ciapuś Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 agata51 napisał(a):Jaki śliczny kudłatek! 10zł/mies. ode mnie. Agata BARDZO ,BARDZO dziękuję J a deklaruje jednorazowo 50zł Quote
Grosziwo Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 dzięki zuzka za zaproszenie. Nie mogę w tej chwili nic konkretnego obiecać ale jak tylko będę mogła to coś wpłacę na chłopaczka. Oczywiście będę zaglądać do Groszka (jego imię jest cudne:loveu:) Quote
ciapuś Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 PROSIMY O POMOC - DT nie będzie na niego długo czekać :placz::placz::placz: Quote
cytryna12345 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A może dodać Grosiaczka do stronki "Kudłaczy w potrzebie" ..... Quote
Szarotka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Napisz w tytule ile potrzeba ?? to pomaga zbierac pieniadze. Quote
Piromanka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Stanowczo protestuję przed nazwaniem go brzydkim albo przeciętnym. Jak dla mnie jest ślicznym psem, tylko zaniedbanym. Finansowo nie da rady, ale pomogę w szukaniu domu - porobię ogłoszenia. Poczekam na lepsze zdjęcia. Quote
ciapuś Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Piromanka napisał(a):Stanowczo protestuję przed nazwaniem go brzydkim albo przeciętnym. Jak dla mnie jest ślicznym psem, tylko zaniedbanym. Finansowo nie da rady, ale pomogę w szukaniu domu - porobię ogłoszenia. Poczekam na lepsze zdjęcia. Dla mnie też jest śliczny i do tego taki delikatny i kochany Niestety jak widać osoby chcące adoptować psa ze schroniska nie podzielają naszego gustu :-( Gdyby sie udało wyciągnąć Groszka to czeka już na niego fryzjer który zrobi z niego cudeńko Żeby sie tylko udało zebrać na czas deklaracje :placz::placz::placz: Quote
zuzka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kurcze porozsyłałam tak duuuzo zaproszeń a tu tylko parę Cioteczek zajrzało.:placz::placz::placz: Quote
ciapuś Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='zuzka']Kurcze porozsyłałam tak duuuzo zaproszeń a tu tylko parę Cioteczek zajrzało.:placz::placz::placz: Ja też wczoraj rozsyłałam i cisza :-( jeszcze 2 banerki dla tych co mają mniej miejsca Quote
Szarotka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Do kiedy macie czas ?? Daj to tez do tytulu. Quote
NusiaiJa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 on jest cudny nawet bez fryzjera! 10zł stała deklaracja od "CiotkiE" na razie tylko tyle możemy :-( podajcie nr. konto i od kiedy mały poszedł by na tymczas od kiedy wpłacać? Quote
zuzka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 szajbus napisał(a):te 300 zł DT to z wyżywieniem? 300 zł z wyżywieniem Quote
zuzka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='NusiaiJa']on jest cudny nawet bez fryzjera! 10zł stała deklaracja od "CiotkiE" na razie tylko tyle możemy :-( podajcie nr. konto i od kiedy mały poszedł by na tymczas od kiedy wpłacać? Cioteczko '' E'' bardzo dziękujemy. Jak by były zebrane stałe deklaracje to już by mógł iść do DT. Quote
zuzka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Szarotko być może przyjdzie do mnie ale to jeszcze się okaże . Quote
bea_204 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Trzymaj się psiaku. Postaramy się pomóc. Quote
Poker Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Znalazłam się tu na zaproszenie zuzki i powiem szczerze,że jestem trochę zniesmaczona. Jakoś dotychczas żaden płatny DT nie rozsyłał linka do wątku w sprawie psa, który ma się właśnie w tym płatnym DT znaleźć. A tak w ogóle to się zastanawiam czy naprawdę nie stać dogomanek na podarowanie serca psom za darmo? Za chwilę na dogo nie będzie bezpłatnych DT czy chociaż po kosztach utrzymania .Boli mnie to , bo sama jestem bezpłatnym DT.W razie dużych wydatków jak ostatnio, ratuję się bazarkami. Taki Groszek jest mały , pewnie koszt jego utrzymania nie przekroczy 5 zł dziennie.Te 5 zł zarobku dziennie to nie jest dużo ,ale za nie można by pomóc kolejnej bidzie. Czy ktos może mi wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje ? Czy nawet na dogo zanika bezinteresowność? Quote
Poker Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 zuzka, wycięłaś swoją wypowiedź w poście 43, w którym potwierdziłaś,że to Ty jesteś DT płatnym już po po mojej wypowiedzi. Przecież to bez sensu.Jak coś robisz, to nie udawaj ,że jest inaczej. Quote
zuzka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Nie udaje że jest inaczej mały mai iść do mnie ale to jeszcze nie jest na 100% pewne a tekst wycięłam nie przez twój wpis . Quote
Szarotka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Lepszy platny DT niz schronisko. Bezplatny oczywiscie jeszcze lepszy :):) Quote
wanda szostek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 szajbus napisał(a):On jest brzydki???????????? Nie mnie osadzać wasz gust, ale jak dla mnie to cudeńko. Niech tylko dobierze się do niego fryzjer, to szybko zmienicie zdanie. To piękny psiak, tylko zaniedbany, a to wielka różnica. Dla mnie on bardzo ładny jest i bez fryzjera. Quote
Recommended Posts