnia -01-04-2010r SYLWIA D - 20 zł nie wiek kto to agata51 - 10 zł ( brakująca za III) Quote
Akrum Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 hej hej Groszku :) Tylko nie goń w święta zajączków :) Quote
Akrum Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Groszek, może po świętach Cię ktoś fajny wypatrzy i w końcu będziesz mial swojego ludzia ?? Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wesolych Swiat dla Groszka and company :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2280017669468&ob=1&cont=1 Quote
zuzka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Groszek dziękuje za piękną kartkę [FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Quote
zuzka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Grosiu składa wszystkim cioteczkom i wujaszkom Świąteczne życzenia Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Bardzo Dziekujemy z Zyczymy Grozkowi wspanialego domku . Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No Groszek dobrze, ze cie Ingrid znalazla, bo gdzies sie na caly dzien zawieruszyles . Quote
Recommended Posts