UBOCZE Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Niby byli tacy mili, A mi kółko założyli... Zamiast czynić mnie cudakiem, Poratujcie dwudziestakiem!!! [FONT=Arial Black]Groszkowi brakuje jeszcze 20 zł miesięcznych deklaracji...[/FONT] Quote
ciapuś Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Groszek to teraz malutki, kochany "lampowy pieseczek". :loveu: Zmieniam deklarację z jednorazowej na stałą - daję Groszkowi 20 zł miesięcznie. "Dziabnął" mnie w serce ten puchaty GROSZEK. :loveu: oj tak ,ma on coś w sobie co łapie za serce Bardzo dziękujemy za deklarację Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Groszku jestes najbradziej w poezji opiewanym psem :):) Groszek muza poetycka :):) Quote
Freya73 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 To jaki zabieg przechodzil teraz Groszek? Czyzby zostal "odjajczony"?:cool3: Quote
zuzka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Freya73 napisał(a):To jaki zabieg przechodzil teraz Groszek? Czyzby zostal "odjajczony"?:cool3: Tak Groszek został pozbawiony swoich klejnocików. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
epe Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Sadystki -klejnociki ucięły,"hełmofon"założyły i teraz się cieszą:evil_lol: Jakby Groszek był świadomy tego co się naprawdę stało,to chyba drugie uszko by mu oklapło!;) Quote
Ingrid44 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='ubocze']niby byli tacy mili, a mi kółko założyli... Zamiast czynić mnie cudakiem, poratujcie dwudziestakiem!!! [font=arial black]groszkowi brakuje jeszcze 20 zł miesięcznych deklaracji...[/font] :) :) :) :) :) :) :) Quote
meganka5 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 kami ja ci przesyłam na PW bo ode mnie już poszło Quote
kami_23 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dostałam numer konta i oczywiście przeleję pieniążki:) Ale ten nasz Groszek ma w sobie dużo uroku! Quote
meganka5 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ano ma....słodziak.... POTRZEBUJĘ KOGOŚ KTO UMIE ZROBIĆ ALLEGRO WYRÓŻNIONE-PLLISSSS....na PW Quote
Szarotka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Moze uda mi sie namowic Lare, ona robi bardzo interesujace allegra :):) Quote
Ingrid44 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Moze poczekajcie z ogloszeniami jak beda nowe zdjecia Groszka juz po fryzjerze bez tego klosza od lampy. :) Quote
Ingrid44 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Moze poczekajcie z ogloszeniami jak beda nowe zdjecia Groszka juz po fryzjerze bez tego klosza od lampy. :) Quote
Ingrid44 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='zuzka']Maganka 5 nie chce ogłaszać Groszka[/QUOTE] No to przepraszam :) Quote
zuzka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Pierwsza noc i dzień Groszka spędzona u mnie była bardzo spokojna,bez żadnych mokrych niespodzianek. Groszek klapouszek jest bardzo spokojnym i przytulaśnym psiulkiem. Ładnie utrzymuje czystość ,w miare dobrze chodzić na smyczy ( trochę się ciągnie ale to kwestia do naprawienia )wchodzenie po schodach i wyczesywanie nie jest dla niego problemem. W stosunku do ludzi,dzieci ,i innych psów jest łagodnu i zgodny. Quote
meganka5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 szarotka jeśli ci się uda będę bardzo wdzięczna a GROSZKA podnoszę Quote
zuzka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Groszek nabiera do mnie zaufania , nareszcie dał sobie obejrzeć rankę po kastracji no i teraz już wiem dlaczego mały jest taki obolały i lekko krwawi .Niestety znowuż wylizał w jednym miejscu szew . Jestem umówiona na 13.30 do weta żeby coś z tym zrobić . Dalsze informacje będą po 13.30 Quote
NusiaiJa Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 czekamy, czekamy z niecierpliwością na wiadomość od weta. oby wszystko było dobrze, co Ja mówię będzie wszystko dobrze! Quote
Recommended Posts