Szarotka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Prześlę coś jednorazowo. Proszę o konto Groszka. Bardzo dziekujemy :):) Pw pojdzie :):) Quote
Magdalena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 zrobię bazarek. postaram się jak najszybciej. będzie jednorazowo, ale zawsze coś. Quote
Szarotka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Magdalena napisał(a):zrobię bazarek. postaram się jak najszybciej. będzie jednorazowo, ale zawsze coś. Tu rowniez bardzo dziekujemy :):) Groszek tez bedzie wdzieczny :):) Quote
UBOCZE Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zapytała raz kokoszka::roll: -Widzieliście gdziesik Groszka?:lol: -W schronie siedzi -odparł lisek.:shake: -Trzeba złożyć się po dysze...;) [FONT=Arial Black]Groszkowi do bezpiecznego życia poza schronem brakuje jeszcze 70 zł. deklaracji...[/FONT] Quote
AgusiaP Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 UBOCZE napisał(a):Zapytała raz kokoszka::roll: -Widzieliście gdziesik Groszka?:lol: -W schronie siedzi -odparł lisek.:shake: -Trzeba złożyć się po dysze...;) [FONT=Arial Black]Groszkowi do bezpiecznego życia poza schronem brakuje jeszcze 70 zł. deklaracji...[/FONT] UBOCZE poplułam monitor ze śmiechu, aleeeeeeeee piękny wierszyk... Deklaruje 10zł na Groszka niestety więcej nie dam rady... Quote
UBOCZE Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 AgusiaP napisał(a):UBOCZE poplułam monitor ze śmiechu, aleeeeeeeee piękny wierszyk... Deklaruje 10zł na Groszka niestety więcej nie dam rady... Dziękuję w imieniu Groszka, Agusia!:multi::multi::multi: To naprawdę sporo znaczy... [FONT=Arial Black]Groszkowi do życia poza schronem brakuje już tylko 60 złotych deklaracji!!!:lol::lol::lol:[/FONT] Quote
panbazyl Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 UBOCZE napisał(a):Zapytała raz kokoszka::roll: -Widzieliście gdziesik Groszka?:lol: -W schronie siedzi -odparł lisek.:shake: -Trzeba złożyć się po dysze...;) [FONT=Arial Black]Groszkowi do bezpiecznego życia poza schronem brakuje jeszcze 70 zł. deklaracji...[/FONT] :) :) :) W gorę!!!! Quote
Szarotka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 UBOCZE napisał(a):Zapytała raz kokoszka::roll: -Widzieliście gdziesik Groszka?:lol: -W schronie siedzi -odparł lisek.:shake: -Trzeba złożyć się po dysze...;) [FONT=Arial Black]Groszkowi do bezpiecznego życia poza schronem brakuje jeszcze 70 zł. deklaracji...[/FONT] AgusiaP napisał(a):UBOCZE poplułam monitor ze śmiechu, aleeeeeeeee piękny wierszyk... Deklaruje 10zł na Groszka niestety więcej nie dam rady... Ubocze tym wierszykiem pobiles wszystkie inne :):) Groszek bedzie Ci wdzieczny do konca zycia :):) Agusia dzieki za dyche :):) Quote
Szarotka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Groszek siedzi w schronie cicho i rozglada sie za dycha Od Agusi przyjdzie dycha Juz z radosci Groszek wzdycha :):) Quote
epe Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 UBOCZE i Szarotka!:loveu::evil_lol: Wierszyki powalające - i jakie efekty:loveu: Jeszcze tylko 60.-;) To Groszek coraz bliżej wolności:lol: Quote
Szarotka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Epe jak mozesz to zajrzyj do Henia :):) bo u Henia sie malo zmienia :):) http://www.dogomania.pl/threads/179776-Henio-potrzebuje-na-weta-a-u-Henia-na-weta-pusta-skarpeta?p=14228235 Quote
AgusiaP Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Szarotka napisał(a):Groszek siedzi w schronie cicho i rozglada sie za dycha Od Agusi przyjdzie dycha Juz z radosci Groszek wzdycha :):) Dziewczyny jesteście rewelacyjne :cool2::cool2::cool2: Quote
Oczka_ Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dziewczynki jutro po pracy zrobie przelew z deklaracja miesieczna 10zl dla Groszka : ) bo kilka dni nie mialam nawet chwili wejsc na dogo przez szkole i egzaminy ale powoli wracam do zywych:)) Quote
UBOCZE Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Oczka_ napisał(a):Dziewczynki jutro po pracy zrobie przelew z deklaracja miesieczna 10zl dla Groszka : ) bo kilka dni nie mialam nawet chwili wejsc na dogo przez szkole i egzaminy ale powoli wracam do zywych:)) Bardzo dziękujemy!!!!:multi::multi::multi: Bardzo cicho, coraz ciszej, Bo brakuje pięciu dyszek... Kto dokona teraz wpłaty, Będzie gromkie miał wiwaty...:lol: Quote
Akrum Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Coraz ciekawiej się robi :) Widzisz Groszek ?? To dla Ciebie zebrali się tutaj poeci :) Więcej wierszyków poprosimy - one działają cuda :) widzicie jak się dyszki posypały ?? Quote
meganka5 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ciapuś daj znać czy doszła wpłata ode mnie za dwa mcs....bo przykro by było jakby ją szlag gdzieś po drodze trafił.... a co u malego groszka? kiedy wychodzi z "więzienia"?:lol: bo ja to się już doczekać nie mogę... Quote
AgusiaP Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 UBOCZE napisał(a):Bardzo dziękujemy!!!!:multi::multi::multi: Bardzo cicho, coraz ciszej, Bo brakuje pięciu dyszek... Kto dokona teraz wpłaty, Będzie gromkie miał wiwaty...:lol: ................:shiny::lol!::klacz: Quote
Ingrid44 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No dobra, calkiem zmieklam po tych wierszykach. Zamiast 20 zl jednorazowo, prosze mnie zapisac na 20 zl Stala Deklaracje. Jutro wysle to powinno byc pod koniec tygodnia. Quote
AgusiaP Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 UBOCZE Szarotka i co wy na to??? :siara::siara::siara: Quote
UBOCZE Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ingrid44 napisał(a):No dobra, calkiem zmieklam po tych wierszykach. Zamiast 20 zl jednorazowo, prosze mnie zapisac na 20 zl Stala Deklaracje. Jutro wysle to powinno byc pod koniec tygodnia. [FONT=Arial Black]Za takie wpłaty donośne wiwaty!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]Potrzeba już tylko 30 złotych deklaracji!!!:lol::lol::lol:[/FONT] Quote
meganka5 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 :multi:super:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ingrid44 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='UBOCZE']Zapytała raz kokoszka::roll: -Widzieliście gdziesik Groszka?:lol: -W schronie siedzi -odparł lisek.:shake: -Trzeba złożyć się po dysze...;) QUOTE] Groszek Pieknie Prosi :) Quote
Recommended Posts