belka123 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 i ja rowniez nie probuje czytac postow bo juz mam zaleglosci z 200 ostatnih postow Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 o 12:00-12:15 spotykamy się z Panem w Emilii na stacji CPN i razem jedziemy po Gapcia, więc 12:15-12:30 będziemy na miejscu u Gapcia, a dalej to nawet najstarsi górale nie wiedzą co będzie się działo ... ale nie przewiduję problemów, dziś Belka dostała od Gapcia buzi ... ja też bym chciała :( Quote
furciaczek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No to trzymam z calych sil za bezproblemowa podroz! Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Cioteczki rzućcie mi sposób na likwidację plamy z rdzy na lnie i bawełnie ... proszę ... Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Znowu tyle nagadalyscie, ze sie polapac nie mozna ......... Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Isadora7 napisał(a):No ból zęba tłumaczy wszystko... cos o tym wiem Furciaczek a moze by tak pojsc do dentysty ??? Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 ANETTTA napisał(a):i co z ta drogą ???? jak przebiegło >>>/ Jeszcze nie przebieglo bo to jutro :):) Quote
Ingrid44 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Bylam na warcie cala noc ale nie moglam wejsc na Dogo:angryy::angryy::angryy: Nawet o 5:30 "strona byla niedostepna" :mad: Cholera mnie niedlugo trafi przez to Dogo.:shake: Nawet na kawe sie spoznilam :-( bo nie dzialalo :mad: W kazdym razie bylam cala noc , niech nikt sobie nie pomysli ze uchylam sie od obowiazkow :lol: Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 O to widocznie z tamtej strony drogi dogo dziala jeszcze gorzej niz u mnie :):) Quote
Ingrid44 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 :angryy:Teraz dziala jakby chcialo a nie moglo . Wszystko zajmuje caaaaale wieki . Watek otwiera sie 5 minut:angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad: Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Tak to z dogo jest ............za slabe serwery na tyle ludzi. Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Wunia']Cioteczki rzućcie mi sposób na likwidację plamy z rdzy na lnie i bawełnie ... proszę ... Biała ta bawełna? Jak biała wystarczy polać wodą utlenioną i poczekać z 1/2 h - po praniu nie będzie jej widać. (to samo robimy z białym materiałem - jeżeli przypalimy delikatnie żelazkiem). Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 furciaczek napisał(a):Nawet nie bede probowac czytac tego wszystkiego, poczekam na wieczorne streszczenie:evil_lol::evil_lol: Mowie Wam jak mnie zab boli a spuchnieta to jestem tak ze rozmawiac nie moge nawet:placz: W Japonii, to podobno jak ząb boli - do dentysty idą :) :) Quote
Lidan Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sylwia M. napisał(a):W Japonii, to podobno jak ząb boli - do dentysty idą :) :) Nie wierzę... Oni tam na nic nie mają czasu. Z pewnością każdy ma jakiegoś zminiaturyzowanego robota-dentystę, który leczy zęby w czasie snu ;-) Albo ich zęby nie bolą :p Przez chwilę myslałam, że dzisiaj jest niedziela i zastanawiałam się czemu w tytule jest napisane, że Gapcio jedzie w niedziele a tu ciągle ktoś piszę, że jutro :hmmmm: Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Lidan napisał(a):Nie wierzę... Oni tam na nic nie mają czasu. Z pewnością każdy ma jakiegoś zminiaturyzowanego robota-dentystę, który leczy zęby w czasie snu ;-) Albo ich zęby nie bolą :p Przez chwilę myslałam, że dzisiaj jest niedziela i zastanawiałam się czemu w tytule jest napisane, że Gapcio jedzie w niedziele a tu ciągle ktoś piszę, że jutro :hmmmm: To masz jeden dzień do przodu, ładnie się zawiesiłaś? Quote
mmd Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A bo taki dzień, że się człowiek zawiesza Wunia, ale masz dobrze, pojedziesz z pluszakiem, a ja mam dyżur w szkolnej ławce:placz::placz: - za jakie grzechy na starość do budy muszę chodzić chlip chlip Quote
furciaczek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Szarotka napisał(a):Furciaczek a moze by tak pojsc do dentysty ??? Nie no poszlabym poszla...tylko problem jest taki ze ten zab to mi rosnie:evil_lol: juz chyba 4 raz tak sie mecze, koszmar po prostu bo nic nie pomaga, tylko szalwia ciut ulgi przynosi na chwilke:placz: Quote
furciaczek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Szarotka napisał(a):Furciaczek a moze by tak pojsc do dentysty ??? Nie no poszlabym poszla...tylko problem jest taki ze ten zab to mi rosnie:evil_lol: juz chyba 4 raz tak sie mecze, koszmar po prostu bo nic nie pomaga, tylko szalwia ciut ulgi przynosi na chwilke:placz: Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Jej a czemu Ci rosnie, co Ty rekin jestes ?? ile masz lat ?? Quote
Goś Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Zęby mądrości nie znają pojęcia lat. Wiem coś o tym. Quote
furciaczek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Szarotka napisał(a):Jej a czemu Ci rosnie, co Ty rekin jestes ?? ile masz lat ?? To osemki sa, ciekawe czy zmadrzeje:evil_lol: Mojej mamuscie zaczely wylazic jak miala 38 lat...nie wierzylam ze to az tak piekielny bol:roll: Dentysta kaze czekac z usuwaniem az calkiem wyjda...brrr az mnie telepie ze strachu:oops: Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 furciaczek napisał(a):To osemki sa, ciekawe czy zmadrzeje:evil_lol: Mojej mamuscie zaczely wylazic jak miala 38 lat...nie wierzylam ze to az tak piekielny bol:roll: Dentysta kaze czekac z usuwaniem az calkiem wyjda...brrr az mnie telepie ze strachu:oops: Moje są tak zaklinowane, że nigdy nie wyjdą. Jest taki płyn do płukania dentosept (chyba się nazywa-ziołowy) bardzo pomaga przy opuchliznach i jeszcze sachol - żel. Quote
Szarotka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Moje na szczescie byly mile i wyszly bez oporow i dasow :):) Quote
Recommended Posts