zuzka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Tak on jest w Łodzi Możesz też wkleić mój nr 606 593 506 Quote
zuzka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Groszek nie chce byc brany na tece i nie za bardzo powoli sobie na zabranie mu z pod nosa smakołyków. Quote
Akrum Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jak coś się komuś nie spodoba, to zmieńcie :) Groszek...spraw by jego historia zakończyła się HAPPY END'em! Jeszcze do niedawna historia Groszka była smutna, zresztą jak każdego psa w schronisku. Był przygaszonym psem, który ze smutkiem patrzył na otaczający go świat,na przechodzących obok jego boksu obojętnie ludzi.. Widać było,że stracił nadzieję na odmianę swojego psiego losu. Mijał rok, mijał drugi i tak przerzucano Groszka z jednego boksu do drugiego... Owszem, czasem ktoś się nad nim zlitował ,pochylił, pogłaskał... Wtedy choć na moment Groszek mógł poczuć się dopieszczony...choć na chwilkę zabłysnęły jego oczka, w których było można wtedy zauważyć tlącą się nutkę nadziei, że może jednak ktoś go zabierze do domu... Los się do Groszka uśmiechnął i znalazły się osoby, które wypatrzyły go w schroniskowym boksie, pozbierały deklaracje na opłacenie hoteliku i od tego momentu życie Groszka się zmieniło, na lepsze... Groszek przebywa aktualnie w hoteliku w Łodzi, gdzie przeszedł dużą metamorfozę i został przygotowany do adopcji. Od teraz historia Groszka w końcu nabiera radosnego charakteru i mamy nadzieję, że dokończysz ja za nas dając nowy, kochający domek Groszkowi. Groszek to ok. 8 letni pies, taki mieszany kudłacz średniej wielkości. Lubi się kąpać - skąd takie przypuszczenia? Bo było widać że sprawia mu to przyjemność, więc teraz ma mięciutką i piękną sierść. Bardzo lubi być też wyczesywany. Jego charakterystyczną cechą jest jedno uszko klapnięte, drugie stojące, co sprawia, że jest jeszcze piękniejszy. Groszek jest bardzo spokojnym i przytulaśnym psiutkiem. Ładnie utrzymuje czystość, w miarę dobrze chodzić na smyczy, wchodzenie po schodach nie jest dla niego problemem. W stosunku do ludzi,dzieci i innych psów jest łagodny i zgodny. Jeśli urzekła Cię historia Groszka i możesz zmienić jego życie, dać mu domek, miejsce w swoim sercu, chcesz mieć cudownego członka rodziny, skontaktuj się z nami i zaadoptuj Groszka. Za okazane serce i ciepły domek Groszek z pewnością odwdzięczy się ogromną miłością,będzie wiernym i oddanym przyjacielem. Warunkiem adopcji jest otwarte serce, wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: Agnieszka, kom: 792-061-133 agamic@onet.eu lub Zuzka, kom: 606 593 506 Quote
zuzka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Świetny tekst dziękuje w imieniu Groszka.... Groszek bardzo ładnie chodzi na smyczy . Quote
Akrum Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Zmieniłam na: Groszek wzorowo zachowuje się idąc na smyczy :) Quote
Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ja mam takie pytanie natury technicznej jak chodzi o tekst ?? gdzie mozna takie dlugie teksty wstawiac ?? bo mnie sie wydawalo, ze wiekszosc stron internetowych to chyba ma tylko miejsce na krotkie teksty. Quote
Freya73 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Mysle, ze tekst jest rzeczowy i zawiera duzo istotnych informacji. Kawal dobrej roboty! Pozostaje kwestia formatu, czyli ilosci dopuszczalnych znakow. Szarotka, czy o to samo pytasz? Quote
Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Chodzi mi o to czy tekst moze byc dlugi ?? i jezeli to ktore strony przyjmuja dlugie teksty ?? Quote
Monika z Katowic Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Dzień dobry Groszku, co klapnięte uszko masz! :) :) :) Quote
Akrum Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Szarotka napisał(a):Ja mam takie pytanie natury technicznej jak chodzi o tekst ?? gdzie mozna takie dlugie teksty wstawiac ?? bo mnie sie wydawalo, ze wiekszosc stron internetowych to chyba ma tylko miejsce na krotkie teksty. Spokojnie, ja już mam że tak powiem wprawę w ogłoszeniach, owszem jest ileś portali, na których jest dopuszczalne 1500, 2500 znaków, ale jest też dużo takich, gdzie można długaśne teksty pisać :) Jak ogłoszę Groszka, to wkleję wykaz na których widnieją jego ogłoszenia :) Quote
elinka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 hurra! będą ogłoszenia :multi: w życiu Groszka dużymi krokami zbliża się wiosna Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='elinka']hurra! będą ogłoszenia :multi: w życiu Groszka dużymi krokami zbliża się wiosna Wiosna to juz dzisiaj przyszla :):) moze spalas Elinko i nie zauwazylas :):) Quote
zuzka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Groszek pokazuje się a raczej chowa śnupaska jak chce zrobić mu ładne fotki Tu udało mi się uchwycić profil kłapouszka a to Groszka chyba najlepsza poza do spania. Quote
Basia1968 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 tak najlepsza poza - do góry wszystkimmmmmm:evil_lol::evil_lol: słodziutek niesmaowity Quote
Freya73 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Groszek "do gory kolami" prezentuje sie najlepiej. Quote
Olga7 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Chcę upewnić się co do obroży Groszka - wybacz pytanie cioteczko - nie jestem pewna ,ale patrzę na kilka ostatnich fot.na końcowych stronach i wygląda na to ,że Groszek nosi chyba jako obrożę kolczatkę ?? Na jednej fot. wygląda mi to na lączoną -kombinowaną obrożę /z jednej strony kolczatka ,z drugiej płaska obroża metal./. Lub tylko tak wygląda jak kolczatka ? Może ja zle widzę ,ale chyba mnie wzrok nie myli -obawiam się . Groszek nie jest przecież dużym ,silnym i agresywnym psem - bo jedynie w takim przypadku nieco bylo by uzasadnione jej stosowanie ,ale też nie do końca . /skromny grosik dla Groszka wyslę w tygodniu/ Quote
Magdalena Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 melduję, że z bazarku dla Groszka uzbierało się 18zł. Jak dotrą do mnie pieniążki to zrobię przelew. Poproszę nr konta. Quote
zuzka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 olga7 napisał(a):Chcę upewnić się co do obroży Groszka - wybacz pytanie cioteczko - nie jestem pewna ,ale patrzę na kilka ostatnich fot.na końcowych stronach i wygląda na to ,że Groszek nosi chyba jako obrożę kolczatkę ?? Na jednej fot. wygląda mi to na lączoną -kombinowaną obrożę /z jednej strony kolczatka ,z drugiej płaska obroża metal./. Lub tylko tak wygląda jak kolczatka ? Może ja zle widzę ,ale chyba mnie wzrok nie myli -obawiam się . Groszek nie jest przecież dużym ,silnym i agresywnym psem - bo jedynie w takim przypadku nieco bylo by uzasadnione jej stosowanie ,ale też nie do końca . /skromny grosik dla Groszka wyslę w tygodniu/ Groszek nie chodzi w kolczatce ! Przecież to za mały kurdupelek i za spokojny psiunek żeby chodził w kolczatce !! On ma taką obróżke. Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 No Groszek jak sie miewasz :):) chyba nie lubisz byc fotografowany, albo tak sie stale wiercisz :):) Quote
zuzka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Szarotka napisał(a):No Groszek jak sie miewasz :):) chyba nie lubisz byc fotografowany, albo tak sie stale wiercisz :):) No niestety nie lubi . Żeby zrobi fotke to albo z nienacka tak żeby się nie wymiarkował albo trzeba go trzymać . Quote
zuzka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Szarotka napisał(a):Hm trzeba pewnie z zaskoczenia :):) No właśnie najlepiej jak śpi :sleep2: i jeść nie woła :sabber: . Z Groszka jest straszny łakomczuch trzeba go pilnować żeby nie opróżniał misek swoich psich towarzyszy. Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Zuziu czy moglabys zaglosowac na boksery SOS bo obiecalam pomoc :):) http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10864 Quote
Recommended Posts