ollalaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ja jak da radę, to czasem kilka groszy dorzucę, a co miesiąc deklaruję 10zł. Quote
ciapuś Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 bardzo,bardzo dziękuję wszystkim za pomoc !!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 NusiaiJa napisał(a):dziś wpłaciła od razu na dwa miesiąca (III i IV) aby było więcej w skarbonce GROSIKOWEJ ale od długo domu szukać nie będzie, to pewne! ollalaa napisał(a):Ja jak da radę, to czasem kilka groszy dorzucę, a co miesiąc deklaruję 10zł. Obydwom dogo wielbicielkom bardzo dziekujemy :):) Quote
Grosziwo Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Zgodnie z obietnicą jutro wyślę kilka złotych na Groszka (20 zł.). Sorki, że tak mało ale tylko tyle mogę. Jak już wcześniej pisałam nie mogę zadeklarować nic stałego ale o Groszku pamiętam:-) Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Grosziwo napisał(a):Zgodnie z obietnicą jutro wyślę kilka złotych na Groszka (20 zł.). Sorki, że tak mało ale tylko tyle mogę. Jak już wcześniej pisałam nie mogę zadeklarować nic stałego ale o Groszku pamiętam:-) Groszek z wdziecznosci pomacha lewym uszkiem :):) Quote
Grosziwo Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Szarotka napisał(a):Groszek z wdziecznosci pomacha lewym uszkiem :):) Tylko jeszcze nr konta na pw poproszę Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Grosziwo napisał(a):Tylko jeszcze nr konta na pw poproszę To juz musimy na Ciapus poczekac. bo ja nie mam, ja jestem od spraw reklamy :):) Prowadze jeden watek i stale mam watpliwosci czy wszystko z finansami gra:evil_lol::evil_lol: Quote
zuzka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Szarotka napisał(a):To juz musimy na Ciapus poczekac. bo ja nie mam, ja jestem od spraw reklamy :):) Prowadze jeden watek i stale mam watpliwosci czy wszystko z finansami gra:evil_lol::evil_lol: Oj Sarotko i bardzo dobrze Ci idzie to reklamowanie wątku Groszka .:loveu: Quote
ciapuś Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Konto rozesłane mam nadzieje że nikogo nie pominęłam:oops: Sprawdzajcie też pierwszy post czy wszystko sie zgadza bo wątek w takim tempie sie rozrasta że mogłam coś pominąć Quote
ollalaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ja też poproszę nr konta, bo nie dostałam :-( Quote
Ingrid44 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='UBOCZE']Jestem sobie smutny Groszek, O pieniążki ślicznie proszę, Poratujesz mnie piątakiem, Wynagrodzę Ci buziakiem... [FONT=Arial Black]Groszkowi brakuje 130 zł. deklaracji. Możesz mu pomóc nawet dyszką, piątakiem miesięcznie...[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Groszek nadal prosi o pomoc ! Quote
Laura1108 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jestem na prośbe Szarotka :) Edit na chwilę obecną nie mogę pozwolić sobie na kolejną stałą deklaracje :( przepraszam . Dam jednorazowo jakiś gorsik tylko proszę o numer konta . Jeżeli sytuacja finansowa poprawi sie u mnie w domu wówczas dorzucę też za miesiąc. Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ollalaa napisał(a):Ja też poproszę nr konta, bo nie dostałam :-( Laura1108 napisał(a):Czekam na numer konta w razie co . Juz pisze do Ciapus o nr. konta. Wielkie dzieki dziewczny :):) Quote
Akrum Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ok. przelew poszedł :) A ile tak w ogóle chcą w hoteliku za Groszka i czy jest dla niego miejsce zaklepane? Quote
ollalaa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Właśnie zrobiłam przelew. 10zł mojej deklaracji comiesięcznej (to na marzec) + 5zł dla Groszka na dobry początek. Może kilka groszy uda mi się jeszcze w marcu wyskrobać, ale to później, na razie poszło 15zł. Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Wielkie dzieki dla wszystkich, ktorzy pomagaja Groszkowi. Mam nadzieje, ze Ciapus rozeslala nr. konta. Quote
ciapuś Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Doszły wpłaty od AKRUM - 20 zł NUSIAIJA - 20 zł - za III-IV agata51 - 10 zł epe - 10 zł Atkaaaa (Agata) -130 zł Bardzo bardzo dziekujemy Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 To jaka jest teraz sytuacja Groszka ?? Ja wysle wplate w jutro, za pare dni powinna byc. Moze by tak pierwsza strone uzuplenic, zby bylo wiadomo na czym Groszek stoi ?? Quote
ciapuś Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Brakuje nam 90zł stałych deklaracji Myślę że zaczynam szukać transportu dla Groszka Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Czyli dalej trzeba zebrac 90 zl. stalych. Kto da 5 albo 10 zl, ale co miesiac ????????????????? Quote
panbazyl Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Szarotka napisał(a):Czyli dalej trzeba zebrac 90 zl. stalych. Kto da 5 albo 10 zl, ale co miesiac ????????????????? Podrzucam w górę!!!! Quote
Recommended Posts