Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 No ladnie co to sie tu na tym watku wyprawia to czysta rozpusta :):) Quote
Ingrid44 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Szarotka napisał(a):No ladnie co to sie tu na tym watku wyprawia to czysta rozpusta :):) To jast najbardziej "rozpuszczony " watek na Dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ellig Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Oj dzialo sie dzialo :evil_lol: Dzien dobry :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::morning::morning::morning:kawunia dla Wunia, po takiej nocy:) Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wunia wstawaj, nie spij..:cool3: kawa czeka:diabloti: Quote
agada Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 RenW napisał(a):No właśnie, cosik za długo "szuru buru" Ciotka robi, trza wodę oszczędzać, a oszczędności będą na psiaki.:evil_lol::eviltong: Witam z rana, nocne marki wstawać!!! Tu to żadnej intymności:stop:, nawet człowiekowi czas pod prysznicem odmierzają:watpliwy:, w co ja się wpakowałam:look3::stupid: Quote
agada Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ellig napisał(a):Oj dzialo sie dzialo :evil_lol: Dzien dobry :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::morning::morning::morning:kawunia dla Wunia, po takiej nocy:) Dzięki za ka/wunię. Oj tam od razu działo:cool3:, dzień jak co dzień:eviltong:, już się mozna byłoby przyzwyczaić:diabloti: Quote
Isadora7 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='RenW']Wunia wstawaj, nie spij..:cool3: kawa czeka:diabloti: Wunia sie obija [FONT=Georgia]Ka(Wunia)!!!![/FONT] Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:x dużo razy. Ka(Wunia) dla wszystkich :D Cześć :loveu: Quote
mmd Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Streszczenie jest? Nie ma Kawa jest, ale spóźniona, sama se zrobiłam. Ciotka Wunia się opierdziela;) Quote
jamor Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 w piatek jakies nowe zdjecia wrzuciłem , a moze w sobote ? Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 jamor napisał(a):w piatek jakies nowe zdjecia wrzuciłem , a moze w sobote ? a sprawdzę :) Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 a no są :) Dzięki Wujek Jamor :D http://jamor.fotosik.pl/albumy/742642.html Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 No proszę, wujek Jamor pod nos Gapciowi dziewczynę podstawił :D:D:D Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):No proszę, wujek Jamor pod nos Gapciowi dziewczynę podstawił :D:D:D Miałam przyjemność poznać tę pannę :D Skacze na 2 metry w górę na czterech i od pionowych ścian się odbija :) Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='agada']Witam z rana, nocne marki wstawać!!! Tu to żadnej intymności:stop:, nawet człowiekowi czas pod prysznicem odmierzają:watpliwy:, w co ja się wpakowałam:look3::stupid: Cioteczka intymności oczekuje ! :diabloti: Ha ha. My Cię Ciotka obedrzemy z intymności, poznamy wszystkie skrywane tajemnice... :evil_lol::diabloti: Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='mmd']Streszczenie jest? Nie ma Kawa jest, ale spóźniona, sama se zrobiłam. Ciotka Wunia się opierdziela;) Tak, zdecydowanie, trza Cioteczkę postawić do raportu :mad:, obowiązków nie pilnuje i pozwala na bezwstyd i rozprężenie.:razz::diabloti: Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wunia napisał(a):No proszę, wujek Jamor pod nos Gapciowi dziewczynę podstawił :D:D:D Wujek Jamor wie, co może samca postawić na nogi (łapy).. ;) Takie jest odwieczne prawo natury. Zew natury !!!:evil_lol: Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Wunia']No i co? Nie jestem śliczny? Gapciu, jesteś prześliczny, bajecznie potężny, monstrualny i majestatyczny. :p Prawdziwy Goliat w psiej skórze... a dla nas zawsze puchaty pluszak, cudeńko !!!:loveu: Quote
Wunia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 RenW napisał(a):Gapciu, jesteś prześliczny, bajecznie potężny, monstrualny i majestatyczny. :p Prawdziwy Goliat w psiej skórze... a dla nas zawsze puchaty pluszak, cudeńko !!!:loveu: Lepiej bym tego nie ujęła :D Wybaczcie mi dzisiaj spóźnioną kawę, sprawozdanie będzie wieczorkiem, dobrze? :oops::oops::oops: Jakąś obsuwę miałam ... ale się poprawię :oops: Obiecuję :loveu: Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Wunia']Lepiej bym tego nie ujęła :D Wybaczcie mi dzisiaj spóźnioną kawę, sprawozdanie będzie wieczorkiem, dobrze? :oops::oops::oops: Jakąś obsuwę miałam ... ale się poprawię :oops: Obiecuję :loveu: Masz Cioteczka szczęście, że mamy do Ciebie słabość..:niedowia: :diabloti: tym razem wybaczymy Ci tą niesubordynację. :calus: Ale.. popraw się !!!....:-? Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ciotki rozpierzchły się po kątach, lub na obiad :eating:, teraz leżą brzuchami do góry...:cool3: trza by je tu zwołać..Koniec lenistwa, brać się do roboty!:eviltong::diabloti: Quote
Recommended Posts