Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oj dzialo sie dzialo :evil_lol:
Dzien dobry :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::morning::morning::morning:kawunia dla Wunia, po takiej nocy:)

Posted

RenW napisał(a):
No właśnie, cosik za długo "szuru buru" Ciotka robi, trza wodę oszczędzać, a oszczędności będą na psiaki.:evil_lol::eviltong:

Witam z rana, nocne marki wstawać!!!
Tu to żadnej intymności:stop:, nawet człowiekowi czas pod prysznicem odmierzają:watpliwy:, w co ja się wpakowałam:look3::stupid:

Posted

Ellig napisał(a):
Oj dzialo sie dzialo :evil_lol:
Dzien dobry :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::morning::morning::morning:kawunia dla Wunia, po takiej nocy:)

Dzięki za ka/wunię. Oj tam od razu działo:cool3:, dzień jak co dzień:eviltong:, już się mozna byłoby przyzwyczaić:diabloti:

Posted

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:x dużo razy.
Ka(Wunia) dla wszystkich :D
Cześć :loveu:

Posted

Wunia napisał(a):
No proszę, wujek Jamor pod nos Gapciowi dziewczynę podstawił :D:D:D

Miałam przyjemność poznać tę pannę :D Skacze na 2 metry w górę na czterech i od pionowych ścian się odbija :)

Posted

[quote name='agada']Witam z rana, nocne marki wstawać!!!
Tu to żadnej intymności:stop:, nawet człowiekowi czas pod prysznicem odmierzają:watpliwy:, w co ja się wpakowałam:look3::stupid:

Cioteczka intymności oczekuje ! :diabloti: Ha ha. My Cię Ciotka obedrzemy z intymności, poznamy wszystkie skrywane tajemnice... :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='mmd']Streszczenie jest? Nie ma
Kawa jest, ale spóźniona, sama se zrobiłam.
Ciotka Wunia się opierdziela;)

Tak, zdecydowanie, trza Cioteczkę postawić do raportu :mad:, obowiązków nie pilnuje i pozwala na bezwstyd i rozprężenie.:razz::diabloti:

Posted

Wunia napisał(a):
No proszę, wujek Jamor pod nos Gapciowi dziewczynę podstawił :D:D:D

Wujek Jamor wie, co może samca postawić na nogi (łapy).. ;) Takie jest odwieczne prawo natury. Zew natury !!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Wunia']No i co? Nie jestem śliczny?

Gapciu, jesteś prześliczny, bajecznie potężny, monstrualny i majestatyczny. :p Prawdziwy Goliat w psiej skórze... a dla nas zawsze puchaty pluszak, cudeńko !!!:loveu:

Posted

RenW napisał(a):
Gapciu, jesteś prześliczny, bajecznie potężny, monstrualny i majestatyczny. :p Prawdziwy Goliat w psiej skórze... a dla nas zawsze puchaty pluszak, cudeńko !!!:loveu:

Lepiej bym tego nie ujęła :D
Wybaczcie mi dzisiaj spóźnioną kawę, sprawozdanie będzie wieczorkiem, dobrze? :oops::oops::oops:
Jakąś obsuwę miałam ... ale się poprawię :oops: Obiecuję :loveu:

Posted

[quote name='Wunia']Lepiej bym tego nie ujęła :D
Wybaczcie mi dzisiaj spóźnioną kawę, sprawozdanie będzie wieczorkiem, dobrze? :oops::oops::oops:
Jakąś obsuwę miałam ... ale się poprawię :oops: Obiecuję :loveu:

Masz Cioteczka szczęście, że mamy do Ciebie słabość..:niedowia: :diabloti: tym razem wybaczymy Ci tą niesubordynację. :calus: Ale.. popraw się !!!....:-?

Posted

Ciotki rozpierzchły się po kątach, lub na obiad :eating:, teraz leżą brzuchami do góry...:cool3: trza by je tu zwołać..Koniec lenistwa, brać się do roboty!:eviltong::diabloti: