Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No jasne, na jaki film poszlas wczoraj do kina ? Quote
Szarotka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ingrid44 napisał(a):No jasne, na jaki film poszlas wczoraj do kina ? Alice in Wonderland - bajka dla dzieci to to nie jest, raczej taki drobny hororek . Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Szarotka napisał(a):Alice in Wonderland - bajka dla dzieci to to nie jest, raczej taki drobny hororek . Widzialam reklame w TV i faktycznie nie polecalabym dla dzieci. Ja bylam na Avatar i strasznie mi sie podobalo. Jak ciotki wciagu dnia moga gadac o pierogach i wypiekach , to my na nocnej zmianie mozemy pogadac o filmach:cool3: A tak w ogole to czy myslicie cioteczki ze Gapcio jest podobny do pieskow z rasy LEONBERGER ? Mnie sie wydaje ze on duzo z nich ma . Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No i znowu sama do siebie gadam bo wszyscy poszli spac.:candle::candle::candle: Zreszta dzienna zmiana powinna zaraz sie pojawic, wiec Dobranoc:sleep2: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wunia napisał(a):RenW - tak to jest osobnik zjawiskowy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Powyżej masz streszczenie dnia, bo po gulaszu uciekłaś :D O, i to się nazywa siła emotikonek ! :loveu: Dzień dobry wszystkim, :lol: Jeszcze gęba mi się rozdziawia.. Idę z Gapciem na spacer, dzisiaj spuszczę go luzem..:Dog_run: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Szarotka napisał(a):Trzeba walczyc o swoje nawet na dogo :):) Oj trzeba..:evil_lol: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ingrid44 napisał(a):Widzialam reklame w TV i faktycznie nie polecalabym dla dzieci. Ja bylam na Avatar i strasznie mi sie podobalo. Jak ciotki wciagu dnia moga gadac o pierogach i wypiekach , to my na nocnej zmianie mozemy pogadac o filmach:cool3: A tak w ogole to czy myslicie cioteczki ze Gapcio jest podobny do pieskow z rasy LEONBERGER ? Mnie sie wydaje ze on duzo z nich ma . Ja też chce o filmach, temat mi ten zdecydowanie bliższy, aniżeli kulinaria...Tu Ciotki takie specjały czarują, więc ja przy nich miernie się czuję.:shake: Ja tylko umię coś z Biedronki podać:cool3:Chyba będę się musiała na nocną zmianę przepisać..:p Leonberger..?! Też tak kilkanaście (-dziesiąt ) stron temu twierdziłam, ale Wunia mnie obśmiała.. a ja znawcą aż takim nie jestem. :evil_lol::oops: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Szarotka napisał(a):Przeczytalam streszczenia i czuje sie pominieta :):) to ja tu w nocy na posterunku a nie widze w streszczeniu swojego wizerunku :):) Gdzie sa moje kielki, moja margaryna cos sie tu nie dobrze robic zaczyna O jednych sie pisze, drugich sie pomija Ten watek w zlym kierunku sie chyba rozwija:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też czuję się pominięta, bo w żadnym streszceniu nie ma, że Gapcia codziennie wyprowadzam na poranny spacer.:roll: Czyżby Wunia tego nie zauważała. ..!?:diabloti::-o A tak swoja drobą, to niedługo bedzie nam całe elaboraty pisała!:lol:;) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Witam wszystkie cioteczki :) Ależ oberwałam po głowie :(:(:(:( taki zmasowany atak na moją skromną personę :(:(:(:( - Szarotka Twoje kiełki ujęłam w skrócie myślowym o beztłuszczowej biedronce - RenW będę pisała, że otwierasz poranek i kończysz dzienną zmianę spacerem z Gapciem - Ingrid przykro mi, że znowu do siebie musiałaś mówić - w sprawie leonbergera napisałam tylko, że śniupę mają zadartą, a Gapcio nie (a nie obśmiewałam!) no i otwieram dzień filmowy :) Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wunia napisał(a):Witam wszystkie cioteczki :) otwieram dzień filmowy :) No to już....:p Kilka dni temu, z koleżanką, zrobiłyśmy sobie ucztę kinomana. Obejrzałyśmy oscarową Sandre Bullock w filmie "The Blind Side", scenariusz filmu oparty jest na książce "The Blind Side: Evolution of the Game" - M. Lewisa . Świetny film, oparty na autentycznych faktach.To prawdziwa historia Michaela Ohera, czarnoskórej gwiazdy futbolu amerykańskiego.. To trochę jak spełnienie bajki o Kopciuszku i amerykańskim śnie...Wzruszająca historia, oparta o życiową prawdę, ciepło przedstawione w jasny sposób.. Ooo, która to godzina.. ?:scared: Quote
belka123 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 witam wszystkich, czyli dzisiaj watek filmowy bedzie rozwijany?? pozdrawiam, p.s. czy wiadomo co z boksiem? bo dostalam na pw wiadomosc z pyt od sos bokserom Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 a ja uwielbiam polskie komedie :) Aktualnie obśmiewam w wolnej chwili "Ciało" :D:D:D:D Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 belka123 napisał(a):czyli dzisiaj watek filmowy bedzie rozwijany?? p.s. czy wiadomo co z boksiem? bo dostalam na pw wiadomosc z pyt od sos bokserom Tak, dzisiaj dzień filmowy :) O boksiu nic nie wiem niestety ... wiem, że bardzo chciał boksiowi pomóc Amit, ale nic nie wiem co dalej ... Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wunia napisał(a):a ja uwielbiam polskie komedie :) Aktualnie obśmiewam w wolnej chwili "Ciało" :D:D:D:D Ciało to obśmiewam jak obejrzę sie w lustrze !!:turn-l: :roflt::roflt::roflt::megagrin: Quote
mamanabank Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wunia napisał(a):Witam wszystkie cioteczki :) Ależ oberwałam po głowie :(:(:(:( taki zmasowany atak na moją skromną personę :(:(:(:( - Szarotka Twoje kiełki ujęłam w skrócie myślowym o beztłuszczowej biedronce - RenW będę pisała, że otwierasz poranek i kończysz dzienną zmianę spacerem z Gapciem - Ingrid przykro mi, że znowu do siebie musiałaś mówić - w sprawie leonbergera napisałam tylko, że śniupę mają zadartą, a Gapcio nie (a nie obśmiewałam!) no i otwieram dzień filmowy :) a co to jest "śniupa"? Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nie chce być natrętna, ale kawa miała być dla wszystkich...:cool3::roll: Wunia chyba dzbanki szykuje..? :diabloti: Quote
mamanabank Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 mamanabank napisał(a):a co to jest "śniupa"? bo jeśli nochal, czy kufa, to ten np. nie ma zadartej śniupy Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A propos obiadu... Dzisiaj mam naleśniki własnej roboty, zrobione przez koleżankę, oczywiście u mnie w domu..:diabloti: Mnnniaam..:lol: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 mamanabank napisał(a):bo jeśli nochal, czy kufa, to ten np. nie ma zadartej śniupy "Śniupa" to jest patent Ciotki Wuni. :evil_lol::evil_lol: Quote
mamanabank Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No właśnie, tez tak pomyślałam, ale wyobraź sobie, że jak pogmerałam w googlach, to tam też pada takie określenie i se myślę, kurczę, zacofana jestem jakaś :-) Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 mamanabank napisał(a):No właśnie, tez tak pomyślałam, ale wyobraź sobie, że jak pogmerałam w googlach, to tam też pada takie określenie i se myślę, kurczę, zacofana jestem jakaś :-) No faktycznie coś jest.. jakby slang.. mowa potoczna.:roll: Językoznawcy trzeba, albo niech się Wunia sama obroni. :eviltong::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 mamanabank napisał(a):a co to jest "śniupa"? śniupa to jest wszystko od psich oczu do lusterka czyli mokrego nochala :) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 :morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning: X dużo razy :) Kawa dla wszystkich :D:D:D:D :loveu::loveu::loveu: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wunia napisał(a)::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning: X dużo razy :) Kawa dla wszystkich :D:D:D:D :loveu::loveu::loveu: O dzięki Ciotka, tego nam trzeba było! :lol: Quote
Sylwia M. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 RenW napisał(a):A propos obiadu... Dzisiaj mam naleśniki własnej roboty, zrobione przez koleżankę, oczywiście u mnie w domu..:diabloti: Mnnniaam..:lol: Cześć, dzięki za kawę, z rana bardzo smaczna jest - uwielbiam :) A te naleśniki, to z czym będą? Bo ochoty mi narobiłaś :) Quote
Recommended Posts