Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wunia prosze sobie z moich zwrotow nie dworowac :):) bo jak mi kamien z serca spadnie to nie wiadomo gdzie poleci :):) Quote
mmd Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 chiński syndrom, kurka:) a Madzia przodowniczka umyła okienka wczoraj:) To jeszcze mało, nadludzkim wysiłkiem zmobilizowałam chłopaków, i tak TZ mył w gabinecie, Mlody u siebie, ja w sypialni. Zostało mi jedno balkonowe w korytarzu, kuchnia i salon, a i kanciapa. Ale syf nad syfami załatwiony. Uwielbiam czyste okna. Przycięłam krzaki na dworze, wyszorowałam taras. Wczoraj bal, dzisiaj żal - zadek boli:( Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 O ale pewnie tez schudlas, jezeli Ci na tym zalezy, no i masz czyste okna i swierze spojrzenie na swiat :):) Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 ja 2 lata temu na diecie byłam, bo się odchudzałam ... skutecznie ... 16 kilo zjechało :D Ale to było przed planowaną operacją kręgosłupa :D Quote
papryka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 RenW napisał(a):Nie wiem jak Wy, ale ja się czuję dzisiaj fatalnie..:shake::angryy: i te okropne bóle głowy.:placz: Znacie może jakieś cudowne antidotum na te koszmarne bóle ?? kawa z cytryna na bol glowy:))) polecam:) Quote
papryka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 ale misiak z Gapcia:))))))) poprostu jest piekny:) Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jak Cie cos boli tzn. ze cos sie w organizmie dzieje niedobrego i dobrze jest dojsc do tego co ? zanim sie zrobi z tego powazna choroba. Branie srodkow przeciwbolowych to takie polsrodki i zacieranie przyczyn. :( Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 papryka napisał(a):kawa z cytryna na bol glowy:))) polecam:) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to da się wypić? papryka napisał(a):ale misiak z Gapcia:))))))) poprostu jest piekny:) :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to da się wypić? :loveu::loveu::loveu: Jak łeb napie....la to wszystko się da wypić. A tak poza tym to istotnie skutkuje. Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No tak bo rozszerza naczynia krwionosne i to pewnie cos powoduje, ze glowa przestaje bolec, ale czemu boli ??????? Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Isadora7 napisał(a):Jak łeb napie....la to wszystko się da wypić. A tak poza tym to istotnie skutkuje. nie wiedziałam o takim specyfiku jak kawa z cytryną, do porannego kawobrania dołączę :D Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Hm wszyscy co pija to wiedza, ze pomaga, bo tak pewnie kaca lecza :):) Quote
papryka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 nawet w smaku nie jest najgorsze ale naprawde pomaga:))))) na kaca tez sie swietnie nadaje:)))))))) hihihi:) Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):ja 2 lata temu na diecie byłam, bo się odchudzałam ... skutecznie ... 16 kilo zjechało :D Ale to było przed planowaną operacją kręgosłupa :D Parę lat temu też na diecie byłam, schudłam wtedy 12kg. ważyłam 58kg. i wyglądałam trochę wieszakowato...:razz: Kilka dni temu moja 14-letnia córka przymierzyła moją suknię ślubną.. ;)i wyglądała w niej prawie idealnie..:crazyeye: Boże, jaka ja chuda byłam.:crazyeye::diabloti: Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Hm ja jestem na drodze do wagi 125 funtow, co zaraz przelicze i powiem ile jest w kg. Teraz waze 134 i to jest za duzo. Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Wunia']nie wiedziałam o takim specyfiku jak kawa z cytryną, do porannego kawobrania dołączę :D A ja słyszałam o kawie z cytryną i jej zbawiennych właściwościach, ale nigdy jakoś nie miałam ochoty spróbować.:razz: Szarotka, ma rację, trzeba dojść do przyczyny a nie zacierać tylko skutki.:p Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No tak, bo jak nie odkryjesz przyczyny to Ci w pewnym momencie wywali jako cukrzyca lub reumatyzm lub cos rownie rozkosznego. Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Szarotka napisał(a):Hm ja jestem na drodze do wagi 125 funtow, co zaraz przelicze i powiem ile jest w kg. Teraz waze 134 i to jest za duzo. Ciotka, Ty się nie kryguj tylko powiedz nam ile to w kilogramach jest...:evil_lol::eviltong: Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):Mój TZ się ulitował :D Nie rozmawialiśmy jeszcze jaka ma być nagroda :diabloti: Jeśli chodzi o Twojego TZ-a - to zaryzykuję - nagroda będzie w naturze. :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
mmd Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 RenW napisał(a):Jeśli chodzi o Twojego TZ-a - to zaryzykuję - nagroda będzie w naturze. :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Ty wiesz, że tak zwykle jest. Ja dzwonię, a on mówi, że Wunia nie może rozmawiać, bo ją właśnie wykorzystuje w łazience:evil_lol: Quote
Sylwia M. Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Śliczny, ten nasz Gapcio. Widać, że bardzo zadowolony z hoteliku :) Czesanie było, dziewczyny są :) Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 mmd napisał(a):Ty wiesz, że tak zwykle jest. Ja dzwonię, a on mówi, że Wunia nie może rozmawiać, bo ją właśnie wykorzystuje w łazience:evil_lol: :diabloti::diabloti: Święte słowa :diabloti::diabloti: Prawda najprawdziwsza :evil_lol: Quote
mmd Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Myślałam, że kogoś to zaintryguje, ale na tym wątku po Isadorkowej myszce wszystko jest banałem. Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 mmd napisał(a):Myślałam, że kogoś to zaintryguje, ale na tym wątku po Isadorkowej myszce wszystko jest banałem. Na tym wątku to już chyba nic nikogo nie zaintryguje :D:D:D Quote
Isadora7 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wiecie co.... wolałabym aby moją myszką interesował się ktoś inny :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Recommended Posts