Monika z Katowic Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Pewno niedługo odbędzie się wizyta poadopcyjna i będą fotki szczęśliwego Grosia, dużoooo fotek.:loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A mozebyscie tak ciotki tytul zmienily i nie straszyly............ Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Szarotka napisał(a):A mozebyscie tak ciotki tytul zmienily i nie straszyly............ Wlasnie mialam to samo napisac :) Quote
Szarotka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Pewno niedługo odbędzie się wizyta poadopcyjna i będą fotki szczęśliwego Grosia, dużoooo fotek.:loveu::loveu::loveu: Tez bym sie chciala uspokoic, ze pojdziecie sprawdzic co i jak ???????? Quote
karoluch Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Czy dotarła moja wpłata za grudzień? Quote
zuzka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wołyneła wpłata od. KAROLUCH - 10 ZŁ XII OCZKA_ - 10 ZŁ XII Dziękuje bardzo. Zostało się 60 zł długu Groszkowego Quote
zuzka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Szampana piccolo, Brokatu na czoło, Uśmiechu na twarzy, Szampańskiej zabawy, Życzeń serdecznych, Wspomnień najlepszych oraz braku kaca kiedy w nowym roku pamięć wraca Quote
haliza Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ale super wiadomość - dopiero tu dotarłam ,GROSIU powodzenia w nowym domku, bardzo, bardzo się cieszę :multi::loveu::multi::loveu: Quote
ollalaa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ja mam problem z internetem. Zaległy przelew za grudzień, zrobię do 15 stycznia. Quote
ciapuś Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Miałam właśnie tel z domu Groszka i powiem że nasz ulubieniec się spisuje.Państwo są z niego bardzo zadowoleni. Zaprosiłam nowych właścicieli Grosia na wątek więc będą wiadomości z pierwszej ręki. Quote
zuzka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Grosiu nie zawiodłeś mnie ,mówiłam że jesteś kochanym psiakiem pluszakiem. Quote
Ingrid44 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ciapuś napisał(a):Miałam właśnie tel z domu Groszka i powiem że nasz ulubieniec się spisuje.Państwo są z niego bardzo zadowoleni. Zaprosiłam nowych właścicieli Grosia na wątek więc będą wiadomości z pierwszej ręki. To wspaniale, nie moge sie doczekac :) :) :) Quote
Akrum Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ciapuś napisał(a):Miałam właśnie tel z domu Groszka i powiem że nasz ulubieniec się spisuje.Państwo są z niego bardzo zadowoleni. Zaprosiłam nowych właścicieli Grosia na wątek więc będą wiadomości z pierwszej ręki. cudowne wieści :) po tylu miesiącach pobytu w DT w końcu doczekał się DS :) zuzka, jak zniosłaś rozstanie? Quote
zuzka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Akrum napisał(a):cudowne wieści :) po tylu miesiącach pobytu w DT w końcu doczekał się DS :) zuzka, jak zniosłaś rozstanie? Tak Grosiu był u mnie 9 miesięcy to najdłużej przebywający u mnie tymczasowicz . Jak zniosłam ? oj nie było to łatwe , w domu zrobiło się za cicho i z spokojnie . Ja i moje psiaki tęsknimy za grubaskiem ale i jednocześnie cieszymy się ze nareszcie ma swoją kochaną i troskliwą rodzinkę . Teraz mam wolne miejsce dla następnej biednej psiej duszyczki. Quote
haliza Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Aż 9 :crazyeye:, jak ten czas leci, ale faktycznie się zasiedział - dobrze,że już u siebie kłapouszku. Myślę, że jakaś biedulka zajmie jego miejsce ;) żeby się odrodzić na nowo :razz: Quote
zuzka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Grosiu kochany ciebie już u mnie nie ma a dzisiaj już 4 telefon odebrałam ze ktoś chciałby Cię adoptować . Odsyłam ludzi do innych psiaków ,może innym się też tak poszczęści jak Tobie. Quote
rita60 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 zuzka napisał(a):Grosiu kochany ciebie już u mnie nie ma a dzisiaj już 4 telefon odebrałam ze ktoś chciałby Cię adoptować . Odsyłam ludzi do innych psiaków ,może innym się też tak poszczęści jak Tobie. Może Ajax,jest takiej samej budowy co Groszek. Quote
haliza Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 To zawsze tak jest - jak czekał to nikt nie pytał, a jak ma domek to oho ho. Ale to dobrze, może jeszcze jakaś bidulka znajdzie domek. Quote
ciapuś Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Zapraszam na wątek kolejnej łódzkiej bidy http://www.dogomania.pl/threads/199467-Smutne-oczy-wypatruj%C4%85ce-pomocy-POM%C3%93%C5%BBMY-ZEBRA%C4%86-PIENI%C4%84DZE-NA-DT?p=16039857#post16039857 Może ktoś zechce przerzucić swoje stałe deklaracje na tego psiaka.:oops::oops::oops: Quote
elkate Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Wysłałam dodatkowo, ale tylko 10,00 za Grosia. Oby był szczesliwy w nowym domu do końca Quote
Ingrid44 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='ciapuś']Zapraszam na wątek kolejnej łódzkiej bidy http://www.dogomania.pl/threads/199467-Smutne-oczy-wypatruj%C4%85ce-pomocy-POM%C3%93%C5%BBMY-ZEBRA%C4%86-PIENI%C4%84DZE-NA-DT?p=16039857#post16039857 Może ktoś zechce przerzucić swoje stałe deklaracje na tego psiaka.:oops::oops::oops: Bardzo bym chciala ale mam juz tyle deklaracji ze ledwo pamietam i to na dodatek prawie same staruszki ,ktore zostana w Hoteliku do konca swoich dni . Quote
Groszek&Kropka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Groszek jest u nas dwa tygodnie :). Zaliczył kąpiel w wannie, na nowy rok pozwolił się wyczesać, choć zachwycony tym nie był ;). Przebył antybiotykoterapię zaleconą przez lekarza, po 15 stycznia pojedziemy go zaszczepić. Miły, łagodny, żyje w zgodzie z czteroletnią Kropką, w przeciwieństwie do niej nie bał się sylwestrowych wystrzałów petard. Na przeciwko naszego bloku mamy dużą łąkę, na której chętnie biega, od trzech dni już bez smyczy. Próby odchudzenia go nie będą łatwe, bowiem doskonale orientuje się w kulinarnych poczynaniach domowników. Jest kochany, zawsze wzrusza, gdy patrzy ślicznymi oczkami. Zastanawiam się, czy już wie, że jest nasz :). Zdjęcia wkrótce. Zuzka, pozdrawiamy Was i dziękujemy, że byliście z nim poprzednie miesiące. Quote
ciapuś Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Witamy na dogo i bardzo się cieszymy że "nasz" Grosiu ma taki wspaniały dom Warto było tak długo czekać Quote
haliza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ale fajnie poczytać o Grosiu z nowego domku.... Quote
Recommended Posts