agada Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Wunia to Ty teraz barmanka :evil_lol:, biust w górę i dekolcik odsłonić poproszę:eviltong:, a kieckę kusą masz:cool3:? Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 I piweczko ja poproszę :beerchug:, z soczkiem malinowym.:drink1: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 RenW napisał(a):I piweczko ja poproszę :beerchug:, z soczkiem malinowym.:drink1: :thumbs: Reds Red dla Cioci RenW :loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 agada napisał(a):Wunia to Ty teraz barmanka :evil_lol:, biust w górę i dekolcik odsłonić poproszę:eviltong:, a kieckę kusą masz:cool3:? Nie, portki ale pod kolana :D Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Wunia napisał(a)::thumbs: Reds Red dla Cioci RenW :loveu::loveu::loveu: A mąż poprosi bez soczku...:p jedno Dębowe mocne :diabloti::diabloti: Quote
Isadora7 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Wunia']:drink1: Zielony Reds :loveu: :beerchug: ależ proszę :loveu: Bardinet dla Cioci Isadorki cała buteleczka :chlup: :loveu: .......................... Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 agada napisał(a):Wunia to Ty teraz barmanka :evil_lol:, biust w górę i dekolcik odsłonić poproszę:eviltong:, a kieckę kusą masz:cool3:? Oj Ciocia, nieładnie, nieładnie...:mad::diabloti: deprawuje nam koleżankę :razz: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 RenW napisał(a):A mąż poprosi bez soczku...:p jedno Dębowe mocne :diabloti::diabloti: o, wstał? Sie robi :cool3: :knajpa::knajpa: duże Dębowe dla mąża z dodatkami :cunao: Quote
Lu_Gosiak Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 a ja pozazdrościłam Wuni i sobie winko różane otworzyłam bo piwka w domu brak:drinking: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='Isadora7'] Ciocia Isadorka już Bardinetka zaliczyła :) Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 RenW napisał(a):Oj Ciocia, nieładnie, nieładnie...:mad::diabloti: deprawuje nam koleżankę :razz: I kto to mówi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lu_Gosiak napisał(a):a ja pozazdrościłam Wuni i sobie winko różane otworzyłam bo piwka w domu brak:drinking: Dobrze, że z nami a nie w samotności :diabloti: Quote
agada Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 RenW napisał(a):Oj Ciocia, nieładnie, nieładnie...:mad::diabloti: deprawuje nam koleżankę :razz: Taaa, odezwała się ciotka moralizatorka:eviltong: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 agada napisał(a):Taaa, odezwała się ciotka moralizatorka:eviltong: Dobrze, że z Opola, a nie z Torunia :evil_lol::evil_lol: Quote
agada Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 :knajpa::drinka::cunao:To jeszcze taniec brzucha poproszę, jak już tak imprezowo tu u nas:evil_lol: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 agada napisał(a)::knajpa::drinka::cunao:To jeszcze taniec brzucha poproszę, jak już tak imprezowo tu u nas:evil_lol: No z tym już będzie gorzej :eviltong: ja trochę nieruchomość jakby jestem :evil_lol: Ale emo pomogą : :bigcool::bigcool::bigcool::cunao: Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 agada napisał(a):Taaa, odezwała się ciotka moralizatorka:eviltong: Aaaaa tak, mam przebłyski przyzwoitości :diabloti:, tak zdarza mi się.:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
agada Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 RenW napisał(a):Aaaaa tak, mam przebłyski przyzwoitości :diabloti:, tak zdarza mi się.:evil_lol::evil_lol::diabloti: To chyba jak się pomylisz:evil_lol: Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 agada napisał(a):Ciotka RenW padnie:errrr: Ciocia, to może Ty zapoczątkujesz taniec brzucha, ja nie bardzo mogę, sadło mi opadnie !:evil_lol::cunao: Quote
agada Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nie mogę się ruszać! Dałam sobie do wiwatu sprzątając psie:ices_bla: sucze kupy, taki zew wiosny poczułam:evil_lol:. Masażysta potrzebny na gwałt! Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 :lmaa::lmaa: no to już, ja Ciocię zaraz wymasuję :cool3: Quote
agada Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Tymi kijasami:crazyeye:, idę ja lepiej kąpiel brać:scared: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 agada napisał(a):Tymi kijasami:crazyeye:, idę ja lepiej kąpiel brać:scared: :razz: no i uciekła :cool3: Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='agada']Nie mogę się ruszać! Dałam sobie do wiwatu sprzątając psie:ices_bla: sucze kupy, taki zew wiosny poczułam:evil_lol:. Masażysta potrzebny na gwałt! Agada chce gwałtu :cool3::diabloti:, a Wunia pałę wielką wyciągła.. :evil_lol:ja nie mogę.:crazyeye: Quote
Lu_Gosiak Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 RenW napisał(a):Agada chce gwałtu :cool3::diabloti:, a Wunia pałę wielką wyciągła.. :evil_lol:ja nie mogę.:crazyeye: :roflt::roflt::roflt:coraz milej na tym watku sie robi Quote
Recommended Posts