Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:siara:

RenW napisał(a):
Cicho !! Bo siedzę i oglądam [FONT=Verdana]Scent of a Woman..Zapach kobiety.....:kaffee_2:..:smokin:[/FONT]
[FONT=Verdana]A zaraz rozejdzie sie zapach naleśnikow..:p[/FONT]

Cudo nie film i ta muzyka...... I te nalesniki.....

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

RenW napisał(a):
Cicho !! Bo siedzę i oglądam [FONT=Verdana]Scent of a Woman..Zapach kobiety.....:kaffee_2:..:smokin:[/FONT]
[FONT=Verdana]A zaraz rozejdzie sie zapach naleśnikow..:p[/FONT]

I pomyśleć, że wirtualnie podpalam :sg168: , chociaż w rzeczywistości :stop:nie palę..:-?:watpliwy:

Posted

Ellig napisał(a):
Nic z tego.......Wunia, Twoje skrzydla przebijaja mi monitor :lol::lilangel::lilangel::lilangel:

U licha :icon_roc:, ale dla Wuni to Ty jesteś tym aniołem, i przyłóż to w końcu do siebie. :watpliwy: Nie bądź taka skromna. :evil_lol:

Posted

Ellig napisał(a):

pasują naleśniki do tego, jak nic ;)
RenW napisał(a):
Mówisz, masz !! Dla Aniola Wuni wszystko ! :evil_lol: Sama takie lubię.:p

Dziękuję :D
Ellig napisał(a):
Wunia, przeslij ciut....:placz:

Już się robi::eating::niewiem:naleśników w emo nie przewidzieli, ale namiastka :tort:
RenW napisał(a):
O ile mi wiadomo :-? to Ty Ellig jesteś tym...:lilangel:

:lilangel::lilangel: oj tak, oj tak :loveu:

Posted

Wunia napisał(a):
pasują naleśniki do tego, jak nic ;)

Oj Ciotka, ale Ty się wysublimowana robisz..!!:razz: Chcesz mieć zapach kobiety, bo Ci nalesniki nie pasują, to "śmierdnij se" flakonem Dior Hypnotic Poison albo jak wolisz Salwador Dali Eau de Rubylips ! :cool3:

Posted

RenW napisał(a):
Oj Ciotka, ale Ty się wysublimowana robisz..!!:razz: Chcesz mieć zapach kobiety, bo Ci nalesniki nie pasują, to "śmierdnij se" flakonem Dior Hypnotic Poison albo jak wolisz Salwador Dali Eau de Rubylips ! :cool3:

Oj jak Ty film ogladasz?Wystarczy dobre mydlo!:-o

Zaraz zobacze co zes Ty sobie Cioteczko nabyla:evil_lol:

Posted

RenW napisał(a):

Ja tylko Chanel Chance ... mmmmmmmm ... to moje ulubione już od wielu lat :)

Posted

I co Wunia.. czujesz już jak Cię otula mgiełka śmiałego, bezczelnego i dogłębnie kobiecego zapachu..?:diabloti::evil_lol:czy może świeża, zmyslowa, delikatna woń.. :cool3:????

Posted

zmysłowy ... Nuty głowy: cytrusy, hiacynt, różowy pieprz, nuty serca: wanilia, jaśmin, irys, baza: paczula, wetyweria ...
a to cytat : "zapach CHANEL CHANCE powstał jako połączenie świeżych, kwiatowo-korzennych nut, które razem dały silny i odważny aromat. Jego przeznaczeniem jest kobieta, która słucha swych pragnień, jest świadoma swoich silnych i słabych stron; nie stara się być uwodzicielska lecz wychodzi jej to mimowolnie... CHANEL CHANCE podąży za Tobą i objawi się, kiedy najmniej się tego spodziewasz."
i to jest właśnie Chanel Chance ...

Posted

Cześć ciocie wszystkie
Mój osobisty producent naleśników - synalek - wrócił z konferencji nau(ły)kowej (cyt. "ale pochlałem"), to mu patent podrzucę na naleśnik z biedronką i to będzie to.
Ingrid, Ty "masz" Tuptusia - może podrzucimy mu do towarzystwa Lisia z mojego banerka, dobrze by się czuli razem, mają to samo hobby - ganianie większych od siebie. Nic nie rządzi:)

Posted

mmd napisał(a):
Cześć ciocie wszystkie
Mój osobisty producent naleśników - synalek - wrócił z konferencji nau(ły)kowej (cyt. "ale pochlałem"), to mu patent podrzucę na naleśnik z biedronką i to będzie to.

Misiek jakoś wrócił, ufffffff :D:D:D
mmd napisał(a):
Ingrid, Ty "masz" Tuptusia - może podrzucimy mu do towarzystwa Lisia z mojego banerka, dobrze by się czuli razem, mają to samo hobby - ganianie większych od siebie. Nic nie rządzi:)

oj tak, oj tak, Lisek do Tuptusia :D:D:D:D:D duet, że ho, ho

Posted

Wunia napisał(a):
usuń duble :) chcesz instrukcję?

dawaj...(muszę coś więcej skrobnąć, bo mi komunikat wyskakuje, ze za krótko), no to obowiązek spełniony;)

Posted

usuwanie dubli:
krok 1 - edytuj post
krok 2 - na górze w edycji jest okienko, a za nim napis "delete ..." i tam musisz zaptaszyć,
krok 3 - potwierdzasz
i już, sukces gwarantowany :D

Posted

tyle to ja się domyślam, tylko mnie się edytować nie chce trwaaa toooo i trrrwwwaaa i bęc tzn. du..a blada:angryy:, ale popróbuje, może moja cierpliwość i czas zostaną docenione;)