NusiaiJa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 a co dokładnie z tym transportem, gdzie musi być i kiedy i o której? Quote
ciapuś Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 NusiaiJa napisał(a):a co dokładnie z tym transportem, gdzie musi być i kiedy i o której? No ja pracuje do 16 a schronisko też jest do 16 i do tego jestem bez auta ,więc muszę któregoś dnia zwolnić się z pracy i znaleźć kogoś z autem Quote
NusiaiJa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 a to schronisko to w której części Łodzi? na jakiej ulicy, Quote
zuzka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 NusiaiJa napisał(a):a to schronisko to w której części Łodzi? na jakiej ulicy, Na ul Marmurowej 4 Quote
NusiaiJa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 mogę zaproponować coś takiego jestem w piątek tj. 05 marca (2010 r. oczywiście) z tatą w Łodzi. po załatwieniu kilku spraw osobistych możemy około 12 podjechać na ulicę Marmurową 4, jeśli "ciapuś" dasz radę być o tej porze w tym miejscu to zawieziemy Cię z nim do "zuzki", a przy okazji odwiedzimy naszą tymczasowiczkę Milusię. później być już nie możemy. Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Miejmy nadzieje, ze Ciapus bedzie mogla :):) Quote
kami_23 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Witam! Moja stała deklaracja 10zł:) Proszę o numer konta i dane. Pozdrawiam! Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 kami_23 napisał(a):Witam! Moja stała deklaracja 10zł:) Proszę o numer konta i dane. Pozdrawiam! Och jak dobrze :):) mamy jeszcze jedna dobra dusze do wsparcia Groszka :):) Bardzo dziekujemy :):) Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No Groszek idz po szczekaj troche, zeby cie uslyszeli. Quote
agata51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jeśli chodzi o przewiezienie Groszka do Zuzki, jestem do dyspozycji w każdej chwili. Ciapuś, masz mój telefon, prawda? I dopiszcie dyszkę do mojej miesięcznej deklaracji. Więcej nie mogę! Quote
ciapuś Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Już jestem agata51 napisał(a):Jeśli chodzi o przewiezienie Groszka do Zuzki, jestem do dyspozycji w każdej chwili. Ciapuś, masz mój telefon, prawda? I dopiszcie dyszkę do mojej miesięcznej deklaracji. Więcej nie mogę! Mam do Ciebie tel i jak już będę wiedziała kiedy uda mi sie wziąć dzień wolny to chętnie skorzystam z pomocy kami_23 napisał(a):Witam! Moja stała deklaracja 10zł:) Proszę o numer konta i dane. Pozdrawiam! bardzo dziekujemy Pierwszy post uzupełniony NusiaiJa napisał(a):mogę zaproponować coś takiego jestem w piątek tj. 05 marca (2010 r. oczywiście) z tatą w Łodzi. po załatwieniu kilku spraw osobistych możemy około 12 podjechać na ulicę Marmurową 4, jeśli "ciapuś" dasz radę być o tej porze w tym miejscu to zawieziemy Cię z nim do "zuzki", a przy okazji odwiedzimy naszą tymczasowiczkę Milusię. później być już nie możemy. Piątek u mnie odpada ale czy dałabyś radę odebrać psa gdyby wszystko było załatwione i tylko trzeba by było go odebrać i przewieść Quote
NusiaiJa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 pewnie tak, jeśli wszystko będzie załatwione na około 12 +/- (różnie to może być) to jak najbardziej. W koc go opatule i pomkniemy szybko na Kalinową. Quote
ciapuś Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 NusiaiJa napisał(a):pewnie tak, jeśli wszystko będzie załatwione na około 12 +/- (różnie to może być) to jak najbardziej. W koc go opatule i pomkniemy szybko na Kalinową. OK to podaj mi na PW Swój nr tel ,aby wszystko dogadać Quote
Akrum Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No Groszek - mały kudłaty chłopie - nowe, lepsze życie przed Tobą :) Zacznij pakować walizkę i czekaj :) Quote
NusiaiJa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ciapuś napisał(a):OK to podaj mi na PW Swój nr tel ,aby wszystko dogadać sie robi! .... Quote
UBOCZE Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Siedmiu wspaniałych ludzi W Groszku się zakocha... Każdy po dyszce rzuci I będzie radocha!!!:lol::lol::lol: [FONT=Arial Black]Groszkowi brakuje już tylko 70 złotych mięsiecznie. Kto jeszcze poratuje Groszka dyszką lub piątakiem deklaracji???[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
ciapuś Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Yorija napisał(a):ile on ma lat? Kiedy trafił do schroniska miał ok 6 był w nim prawie 2 lata wiec ma ok 8lat Quote
Szarotka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Groszek nadal potrzebuje 70 zl. stalych deklaracji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 zl. tez robi roznice :):) Quote
NusiaiJa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Groszku przyjeżdżam po Ciebie w piątek, trzymaj sie psiaku!!!! Quote
Szarotka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 NusiaiJa napisał(a):Groszku przyjeżdżam po Ciebie w piątek, trzymaj sie psiaku!!!! Groszek w piatek wychodzi ze schronu :):) Dalej potrzeba 70 zl. stalych deklaracji. Quote
Monika z Katowic Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Prześlę coś jednorazowo. Proszę o konto Groszka. Quote
Recommended Posts