Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Pewno niedługo odbędzie się wizyta poadopcyjna i będą fotki szczęśliwego Grosia, dużoooo fotek.:loveu::loveu::loveu:

Tez bym sie chciala uspokoic, ze pojdziecie sprawdzic co i jak ????????

Posted

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca

Posted

Miałam właśnie tel z domu Groszka i powiem że nasz ulubieniec się spisuje.Państwo są z niego bardzo zadowoleni.
Zaprosiłam nowych właścicieli Grosia na wątek więc będą wiadomości z pierwszej ręki.

Posted

ciapuś napisał(a):
Miałam właśnie tel z domu Groszka i powiem że nasz ulubieniec się spisuje.Państwo są z niego bardzo zadowoleni.
Zaprosiłam nowych właścicieli Grosia na wątek więc będą wiadomości z pierwszej ręki.

To wspaniale, nie moge sie doczekac :) :) :)

Posted

ciapuś napisał(a):

cudowne wieści :)
po tylu miesiącach pobytu w DT w końcu doczekał się DS :)
zuzka, jak zniosłaś rozstanie?

Posted

Akrum napisał(a):
cudowne wieści :)
po tylu miesiącach pobytu w DT w końcu doczekał się DS :)
zuzka, jak zniosłaś rozstanie?

Tak Grosiu był u mnie 9 miesięcy to najdłużej przebywający u mnie tymczasowicz .
Jak zniosłam ? oj nie było to łatwe , w domu zrobiło się za cicho i z spokojnie .
Ja i moje psiaki tęsknimy za grubaskiem ale i jednocześnie cieszymy się ze nareszcie ma swoją kochaną i troskliwą rodzinkę .

Teraz mam wolne miejsce dla następnej biednej psiej duszyczki.

Posted

Aż 9 :crazyeye:, jak ten czas leci, ale faktycznie się zasiedział - dobrze,że już u siebie kłapouszku. Myślę, że jakaś biedulka zajmie jego miejsce ;) żeby się odrodzić na nowo :razz:

Posted

Grosiu kochany ciebie już u mnie nie ma a dzisiaj już 4 telefon odebrałam ze ktoś chciałby Cię adoptować .
Odsyłam ludzi do innych psiaków ,może innym się też tak poszczęści jak Tobie.

Posted

zuzka napisał(a):
Grosiu kochany ciebie już u mnie nie ma a dzisiaj już 4 telefon odebrałam ze ktoś chciałby Cię adoptować .
Odsyłam ludzi do innych psiaków ,może innym się też tak poszczęści jak Tobie.

Może Ajax,jest takiej samej budowy co Groszek.

Posted

[quote name='ciapuś']Zapraszam na wątek kolejnej łódzkiej bidy

http://www.dogomania.pl/threads/199467-Smutne-oczy-wypatruj%C4%85ce-pomocy-POM%C3%93%C5%BBMY-ZEBRA%C4%86-PIENI%C4%84DZE-NA-DT?p=16039857#post16039857

Może ktoś zechce przerzucić swoje stałe deklaracje na tego psiaka.:oops::oops::oops:

Bardzo bym chciala ale mam juz tyle deklaracji ze ledwo pamietam i to na dodatek prawie same staruszki ,ktore zostana w Hoteliku do konca swoich dni .

Posted

Groszek jest u nas dwa tygodnie :). Zaliczył kąpiel w wannie, na nowy rok pozwolił się wyczesać, choć zachwycony tym nie był ;).
Przebył antybiotykoterapię zaleconą przez lekarza, po 15 stycznia pojedziemy go zaszczepić.
Miły, łagodny, żyje w zgodzie z czteroletnią Kropką, w przeciwieństwie do niej nie bał się sylwestrowych wystrzałów petard.
Na przeciwko naszego bloku mamy dużą łąkę, na której chętnie biega, od trzech dni już bez smyczy.
Próby odchudzenia go nie będą łatwe, bowiem doskonale orientuje się w kulinarnych poczynaniach domowników.
Jest kochany, zawsze wzrusza, gdy patrzy ślicznymi oczkami.
Zastanawiam się, czy już wie, że jest nasz :).
Zdjęcia wkrótce.
Zuzka, pozdrawiamy Was i dziękujemy, że byliście z nim poprzednie miesiące.