Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 no, to skoro stanęło na Holendrze to drogie dziewczynki grządki pod linijkę uczesać proszę, bo Holender nadchodzi :D:D:D Quote
RenW Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Moja głowa.. ?! Na karku chyba jest..:roll: Gdzie..:scared: .no jakieś obowiązki jeszcze posiadam. Ten osobnik z konewką to jakiś uniseks trochę jest... :cool3:płciowo niepewny.:evil_lol: Kaktus na myszkę... super perwersja !:diabloti: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 sado-maso :D:D:D a miał być Dzień Ogrodniczy :D Quote
Ra_dunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 przyszłam, przeczytałam, padłam... :roflt: :roflt: :roflt: Jak się pozbieram to wrócę :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Ra_dunia napisał(a):przyszłam, przeczytałam, padłam... :roflt: :roflt: :roflt: Jak się pozbieram to wrócę :evil_lol: Wróć, wróć ... i to zaraz :D Quote
belka123 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 witam wszystkich ja nie mam osgrodka, mam tylko las, kiedys maam szczypiorek, ale rosl przy siatce co watpie by rpzezyl przy moich miskach Quote
belka123 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 poza tym slonca u mnie malo, a bloto w tej chwili w Rosanowie jest takie ze praktycznie jestesmy odcieci od swiata, ja sie zakopalam dwa razy - wyciagal mnie brat, wielu kierowcow mialo mniej szzescia i najczesciej auta wyciaga traktor Quote
RenW Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ra_dunia napisał(a):przyszłam, przeczytałam, padłam... :roflt: :roflt: :roflt: Jak się pozbieram to wrócę :evil_lol: Pozbieraj się i wracaj !:-D:-D:-D:grins: Quote
RenW Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Wunia']sado-maso :D:D:D a miał być Dzień Ogrodniczy :D No to Cioteczka teraz zajechała....uuuu..:razz::diabloti: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Cześć Belka :D Wyobrażam sobie Twój krajobraz teraz i szacując szanse dojazdu i wyjazdu określam je na minus 10 :D:D:D:D:D Ale za to las jest piękny :D Quote
RenW Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Może zróbmy jutro dzień muzyczny, bo nieznane są nam gusta Cioteczek w tym względzie, a ja ostatnio ze słuchawkami w uszach chodzę.:cool3: Quote
Ra_dunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Siem już trochę pozbierałam... bo ludzie w biurze dziwnie patrzyli, że taka rozwalona leżę... W temacie ogródka - nie posiadam, więc się nie wypowiadam. Ba, nawet kwiatki w domu muszę mieć takie bardziej wytrzymałe, co to się nie obrażą, jak je przez dłuższy czas nie podleję ;) Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Ra_dunia napisał(a): Ba, nawet kwiatki w domu muszę mieć takie bardziej wytrzymałe, co to się nie obrażą, jak je przez dłuższy czas nie podleję ;) :cool3::cool3::cool3::cool3: Kaktusy znaczy się ? :razz::razz::razz::razz: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 RenW napisał(a):Może zróbmy jutro dzień muzyczny, bo nieznane są nam gusta Cioteczek w tym względzie, a ja ostatnio ze słuchawkami w uszach chodzę.:cool3: A kaktusa masz? Wniosek przyjęty :D Quote
RenW Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Wunia']A kaktusa masz? Wniosek przyjęty :D Ni mam, u mnie nawet kaktus nie utrzyma się. :eviltong: Mam jednego kwiatka, którego nazwy nie pamiętam zresztą, pamiątka po poprzedniej pracy...Całe szczęście, mama koło niego chodzi, bo marny jego los byłby...:razz: Quote
RenW Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Aha, Wunia miałam Cię pochwalić, bo dzisiaj nienagannie wywiązujesz się z roli gospodyni.:p Przekazałaś pałeczkę zmianie nocnej, ka(Wunia) poranna była, streszczenie obszerne też..:lol: poza tym wciąż aktywna na wątku jesteś i wiedziesz prym, taki prawdziwy wodzirej z Ciebie jest.:diabloti: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 RenW napisał(a):Aha, Wunia miałam Cię pochwalić, bo dzisiaj nienagannie wywiązujesz się z roli gospodyni.:p Przekazałaś pałeczkę zmianie nocnej, ka(Wunia) poranna była, streszczenie obszerne też..:lol: poza tym wciąż aktywna na wątku jesteś i wiedziesz prym, taki prawdziwy wodzirej z Ciebie jest.:diabloti: :Cool!: to znaczy się wybaczono mi :bigcool::bigcool: Quote
mmd Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 A mi łeb pęka ibuprom nic koniak nic ugotuję ten bazarkowy kisiel i idę umrzeć Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 mmd napisał(a):A mi łeb pęka ibuprom nic koniak nic ugotuję ten bazarkowy kisiel i idę umrzeć Może kawa z cytryną :D Dziewczyny polecały :D Nie umieraj :( proszę :( Kto będzie do mnie dzwonił w dzień i w nocy :( Quote
Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wunia napisał(a):Może kawa z cytryną :D Dziewczyny polecały :D Nie umieraj :( proszę :( Kto będzie do mnie dzwonił w dzień i w nocy :( Jak masz stacjonarny albo w orange to dawaj dzwonie za free:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 oczywiście, że mam i stacjonarny i Orange :D Quote
Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Wunia']oczywiście, że mam i stacjonarny i Orange :D No to masz przegibane idę sie przespać i zacznę nadawać Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='Isadora7']No to masz przegibane idę sie przespać i zacznę nadawać pożyjemy, zobaczymy :D Quote
Ellig Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 =Isadora7;14338528]No to masz przegibane idę sie przespać i zacznę nadawać Juz spi..............:nerwy::sleep2: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Ellig napisał(a):Juz spi..............:nerwy::sleep2: a ja się zbieram do kupki po Twoim występie :D:D:D Quote
Recommended Posts