Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RenW napisał(a):
Wunia, ja tu czegoś nie rozumiem, Ty tu za kelnerkę robisz...??:cool3::evil_lol:

Dbam o Was, co ja i Gapcio byśmy bez Was zrobili? :(

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wunia napisał(a):

a tak poza tym, to Ty się zniedysponowałaś, a Ellig to dla mnie szczególny Anioł, i jakby była potrzeba, to ja jej do domku tę kawkę bym zawiozła :)

Posted

Wunia napisał(a):

Hmmm..:razz: to jutro rano też kawę poproszę, z mleczkiem jeśli można..:p

Posted

Wunia napisał(a):
a tak poza tym, to Ty się zniedysponowałaś, a Ellig to dla mnie szczególny Anioł, i jakby była potrzeba, to ja jej do domku tę kawkę bym zawiozła :)

Ja się zniedysponowałam..? To do mnie..?!:diabloti: :mad:
I kawa dla wszystkich...?!:-o
Ty tak pięniedzmi nie szastaj, bo mogą być Ci one jeszcze bardzo potrzebne. :evil_lol::roll:

Posted

RenW napisał(a):
Ja się zniedysponowałam..? To do mnie..?!:diabloti: :mad:

no tak, Ty jakby po biedronce :D
RenW napisał(a):
I kawa dla wszystkich...?!:-o

rankiem - obowiązkowo :D
RenW napisał(a):
Ty tak pięniedzmi nie szastaj, bo mogą być Ci one jeszcze bardzo potrzebne. :evil_lol::roll:

zawsze są potrzebne, tylko zwykle ich nie ma :D:D:D To taka ich cecha :D

Posted

RenW napisał(a):
Hmmm..:razz: to jutro rano też kawę poproszę, z mleczkiem jeśli można..:p

Wunia napisał(a):
ok, będzie kawa dla wszystkich :)

będzie rano :D

Posted

Wunia napisał(a):
no tak, Ty

Phi..!
Oj, oj Cioteczka, Ty szerzysz oszczerstwa - pod moim adresem - reputację mnie tu psujesz..:diabloti::obrazic::nono:
Jutro sama z Gapciem wyjdziesz...:obrazic:albo nie, bo byłaby to dla Ciebie nagroda ! :evil_lol::evil_lol::cool3:

Posted

RenW napisał(a):
Phi..! Oj, oj Cioteczka, Ty szerzysz oszczerstwa - pod moim adresem - reputację mnie tu psujesz..:diabloti::obrazic::nono:

a ból brzuszka?

Posted

Sylwia M. napisał(a):
Dzisiaj u nas znowu mrozik, dobrze, że jutro już czwartek. Jeszcze trzy dni bidulek musi się pomęczyć.

No odliczamy :D:D

Posted

Wunia napisał(a):
a ból brzuszka?

Ból brzuszka tu nie ma nic do tego..:obrazic:
Nigdy nie uchylam się..:shake::shake::diabloti:

No odliczamy...:kciuki:...... :siara:

Posted

Jest po 22-giej, więc czas na streszczenie:
agada gotowała gulasz a Belka gotowała cudeńka, gorący temat na dziś to tymbaliki, Bico miała wpłacić grosz, a wpłaciła 2.000 groszy, Enigma79 miała wpłacić grosz, a wpłaciła ich 3.000, mamy stałą deklarację od rodzicielek RenW (mama i teściowa, a tego jeszcze nie było nawet na dogo) oczywiście RenW nadal w wyśmienitym humorze, było o wujkach i z wujkami, była analiza jakościowa „inwentarza domowego”, Sylwia M. podwoiła swoją stałą deklarację, Belka zrobi na niedzielę ciastka, Amica podaruje na bazarek biżu, wujo Wojtuś swoje walory opiewał, egzorcyzmy podziałały i Ciocia Malibo57 uzupełniła lukę w deklaracjach stałych i mamy 450,oo w deklaracjach stałych, no i końcowo jak przyrządzić beztłuszczowo biedronkę

Posted

Wunia napisał(a):
agada gotowała gulasz a Belka gotowała cudeńka, gorący temat na dziś to tymbaliki, Bico miała wpłacić grosz, a wpłaciła 2.000 groszy, Enigma79 miała wpłacić grosz, a wpłaciła ich 3.000, mamy stałą deklarację od rodzicielek RenW (mama i teściowa, a tego jeszcze nie było nawet na dogo) oczywiście RenW nadal w wyśmienitym humorze, było o wujkach i z wujkami, była analiza jakościowa „inwentarza domowego”, Sylwia M. podwoiła swoją stałą deklarację, Belka zrobi na niedzielę ciastka, Amica podaruje na bazarek biżu, wujo Wojtuś swoje walory opiewał, egzorcyzmy podziałały i Ciocia Malibo57 uzupełniła lukę w deklaracjach stałych i mamy 450,oo w deklaracjach stałych, no i końcowo jak przyrządzić beztłuszczowo biedronkę

Jestes genialna!

Posted

Wunia napisał(a):

No i mamy wieczornego newsa :multi:
Ty się Wunia z powołaniem przypadkiem nie minęłaś, szkoda Cię za tym liczydłem !:evil_lol:
Teraz mogę sie odmeldować...idę spać.
Dobranoc wszystkim. :lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Jestes genialna!

Dziekuję :oops::oops::oops:
RenW napisał(a):
No i mamy wieczornego newsa :multi:
Ty się Wunia z powołaniem przypadkiem nie minęłaś, szkoda Cię za tym liczydłem !:evil_lol:

Też tak uważam o tym liczydle :shake:
RenW napisał(a):
Teraz mogę sie odmeldować...idę spać.
Dobranoc wszystkim. :lol:

Dobranoc Ciociu RenW :loveu:

Posted

streszczenia to po prostu pierwsza klasa,

bylam przed chwila u Gapcia, chloak anektuje coaz wiekszy tern al ogonem merda jak mnie widzi, dzisiaj chyba bylo dosyc krucho albo zjadl wszystko od wczoraj bo pusta micha, ale dostal nowa dostawe i swieza wode, poglaskalam go od wszystkich i powiedzialam ze jeszcze tylko 3,5 dnia i chlopak pojedzie do cieplutkiego hoteliku,

i chyba na tyle, pozdrowienia