Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

chiński syndrom, kurka:)

a Madzia przodowniczka umyła okienka wczoraj:) To jeszcze mało, nadludzkim wysiłkiem zmobilizowałam chłopaków, i tak TZ mył w gabinecie, Mlody u siebie, ja w sypialni. Zostało mi jedno balkonowe w korytarzu, kuchnia i salon, a i kanciapa. Ale syf nad syfami załatwiony. Uwielbiam czyste okna.
Przycięłam krzaki na dworze, wyszorowałam taras. Wczoraj bal, dzisiaj żal - zadek boli:(

Posted

ja 2 lata temu na diecie byłam, bo się odchudzałam ... skutecznie ... 16 kilo zjechało :D
Ale to było przed planowaną operacją kręgosłupa :D

Posted

RenW napisał(a):
Nie wiem jak Wy, ale ja się czuję dzisiaj fatalnie..:shake::angryy: i te okropne bóle głowy.:placz: Znacie może jakieś cudowne antidotum na te koszmarne bóle ??

kawa z cytryna na bol glowy:))) polecam:)

Posted

Jak Cie cos boli tzn. ze cos sie w organizmie dzieje niedobrego i dobrze jest dojsc do tego co ? zanim sie zrobi z tego powazna choroba. Branie srodkow przeciwbolowych to takie polsrodki i zacieranie przyczyn. :(

Posted

papryka napisał(a):
kawa z cytryna na bol glowy:))) polecam:)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to da się wypić?
papryka napisał(a):
ale misiak z Gapcia:))))))) poprostu jest piekny:)

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wunia napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to da się wypić?

:loveu::loveu::loveu:

Jak łeb napie....la to wszystko się da wypić. A tak poza tym to istotnie skutkuje.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jak łeb napie....la to wszystko się da wypić. A tak poza tym to istotnie skutkuje.

nie wiedziałam o takim specyfiku jak kawa z cytryną, do porannego kawobrania dołączę :D

Posted

Wunia napisał(a):
ja 2 lata temu na diecie byłam, bo się odchudzałam ... skutecznie ... 16 kilo zjechało :D
Ale to było przed planowaną operacją kręgosłupa :D

Parę lat temu też na diecie byłam, schudłam wtedy 12kg. ważyłam 58kg. i wyglądałam trochę wieszakowato...:razz:
Kilka dni temu moja 14-letnia córka przymierzyła moją suknię ślubną.. ;)i wyglądała w niej prawie idealnie..:crazyeye: Boże, jaka ja chuda byłam.:crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']nie wiedziałam o takim specyfiku jak kawa z cytryną, do porannego kawobrania dołączę :D

A ja słyszałam o kawie z cytryną i jej zbawiennych właściwościach, ale nigdy jakoś nie miałam ochoty spróbować.:razz:

Szarotka, ma rację, trzeba dojść do przyczyny a nie zacierać tylko skutki.:p

Posted

Szarotka napisał(a):
Hm ja jestem na drodze do wagi 125 funtow, co zaraz przelicze i powiem ile jest w kg.
Teraz waze 134 i to jest za duzo.

Ciotka, Ty się nie kryguj tylko powiedz nam ile to w kilogramach jest...:evil_lol::eviltong:

Posted

Wunia napisał(a):
Mój TZ się ulitował :D Nie rozmawialiśmy jeszcze jaka ma być nagroda :diabloti:

Jeśli chodzi o Twojego TZ-a - to zaryzykuję - nagroda będzie w naturze. :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

RenW napisał(a):
Jeśli chodzi o Twojego TZ-a - to zaryzykuję - nagroda będzie w naturze. :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Ty wiesz, że tak zwykle jest. Ja dzwonię, a on mówi, że Wunia nie może rozmawiać, bo ją właśnie wykorzystuje w łazience:evil_lol:

Posted

mmd napisał(a):
Ty wiesz, że tak zwykle jest. Ja dzwonię, a on mówi, że Wunia nie może rozmawiać, bo ją właśnie wykorzystuje w łazience:evil_lol:

:diabloti::diabloti: Święte słowa :diabloti::diabloti: Prawda najprawdziwsza :evil_lol:

Posted

mmd napisał(a):
Myślałam, że kogoś to zaintryguje, ale na tym wątku po Isadorkowej myszce wszystko jest banałem.

Na tym wątku to już chyba nic nikogo nie zaintryguje :D:D:D