Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

belka123 napisał(a):
GAPCIO, BAZAREK SYLWIA M. 5zl
Gapcio - Ra_dunia 25zł
bazarek cegiełkowy Gapcia od Wunia 5zł

ok, to jeszcze robotę mam :)

Posted

belka123 napisał(a):
wczoraj bylo tylko od polubka ale to chya juz pisalam?

polubek i jeszcze od Nemko 10,oo jednorazowej i 5,oo z bazarku cegiełkowego :)
Pierwsza strona uzupełniona :)

Posted

Wunia napisał(a):
ja uciekam do łóżeczka, bo mi się oczka zamykają, usypiam na siedząco :sleep2:
:bye: do jutra ...

no to powracam do wcześniejszego postanowienia :)

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif]Zmobilizowana przez Isadorkę zaległe i bieżące streszczenia niniejszym przedstawiłam.
Streszczenia:
[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]17.03. Nocna zmiana była wyjątkowo grzeczna. Rankiem była ka(Wunia), Ciocia Isadorka po kolejnym streszczeniu zakichiwała monitor i to w pracy, więc pewnie dostanę kolejną fakturę, tym razem od szefa. Wujo Wojtuś okazał się wyjątkowym kawoszem, kilka dziennie ka(Wuniek) zalicza, ho, ho, ho. Ingrid ożyła za dnia, ale na poranną ka(Wunię) nie zdążyła bo zgarnęła jej kawkę sprzed nosa Ellig. Wróciła ciocia Ra_dunia i nadrabiała, a agada zły biomet miała i za przepisy kulinarne natychmiast kasy zażądała, ale na bazarek czasu nie ma. Polecam dowcip żywcem ściągnięty od wuja Jamora #1933. [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]
[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]18.03. Nocną zmianę podtrzymywała Ingrid, Szarotka i Furciaczek jadąca na prochach, nadal biedna ząbkuje, ale odważnie chomi-fotę wstawiła #1941. Pobudkę o 08.05 zrobiła Ra_dunia i była poranna ka(Wunia). Agada po złym biomecie nadal w złej formie i czasu na bazarek kulinarny nie miała, ale pilnie szukała kogoś w Warszawie w okolicach dworca, tylko nie wiedziała którego. Ra_dunia wiosenną kurtką wiosnę wołała, ale wywołała ból gardła za to miała wpłacić 20,oo a wpłaciła 25,oo na Gapcia, więc wybaczymy jej roznoszenie infekcji. U Wojtusia, Szarotki i Belki było dziś słoneczko, ja jak zwykle słoneczka nie widziałam, chyba powinnam nos zza monitora wychylić a słoneczko na wygaszasz sobie zarzucić, to może je zobaczę. Ciocia Isadorka o 18.33 na kawkę przybyła, więc dostała podwójną, a Sylwia M. wprawdzie o 22:00 „dusi komara” ale jak przybyła to z grubej rury z miejsca piwa zażądała a Ra_dunia do piwka dołączyła. Kurtka Ra_duni zadziałała bo 14 stopni Pana C na termometrze stwierdziła. Radość zapanowała, do piwa i ka(Wuni) dołączyła Ellig. Wróciłą na wątek Asiulek-85. Szarotka bez serca kawy nie pozwoliła dla nocnej zmiany dać, ale sama czuwa, a Agada na piwie jedzie, bo stresa ma za to kasy nie ma.
[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]Z funduszy przeniesionych od Luckyego z Rawy (Ellig i Wunia) przybyło nam 170,oo a i bazarki idą pełną parą (na biżu mmd już min.200,oo uciułała, a cegiełki zostały tylko 4). Ustawimy Pluszaka finansowo na kilka dobrych lat. [/FONT]

Posted

A ja nie od jakiegoś czasu. Idę sobie. Panicz rano mi nie daje żyć i chlasta ozorem, nawet chowanie się pod kołdrę nic nie daje. Przynajmniej myć się rano nie muszę:evil_lol: