Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Groszek faktycznie w schronisku zdążył po raz drugi rozlizać szwy l koło rany zaczął robić się stan zapalny więc musi mieć dobrze wyczyszczoną ranke a że Groszek po dobroci nie da sobie nic zrobić więc dostał głupiego jasia.
Tak więc Groszek u weta spędził prawie 3 godzinki . Mały musi brać antybiotyk jak narazie przez 7 dni.
Po 7 dniach kontrola .

Za wizyte i leki zapłaciłam 132 zł

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po przejściu do domu chłopaczątko był bardzo na mnie obrażony , ułożył się w kąciku i tak tylko zerka na mnie musiałam go parówką przekupić żeby wyszedł z stamtąd.

Teraz biedaczek śpi sobie smacznie na łóżeczku

Posted

[quote name='Szarotka']O biedny Groszek, a jak on to wylizuje w tym abazurze ??[/QUOTE]

Groszek wylizywał sobie rane jak był w schronisku. Tam nie nosił kołnierza ,nie był w żaden sposób zabezpieczony.

Posted

Jak moja sunia była sterylizowana, to po smarowałam jej ranę maścią Alantanem, przynajmniej ją nie swędziało aż tak bardzo i rana się o wiele szybciej zagoiła. Tak samo robiliśmy z psem po kastracji i też pomagało. To można kupić a aptece bez recepty ok. 7 zł!

Posted

Maść kupiona i leki osłonowe kupiłam ,wydałam 25 zł
Groszek cały czas chodzi w kołnierzu więc teraz rana jest bezpieczna.
Antybiotyki pomału zaczynają działać bo mały robi się coraz bardziej ruchliwy i wesoły.

Posted

Cioteczki Kochane, właśnie wpłaciłam 10zł za marzec, przepraszam, że tak późno..
a tak w ogóle po potrzebuje osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Łodzi. Jeśli, ktoś z Was mógłby się tego podjąć, bardzo proszę o kontakt na pw :)

Posted

Laura1108 ; wpłata dla Groszka na razie jednorazowa - 15 zł
Haliza - 10 zł
szarotka - 30 zł

Wydatki groszka

593 zł - 300 zł = 295 zł ( DT od 4-03 do 4-04)
295 zł - 132 zł = 161 zł - 25 zł = 136 zł (wet i leki)

W skarbonce Groszka zostało się 136 zł

Posted

Groszek wita wszystke cioteczki i wujaszków

Groszek czuje się dużo lepiej nie jest już taki obolały,ranka ładnie się wysuszyła i zaczyna się zabliżniac .
Próbuje bawić się piłeczką,i po mału zaczepia do zabawy swoich psich toważyszy.
Widać że zaczoł czuć sie bezpiecznie bo daje sobie przemywać i smarować ranke.
Dzisiaj w nocy Groszek przyjmował piękne pozy do spania

Posted

[quote name='ciapuś']Laura1108 ; wpłata dla Groszka na razie jednorazowa - 15 zł
Haliza - 10 zł
szarotka - 30 zł

Wydatki groszka

593 zł - 300 zł = 295 zł ( DT od 4-03 do 4-04)
295 zł - 132 zł = 161 zł - 25 zł = 136 zł (wet i leki)

W skarbonce Groszka zostało się 136 zł[/QUOTE]

Troche Groszkowi malo zostalo, chyba mial malo jednorazowych ??

Posted

Groszek swietnie sobie radzi z tym kloszem na glowie. Mysle ze jak juz dojdzie do siebie i mozna bedzie zadbac o jego wyglad to o domek nie bedzie trudno. Nawet teraz widac jaki to sliczny i mily piesek :)