RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a):Szarotka jak zawsze super :D:D:D:D:D idzie na pierwszą :) Ciekawe co Cię po tych frytko-biedronkach będzie bolało ... :( Ciotka nie dociekaj, wzięłam espumisan...przechodzi..:p Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 nie cierpię siedzieć w garach, jeszcze bardziej nie cierpię obierać ziemniaków :angryy: gotowanie nie sprawia mi satysfakcji :shake: nawet nie pamiętam czy coś soliłam czy nie :shake: Za to mogę siedzieć w papierach, z ołówkiem za uchem i się nie pogubię ;) Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a):patrz: Manifest ... (K.Marks) Wunia, Ty nam tu treści marksistowskich nie serwuj..:crazyeye: Gapcia do tego nie mieszaj, jemu obca ta alienacja i demagogia. :razz: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Biegnę na pierwszą uzupełnić wpływy na konto :) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 RenW napisał(a):Wunia, Ty nam tu treści marksistowskich nie serwuj..:crazyeye: Gapcia do tego nie mieszaj, jemu obca ta alienacja i demagogia. :razz: to było o Szarotkowych fabrykantach :(:(:( Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 belka123 napisał(a):a ja zrobie sobie frytki z ziemniakow ;> A jeszcze z czego mogą być..?..:confused::hmmmm: (oprócz biedronki :D:D) Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a):to było o Szarotkowych fabrykantach :(:(:( My tu są w przeważającej części najemną siłą roboczą, ni kapitalisty. :evil_lol::cool3: Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 RenW napisał(a):A jeszcze z czego mogą być..?..:confused::hmmmm: (oprócz biedronki :D:D) podobno soja nadaje sie do wszystkiego, ale ja jej nie jadam Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a):RenW, a może miętkę Ci zrobię ? No i gdzie ta miętka..? :roll: Quote
Szarotka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 RenW napisał(a):My tu są w przeważającej części najemną siłą roboczą, ni kapitalisty. :evil_lol::cool3: No to wlasnie nie wypychajcie fabrykantom kasy do kieszeni :):) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 RenW napisał(a):A jeszcze z czego mogą być..?..:confused::hmmmm: (oprócz biedronki :D:D) nwet nie pytaj ... :( RenW napisał(a):No i gdzie ta miętka..? :roll: na pierwszej byłam, wpływy uzupełniałam, pomyłek nie dopuszczam, więc momencik mi to zajęło ... już robię ... Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 :kaffee_2: Jaśnie Pani - miętka przybyła :loveu: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Szarotka napisał(a):No to wlasnie nie wypychajcie fabrykantom kasy do kieszeni :):) Nie; na razie wypchaliśmy kieszeń Gapcia.:loveu: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a)::kaffee_2: Jaśnie Pani - miętka przybyła :loveu: O dziękuję, piję realny rumianek i wirtualną miętkę.:lol: Dobrze, że taki wspaniały wianuszek Ciotek/Wujaszków mnie otacza, zawsze to lepiej..:loveu: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Szarotka napisał(a):Dla bezdomnego pluszka Gapcia bedzie pora w niedziele wyruszyc do Jamora Dalej przydaloby sie troche kiesy na hotelik i ekscesy :):) Umknął mi... Taki pikny wierszyk.. Uuuułłłłaaa... Szarotka dla Gapcia ekscesy przewiduje..:crazyeye::p Oj, będzie się działo! :evil_lol::diabloti::cool3: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 na pierwszej stronie powyższy wierszyczek już został zamontowany ... Quote
Ellig Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a)::kaffee_2: Jaśnie Pani - miętka przybyła :loveu: Wunia , Ty jestes niesamowita koci....mietke "Jasnie Pani " podalas :) Quote
Ellig Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a)::kaffee_2: Jaśnie Pani - miętka przybyła :loveu: Wunia , Ty jestes niesamowita koci.:kociak:...mietke "Jasnie Pani " podalas :crazyeye: Quote
Ellig Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a):Ellig a co dla Ciebie? Kawe :drinka: :cool3:poprosze i ide do lozka zmoglo mnie dzisiaj a jeszcze musze przeczytac 200 stron:czytaj: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 :morning: kawa dla Ellig, prosto do łóżka :bluepaw: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ellig napisał(a):Wunia , Ty jestes niesamowita koci.:kociak:...mietke "Jasnie Pani " podalas :crazyeye: Tak, tak Pryncypał podał kocimiętkę.. i nawet poskutkowała.:crazyeye: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a)::morning: kawa dla Ellig, prosto do łóżka :bluepaw: Wunia, ja tu czegoś nie rozumiem, Ty tu za kelnerkę robisz...??:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts