Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Moja głowa.. ?! Na karku chyba jest..:roll:
Gdzie..:scared: .no jakieś obowiązki jeszcze posiadam.
Ten osobnik z konewką to jakiś uniseks trochę jest... :cool3:płciowo niepewny.:evil_lol:
Kaktus na myszkę... super perwersja !:diabloti:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
przyszłam, przeczytałam, padłam... :roflt: :roflt: :roflt:
Jak się pozbieram to wrócę :evil_lol:

Wróć, wróć ... i to zaraz :D

Posted

poza tym slonca u mnie malo, a bloto w tej chwili w Rosanowie jest takie ze praktycznie jestesmy odcieci od swiata, ja sie zakopalam dwa razy - wyciagal mnie brat, wielu kierowcow mialo mniej szzescia i najczesciej auta wyciaga traktor

Posted

Ra_dunia napisał(a):
przyszłam, przeczytałam, padłam... :roflt: :roflt: :roflt:
Jak się pozbieram to wrócę :evil_lol:

Pozbieraj się i wracaj !:-D:-D:-D:grins:

Posted

Cześć Belka :D Wyobrażam sobie Twój krajobraz teraz i szacując szanse dojazdu i wyjazdu określam je na minus 10 :D:D:D:D:D Ale za to las jest piękny :D

Posted

Może zróbmy jutro dzień muzyczny, bo nieznane są nam gusta Cioteczek w tym względzie, a ja ostatnio ze słuchawkami w uszach chodzę.:cool3:

Posted

Siem już trochę pozbierałam... bo ludzie w biurze dziwnie patrzyli, że taka rozwalona leżę...
W temacie ogródka - nie posiadam, więc się nie wypowiadam. Ba, nawet kwiatki w domu muszę mieć takie bardziej wytrzymałe, co to się nie obrażą, jak je przez dłuższy czas nie podleję ;)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Ba, nawet kwiatki w domu muszę mieć takie bardziej wytrzymałe, co to się nie obrażą, jak je przez dłuższy czas nie podleję ;)

:cool3::cool3::cool3::cool3: Kaktusy znaczy się ? :razz::razz::razz::razz:

Posted

RenW napisał(a):
Może zróbmy jutro dzień muzyczny, bo nieznane są nam gusta Cioteczek w tym względzie, a ja ostatnio ze słuchawkami w uszach chodzę.:cool3:

A kaktusa masz?
Wniosek przyjęty :D

Posted

[quote name='Wunia']A kaktusa masz?
Wniosek przyjęty :D

Ni mam, u mnie nawet kaktus nie utrzyma się. :eviltong: Mam jednego kwiatka, którego nazwy nie pamiętam zresztą, pamiątka po poprzedniej pracy...Całe szczęście, mama koło niego chodzi, bo marny jego los byłby...:razz:

Posted

Aha, Wunia miałam Cię pochwalić, bo dzisiaj nienagannie wywiązujesz się z roli gospodyni.:p Przekazałaś pałeczkę zmianie nocnej, ka(Wunia) poranna była, streszczenie obszerne też..:lol: poza tym wciąż aktywna na wątku jesteś i wiedziesz prym, taki prawdziwy wodzirej z Ciebie jest.:diabloti:

Posted

RenW napisał(a):
Aha, Wunia miałam Cię pochwalić, bo dzisiaj nienagannie wywiązujesz się z roli gospodyni.:p Przekazałaś pałeczkę zmianie nocnej, ka(Wunia) poranna była, streszczenie obszerne też..:lol: poza tym wciąż aktywna na wątku jesteś i wiedziesz prym, taki prawdziwy wodzirej z Ciebie jest.:diabloti:

:Cool!: to znaczy się wybaczono mi :bigcool::bigcool:

Posted

mmd napisał(a):
A mi łeb pęka
ibuprom nic
koniak nic
ugotuję ten bazarkowy kisiel i idę umrzeć

Może kawa z cytryną :D Dziewczyny polecały :D Nie umieraj :( proszę :( Kto będzie do mnie dzwonił w dzień i w nocy :(

Posted

Wunia napisał(a):
Może kawa z cytryną :D Dziewczyny polecały :D Nie umieraj :( proszę :( Kto będzie do mnie dzwonił w dzień i w nocy :(

Jak masz stacjonarny albo w orange to dawaj dzwonie za free:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: