Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Z tego co wiem czesc deklaracji nie dotarla :(:(

Pewnie ciotki zapomnialy, kazdy ma po wiele deklaracji i czasami trzeba przypomniec. Ja tez juz zaczynam sie gubic i bede wdzieczna za przypomnienie .

Posted

[quote name='zuzka']Groszek po zabawie z Milką i Małym odpoczywa z wywalonym łozarkiem.
Gorszek widzę że też się cieszysz, że wiosna przyszła :)
ale ma szczęśliwy ten pycholek :)

Posted

zuzka napisał(a):
O kurcze zginoł banerek Groszka może któraś z cioteczka zrobi mu nowy banerek ?

ja niestety nie umiem, więc nie pomogę...
Groszek, zamerdaj wesoło ogonkiem

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Mnie usuneli banerki ktore mialam od wiekow, ale czesc wstawilam z powrotem. No bo jak to chodzic po Dogo bez banerkow ?

a ja nie dość, że nie mogę starych przywrócić, to jeszcze nie mogę też nowych wstawić :(

Posted

ale już mam - co prawda nie banerek, ale podpis :)
i od razu zrobię offa - zapraszam ciotki na wątek z mojego podpisu, to jest watek fredki, znaczy wiewiórki, ym... znaczy mikroskopijnego psiaka imieniem Lisek ;)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Mnie usuneli banerki ktore mialam od wiekow, ale czesc wstawilam z powrotem. No bo jak to chodzic po Dogo bez banerkow ?

No ale Groszka banerek nie był stary, Milka ma starszy i jej nie zdjeli na Grosia zabrali
:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Szarotka']Ja sobie zrobilam taki word document i tam mam (mam nadzieje) wszystko spisane.

Szarotko, zazdroszcze Ci skrupulatnosci.

Wedlug mnie, ciotki powinny przeleciec post po poscie i wstawic liste deklarujacych do pierwszego postu gdyz to zawsze zobowiazuje do zrealizowania obietnic. Wiem, ze to bardzo czasochlonne, ale chyba warto.
Ja przekazalam swoje 20 zl , dokladnie 20 marca, metoda PayPal, ktora moze wydluzyc sie nawet do trzech tygodni.:shake:

Posted

Freya73 napisał(a):

Wedlug mnie, ciotki powinny przeleciec post po poscie i wstawic liste deklarujacych do pierwszego postu gdyz to zawsze zobowiazuje do zrealizowania obietnic. Wiem, ze to bardzo czasochlonne, ale chyba warto.

U Groszka taki wykaz jest zrobiony na początku wątka .

Posted

Szarotka napisał(a):

Czyli zjadlo banerek Groszka a to nie ladnie :(:( dogo fe :(:(

No właśnie zjadło i nie wiem dlaczego :mad::mad::mad:,ja banerków nie staty nie umie robić :oops::oops::oops:

Posted

zuzka napisał(a):
U Groszka taki wykaz jest zrobiony na początku wątka .

Czy Ciapus bedzie pisal do Ciotek ??

zuzka napisał(a):
No właśnie zjadło i nie wiem dlaczego :mad::mad::mad:,ja banerków nie staty nie umie robić :oops::oops::oops:

Mozesz wziac moj, ale poczekaj mysle, ze jutro go poprawie, bo mi jakos sie skurczyl :):)