Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif][FONT=&quot][FONT=Microsoft Sans Serif]22.03. Nocna zmiana grzecznie nosiła Gapcia, aż do porannej ka(Wuni) a co dzień pokaże …[/FONT]
[/FONT]
[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]Streszczenie:
[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][FONT=&quot][FONT=Microsoft Sans Serif]No to dzień pokazał: Isadorka wyprodukowała Gapciowi cud banerek ,który zaraz na pierwsza wyleciał, za to po streszczeniu poległa, i kolejną fakturą mnie tu straszyła, a ja kurierom z poprzednimi pokazałam jak to jest zaczynać z dziewczętami. Ogłoszono Dzień Ogrodniczy i Isadorka podrzuciła nam cholernego chyba Holendra pomocnika unisexa, z wymownym kaktusem, który jako roślinka jak się okazało z myszką kompatybilny i znowu sprowadził wątek na mniej ogrodnicze tory … kultowa myszka Isadorki górą! No i dziewczynki grządki pod linijkę czesały. Mmd parskała, Ra_dunia padła ... tak się dziewczynki rozkręciły.[/FONT][/FONT]
[/FONT] [FONT=&quot][FONT=Microsoft Sans Serif]Belka w lesie już na dobre w błocie ugrzęzła i czeka na meliorację albo na traktor. Wybaczono mi poprzednie usterki i pochwalono nawet za ich brak. Ciocia mmd umierała a Isadorką, z którą wobec zejścia mmd, już się na telefoniczny maraton zmawiałam z kolei spać się wzięła i poszła. Ellig wcześnie odpadła za to Ciocia Szarotka wpadła i teraz zasuwa klienta … a my tu o ogródkach ładnie. RenW pozostał jakiś kwiatek zaprezentowany na ilustracji, ale do kaktusa to się nawet nie umywa. Furciaczek pozbyła się bólu zęba (wyząbkowała nareszcie!) za to chciało przeleźć jej na dysk ale nie przelazło, mimo kąpieli psów, wcześniej tratujących ogródek. Ciocia Agada też ma ogródek stratowany, ale pułapki posiada … trujące roślinki. Ciocia mmd woli chłopców bo mimo, że koloru sukienek nie odróżniają to potrafią je zdejmować. Za to na bazarku szykuje się walka, a ciocia mmd kisiel szykuje. A teraz … a teraz ciotki czyhają na to streszczenie ... zaraz zmienia mnie nocna zmiana, Ingrid już się pojawiła, ale Szarotka jeszcze z klientem pewnie ...[/FONT][/FONT]

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobra, północ minęła, więc ogłaszam zgodnie z sugestiami Dzień Muzyczny :D Nocna zmiana ma szanse się wykazać :D
Ja zacznę od ulubionej piosenki:
Pije Kuba do Jakuba, Jakub do Michała ... :D:D:D

Posted

[quote name='Wunia'][...]
Pije Kuba do Jakuba, Jakub do Michała ... :D:D:D

..................................

[video=youtube;sC4fhAdsszU]http://www.youtube.com/watch?v=sC4fhAdsszU[/video]

Posted

Ładnie się dziadkowie/rodzice nasi zachowywali :D :D:D Propagandowy film na wagę złota, aktualny do dziś, tylko PARYTETY NIE ZACHOWANE :D:D:D:D

Posted

furciaczek napisał(a):
A ja wlasnie sobie jem oooogromna roladke lodowa:loveu::loveu::loveu:

oj, oj, oj ... daj kawałek, chociaż taki maleńki ...

Posted

Londyn (STN)

2,4,6,7 (wt.czw.sb.nd.) 21:50 23:10 FR 2469
5 (pt.) 11:30 12:50 FR 2469

Szczegóły uzgodnimy :D Tylko wrzuć tę roladkę do zamrażarki :diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']

Londyn (STN)

2,4,6,7 (wt.czw.sb.nd.) 21:50 23:10 FR 2469
5 (pt.) 11:30 12:50 FR 2469

Szczegóły uzgodnimy :D Tylko wrzuć tę roladkę do zamrażarki :diabloti:

Upsss juz zjadlam:oops:
Ale jak cos to polece do sklepu i kupie:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Upsss juz zjadlam:oops:

ups ... to jakaś malutka była :shake: ... nie taka to za malutka ... jak sama radę dałaś w takim tempie ... :shake: ... to ja zawczasu większą zamawiam :diabloti:

Posted

Wunia napisał(a):
wiem, że są paskudne, a chleba nie chcesz?

Szczerze...to ja chce wszystko, byle polskie bylo:loveu:
A najbardziej to mi sie chce ogorkow kiszonych i ketchupu (jak to sie pisalo?:lol:) Wloclawskiego:loveu::loveu::loveu:
Aaaa i Krystynki! I piernikow Torunskich...

Jezu...ja chce juz wracac:placz:

Posted

Jak mój kolega w UK tak bardzo chciał ogórków, a tu akurat nikt się ani nie wybierał, ani nie wracał a on w Oxford jest więc dalej, to dostał list a w nim:
-nasionka ogórka
-gotową przyprawę suszoną do kiszenia ogórków
Jedyne co mu przemycałam w bagażu to zsiadłe mleko w słoiku :)

Posted

furciaczek napisał(a):
Szczerze...to ja chce wszystko, byle polskie bylo:loveu:
A najbardziej to mi sie chce ogorkow kiszonych i ketchupu (jak to sie pisalo?:lol:) Wloclawskiego:loveu::loveu::loveu:
Aaaa i Krystynki! I piernikow Torunskich...
Jezu...ja chce juz wracac:placz:

Chyba Ci paczkę wyślę :(:(:(:( Jutro już :(:(:(:(

Posted

furciaczek napisał(a):
A no sa i w Tesco i w Asdzie i polskie sklepy sa...ale to nie to samo:-(

O :) z Asdy czekolady poproszę te Asdowe są mniam, mniam :D:D:

Posted

Wunia napisał(a):
O :) z Asdy czekolady poproszę te Asdowe są mniam, mniam :D:D:

Jak nie zapomne to kupie i przywioze w kwietniu jakos...zebym psow nie zostawiala teraz na wyspie to by mnie tam wolami spowrotem nie zaciagneli...powaznie mam dosc tego miasta, tego kraju....ehh i zem sie znowu zaczela zalic...

Ale wracam w tym roku na stale:multi::multi::multi: