Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NusiaiJa napisał(a):
dziś wpłaciła od razu na dwa miesiąca (III i IV) aby było więcej w skarbonce GROSIKOWEJ ale od długo domu szukać nie będzie, to pewne!

ollalaa napisał(a):
Ja jak da radę, to czasem kilka groszy dorzucę, a co miesiąc deklaruję 10zł.

Obydwom dogo wielbicielkom bardzo dziekujemy :):)

Posted

Zgodnie z obietnicą jutro wyślę kilka złotych na Groszka (20 zł.). Sorki, że tak mało ale tylko tyle mogę. Jak już wcześniej pisałam nie mogę zadeklarować nic stałego ale o Groszku pamiętam:-)

Posted

Grosziwo napisał(a):
Zgodnie z obietnicą jutro wyślę kilka złotych na Groszka (20 zł.). Sorki, że tak mało ale tylko tyle mogę. Jak już wcześniej pisałam nie mogę zadeklarować nic stałego ale o Groszku pamiętam:-)

Groszek z wdziecznosci pomacha lewym uszkiem :):)

Posted

Grosziwo napisał(a):
Tylko jeszcze nr konta na pw poproszę

To juz musimy na Ciapus poczekac. bo ja nie mam, ja jestem od spraw reklamy :):)
Prowadze jeden watek i stale mam watpliwosci czy wszystko z finansami gra:evil_lol::evil_lol:

Posted

Szarotka napisał(a):
To juz musimy na Ciapus poczekac. bo ja nie mam, ja jestem od spraw reklamy :):)
Prowadze jeden watek i stale mam watpliwosci czy wszystko z finansami gra:evil_lol::evil_lol:

Oj Sarotko i bardzo dobrze Ci idzie to reklamowanie wątku Groszka .:loveu:

Posted

Konto rozesłane
mam nadzieje że nikogo nie pominęłam:oops:
Sprawdzajcie też pierwszy post czy wszystko sie zgadza bo wątek w takim tempie sie rozrasta że mogłam coś pominąć

Posted

[quote name='UBOCZE']Jestem sobie smutny Groszek,
O pieniążki ślicznie proszę,
Poratujesz mnie piątakiem,
Wynagrodzę Ci buziakiem...

[FONT=Arial Black]Groszkowi brakuje 130 zł. deklaracji. Możesz mu pomóc nawet dyszką, piątakiem miesięcznie...[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

Groszek nadal prosi o pomoc !

Posted

Jestem na prośbe Szarotka :)

Edit na chwilę obecną nie mogę pozwolić sobie na kolejną stałą deklaracje :( przepraszam . Dam jednorazowo jakiś gorsik tylko proszę o numer konta . Jeżeli sytuacja finansowa poprawi sie u mnie w domu wówczas dorzucę też za miesiąc.

Posted

ollalaa napisał(a):
Ja też poproszę nr konta, bo nie dostałam :-(

Laura1108 napisał(a):
Czekam na numer konta w razie co .

Juz pisze do Ciapus o nr. konta.

Wielkie dzieki dziewczny :):)

Posted

Właśnie zrobiłam przelew. 10zł mojej deklaracji comiesięcznej (to na marzec) + 5zł dla Groszka na dobry początek. Może kilka groszy uda mi się jeszcze w marcu wyskrobać, ale to później, na razie poszło 15zł.

Posted

To jaka jest teraz sytuacja Groszka ?? Ja wysle wplate w jutro, za pare dni powinna byc.
Moze by tak pierwsza strone uzuplenic, zby bylo wiadomo na czym Groszek stoi ??