Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szajbus napisał(a):
Agnieszko, chciałas dobzre i robisz dobrze, ale nie wtym rzecz. Domki tymczasowe jak juz wspomniałam powinny byc bardziej elastyczne i nie cechowac sie twardymi zasadami jakimi kierują sie opodatkowane hoteliki itd.
Pieniądze nie rosną na drzewach. W kraju mamy kryzys, pracodawcy nie podnoszą pensji, portfele nam się nie rozciągają, a domki tymczasowe pojąc tego nie mogą.
Gdyby była obopólna współpraca miedzy wszystkimi można by było dojść do jakiegoś konsensusu. Tymczasem DT
stawiają twarde warunki i albo je akceptujemy, albo nie.
Wspólnie powinniśmy negocjować cenę. Mnie osobiście kwota 300 zł za takiego małego psiula wydaje sie być wygórowana.
A tak na marginesie to nie problem płatnego DT u zuzki, tylko ogólny, żebyśmy się dobrze zrozumiały.
Najwyższy czas, zeby dogomaniacy też nauczyli sie tragowac.

Witam serdecznie.
Mialam kiedyś konto na dogo i przyznaje rację Szajbusowi. Teraz bardzo cięzko znaleźć DT w dobrej cenie, bo o bezpłatnym to już nie wspomne. To super, że Zuzka chce w ogóle się tego podjąć i nie nalezy jej krytykowac za branie kasy, ale kwota 300 zł faktycznie wydaje mi się dość wysoka. Zdziwilam się, że skoro brakuje zaledwie 30 zł stałych deklaracji to pies nie może isc do DT. Inna sprawa jeśli przyjdzie płacić za drogie leki albo częste wizyty u weta. Nie można tego wyluczyć, bo sama mialam sunie ze schronu, podobno zdrową, a okazało się że miala chorób więcej niż ja włosów na głowie. Operacja, zabiegi itd. były kosztowne, ale to wszytsko można omówić z Zuzką. Zgadzam się, że w przypadku zachorowania psiaka nalezy podnieść koszt DT, ale w normanym przypadu to trochę drogo!!!
Czy ten DT u Zuzki jest w ogóle aktualny?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszły wpłaty od
ollalaa - 15 zŁ
ADRIAN B - 15 zł ---to nie wiem od kogo
MEGANKA 5 - 200 zł

Bardzo dziękuje i proszę o sprawdzenie pierwszego postu czy wszystko sie zgadza oraz głośne wołanie jeśli nie przesłałam komuś danych do przelewu

Posted

ciapuś napisał(a):
Doszły wpłaty od
MEGANKA 5 - 200 zł

WOW !!! cioteczka zaszalała :)

GROSZEK pewnie już się spakował, bo poczuł w serduszku, że coś się szykuje :)
Jeszcze pewnie na 100% nie wie, ale już tylko trochę,jeszcze dzień... i będzie :)

A gdzie on w ogóle na to dt pojedzie?? pewnie gdzieś było, ale mi umknęło... i to będzie domowe dt, czy kojec ??

Posted

zuzka napisał(a):
Groszek będzie w Łodzi w domowym DT

No to super :) Już się nie mogę doczekać zdjęć po wykąpaniu, wyczesaniu i z radosną mordką :)

Posted

domowy dt Akrum, i to Ja po niego jadę :-)

ile Groszek może mieć w obwodzie swojej szyjki? bo nie wiem czy kupić większą obrożkę czy starczy taka jaką mam - 35cm.

Posted

yoko100 napisał(a):
dwa dni go klecilam normalnie

Nie dziwie sie, bo wyglada jak sklep :):)

Mam super info. Groszek dostanie 88 zl . spadku po Atosie, ktory znalazl super domek :):) u jednej z dogomaniaczek :):)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Groszek wkrótce się pakuje.
Deklaracji wciąż brakuje...
Wprawdzie to są tylko grosze,
Prosi o nie ładnie Groszek...:lol:

Ubocze taki talent :):) mam nadzieje, ze go wykorzystujesz w swojej pracy :):)