Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 zuzka napisał(a):Już tam zajrzałam i głoś swój oddałam Bardzo Ci dziekuje, bo obiecalam kobiecie. Jej bardza zalezy, bo fundacja jej bardzo pomogla :):) Quote
Ingrid44 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dobranoc Groszku :):loveu::loveu: Na Boksery glosowalam tak jak kazala Szarotka ( ja sie jej troche boje bo blisko mieszka i jeszcze nabije albo Maya poszczuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
zuzka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Oooo to nawet nie wiedziałam że Szarotka taaaka groźna .:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 :cool3:Szarotka to moze nie ale Maya grozna i ja sie jej boje:evil_lol: Quote
zuzka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 A ja myślałam że to Szarotka taka groźna :evil_lol: W takim razie nie ma ci się bać Maye przekupimy łakociami.:facelick: Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Szarotka to moje 21 letnia kotka. Bardzo wymagajaca, stale domaga sie noszenia na rekach i je tylko najlepsze puszki. Zuziu Mayi to bys zadnymi lakociami nie przekupila spytaj sie Ingrid :):) jak chciala zjesc jej 80kgo doga :):) Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzieki Ingrid za zaglosowanie na boksery :):) Quote
Ingrid44 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Szarotka napisał(a):Szarotka to moje 21 letnia kotka. Bardzo wymagajaca, stale domaga sie noszenia na rekach i je tylko najlepsze puszki. Zuziu Mayi to bys zadnymi lakociami nie przekupila spytaj sie Ingrid :):) jak chciala zjesc jej 80kgo doga :):) Mayi nie mozna niczym przekupic. Nie da sie nawet poglaskac. Taka grozna. :roll: Chciala mojego Doga(80kg )pozrec i nakrzyczala na niego .:shake: Quote
Akrum Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ingrid44 napisał(a):Mayi nie mozna niczym przekupic. Nie da sie nawet poglaskac. Taka grozna. :roll: Chciala mojego Doga(80kg )pozrec i nakrzyczala na niego .:shake: Hm... to przepraszam zapytanie, ale jakiej wielkości jest Szarotkowa Maya?? Skoro na doga napastowała?? A może jest malutka, ale siedzi w niej dusza psiaka olbrzyma?? hahaha Quote
Akrum Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Obiecałam, że jak zrobię ogłoszenia, to wkleję tutaj strony na których widnieje Groszek, a więc: http://www.eoferty.com.pl/groszek_spraw_by_jego_historia_miala_happy_end_176148.html www.kupsprzeaj.pl www.adopcje.org www.cafeanimal.pl www.kupiepsa.pl www.nasipupile.pl www.ofertka.pl www.spacerek.net www.allezoo.pl www.drobny.com.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.ogloszenia-24h.pl www.ojej.pl www.zgubiono.pl www.pajeczyna.pl www.przylepa.pl www.pineska.pl www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.wszystkotujest.pl www.ale.gratka.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl – skrócona wersja. www.mammisia.pl – bez zdjęć www.morusek.pl www.adpedia.pl – bez zdjęć www.ogloszenia.aleokazja.pl – skrócona wersja www.petworld.pl www.gumtree.pl http://www.allegro.pl/show_item.php?item=969612927 Quote
Akrum Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 można wkleić w pierwszy post, żeby kolejna osoba chętna do robienia kolejnych ogłoszeń wiedziała, gdzie już są! Quote
zuzka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Akrum']Obiecałam, że jak zrobię ogłoszenia, to wkleję tutaj strony na których widnieje Groszek, a więc: http://www.eoferty.com.pl/groszek_spraw_by_jego_historia_miala_happy_end_176148.html www.kupsprzeaj.pl www.adopcje.org www.cafeanimal.pl www.kupiepsa.pl www.nasipupile.pl www.ofertka.pl www.spacerek.net www.allezoo.pl www.drobny.com.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.ogloszenia-24h.pl www.ojej.pl www.zgubiono.pl www.pajeczyna.pl www.przylepa.pl www.pineska.pl www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.wszystkotujest.pl www.ale.gratka.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl – skrócona wersja. www.mammisia.pl – bez zdjęć www.morusek.pl www.adpedia.pl – bez zdjęć www.ogloszenia.aleokazja.pl – skrócona wersja www.petworld.pl www.gumtree.pl http://www.allegro.pl/show_item.php?item=969612927 Ło la la ile Groszek ma ogłoszeń . DZIĘKUJE CIOTECZKO W IMIENIU GROSZKA Quote
Akrum Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 zuzka napisał(a):Ło la la ile Groszek ma ogłoszeń . DZIĘKUJE CIOTECZKO W IMIENIU GROSZKA nie ma za co, obiecałam że zrobię, więc są :) Dla kofanego Groszulka wszystko :) Quote
Freya73 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Bardzo duzo ogloszen. Miejmy nadzieje, ze Groszek znajdzie dom i to wlasnie dzieki Twojej pracy Akrum. Przepraszam za off'a. NOWE kosmetyki RIMMEL na bernardyny Witam i zapraszam serdecznie na bazarek. http://www.dogomania.pl/threads/1822...ia-DIEGO-31-03 Kazda aktywnosc mile widziana, czy to w roli kupujacego, czy podrzucajacego bazarek. Dziekuje Quote
Ingrid44 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Z tyloma ogloszeniami nasz przystojniak napewno domek znajdzie :) Quote
Szarotka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Groszek zycze szybkiego znalezienia domku :):) Quote
zuzka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Szarotka napisał(a):Groszek zycze szybkiego znalezienia domku :):) Ja też mu tego życzę . Quote
zuzka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No wiesz Szarotko Goszek to piesek z charakterkiem . Quote
Recommended Posts