Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylwia M. napisał(a):
Mam nadzieję, ze Twoja teściowa tu nie wpadnie poczytać hi,hi :)

Teściowa tu nie wpadnie poczytać, bo teściowa jest jeszcze bardziej uwsteczniona technicznie niż ja. :cool3:Gorzej, jak wpadnie tu Jej syneczek.. czyli mój mąż ! :evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Może jak namówię agadę na pierogi i gulasz na niedzielę to jeszcze przez Opole z Gapciem przejedziemy D:D:D:D:D:D
Taki mały kujawiaczek w drodze z Łodzi do Warki :):)

Posted

Wunia napisał(a):
podumowanie :D:D:D:D
- brakuje nam 30,oo (45,oo) w deklaracjach stałych
- w opracowywaniu są dwa bazarki dla Gapcia (biżuteryjny i "cegiełkowy")

Jeżeli macie Ciocie (raczej Ciocie a ie Wujkowie) jakąś zbędną biżu to zdjęciucha na mój e-mail poproszę ...

Wuniu, pewnie że biżuteria się znajdzie:) Cy moge jutro przesłać fotki? Musze jeszcze podjechac do rodziców po aparat. Część rzeczy mam u siebie a częśc jeszcze została w domku rodzinnym.
Tak się ciesze że Gapcio jedzie do hoteliku.

Posted

amica napisał(a):
Wuniu, pewnie że biżuteria się znajdzie:) Cy moge jutro przesłać fotki? Musze jeszcze podjechac do rodziców po aparat. Część rzeczy mam u siebie a częśc jeszcze została w domku rodzinnym.
Tak się ciesze że Gapcio jedzie do hoteliku.

Dziękuję Amica, fotki możesz przysłać nawet pojutrze, za bazarki bierzemy się od poniedziałku, bo najpierw muszę Gapcia odstawić.
Też się cieszę, że Gapciuś jedzie :)

Posted

Wunia napisał(a):
podumowanie :D:D:D:D
- brakuje nam 30,oo (45,oo) w deklaracjach stałych
- w opracowywaniu są dwa bazarki dla Gapcia (biżuteryjny i "cegiełkowy")

podsumowania cd.:
- obroża, smycz, kaganiec już jest
- papu i smakołyki są
- ekipa na niedzielę umówiona (szczegóły dogrywamy w piątek)
- do Jamora dzwoniłam, czeka na Gapcia w niedzielę

Posted

Wunia napisał(a):
Chylę czoła przed Wujkiem Wojtusiem, właśnie przed chwilką o Tobie wspominałam :) U mnie gotuje mój mąż głównie, jak ma coś być wykwintniejsze, albo po prostu smaczne :oops:
Jak tylko dojdzie deklaracja i dostanę wyciąg, zaraz "odptaszę" na pierwszej stronie.
Buziak Wujkowi Wojtusiowi, Nikusiowi, Slayowi i Ubocze:loveu::loveu:

A widzisz Ewunia, jak mężczyźni są bardzo...... potrzebni:-);-);-)
Ja gotuję a to za sprawą pierwszego psiaka, mógł jeść tylko gotowane i od tamtej pory szykuję kurczaki w rosole z ryżem i warzywami (teraz dla cudownej sunii Wiki). Na pozostałym wywarze gotuję zupy, żury albo barszcz - ale się tu pochwaliłem - już dość -

a jakby to można podsumować: to tak; dzięki psiakom mężczyzna wiele nauczyć się może i odkrywa ukryte zdolności

Posted

malibo57 napisał(a):
Witam! Przepraszam, że krótko, ale konkretnie - daję Gapciowi 30/m-c i lecę do roboty. Poproszę jeszcze o namiary na konto.

Konkretna Cioteczka !! :lol:
Egzorcyzmy zadziałały. :diabloti::evil_lol:

Posted

wojtuś napisał(a):
Ja gotuję a to za sprawą pierwszego psiaka, mógł jeść tylko gotowane i od tamtej pory szykuję kurczaki w rosole z ryżem i warzywami (teraz dla cudownej sunii Wiki). Na pozostałym wywarze gotuję zupy, żury albo barszcz - ale się tu pochwaliłem - już dość -

a jakby to można podsumować: to tak; dzięki psiakom mężczyzna wiele nauczyć się może i odkrywa ukryte zdolności

Słuchaj Wujek.
O użyteczności mężczyzn nie Wam sie wypowiadać..:p;)
My kobiety będziemy opiewać Wasze walory..:diabloti::evil_lol:
Tak, i tu się (prze)chwaliłeś..:eviltong:

Posted

malibo57 napisał(a):
Witam! Przepraszam, że krótko, ale konkretnie - daję Gapciowi 30/m-c i lecę do roboty. Poproszę jeszcze o namiary na konto.

:multi::multi::multi::multi: Wielkie dzięki :lol:

Posted

malibo57 napisał(a):

:multi::multi::multi::multi::multi: dziękuję baaaardzo, dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Zaraz pójdzie PW i wpiszę na pierwszą :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

wojtuś napisał(a):

oj potrzebni ... sama mieszkam z trzema facetami :D:D:D:D:D dobrze, że mamy sunię, to się trochę bilansuje ...
wojtuś napisał(a):
dzięki psiakom mężczyzna wiele nauczyć się może i odkrywa ukryte zdolności

niektóre bardzo mocno ukryte :( ale ja uważam, że w każdym ludziu są super pokłady, super rzeczy :D

Posted

RenW napisał(a):
Egzorcyzmy zadziałały. :diabloti::evil_lol:

Amen :)
belka123 napisał(a):
duszyczki przyszly, to juz Gapcio ma cala kwote? czy sie myle??

tak, tak, tak :):):):)
belka123 napisał(a):
Wunia, to normalnie caly prowiant Ci sie zbierze na niedziele wraz z deserem

we mnie to dużo nie wlezie, ale w mojego TŻ wlezie sporo :):):):)

Posted

Wunia napisał(a):
oj potrzebni ... sama mieszkam z trzema facetami :D:D:D:D:D dobrze, że mamy sunię, to się trochę bilansuje ...

Też mam trzech facetów w domu i dwie sunie (trochę się równoważy) ale zakłóca to mój kot - fakt wykastrowany więc 1/2 faceta hi,hi :)

Posted

Sylwia M. napisał(a):
Widać, że Wuni nie potrafią ludzie odmówić :)

przyspamowałam Cioteczkę Malibo wczoraj (chyba) :cool3::cool3: no i masz, taaaaaaaaaki prezent :loveu:

Posted

Sylwia M. napisał(a):
Też mam trzech facetów w domu i dwie sunie (trochę się równoważy) ale zakłóca to mój kot - fakt wykastrowany więc 1/2 faceta hi,hi :)

Jakby zliczyć, to procentowo całkiem całkiem wyjdzie :)

Posted

Wunia napisał(a):

niektóre bardzo mocno ukryte :( ale ja uważam, że w każdym ludziu są super pokłady, super rzeczy :D

Ktoś tu bigamię tworzy. :cool3::diabloti::cool3:
U mnie jest jeden na jeden !:lol:

Posted

Sylwia M. napisał(a):

ja mam męża, wysterylizowaną sunię i wykastrowanego bernardyna, to jakie rachunki z tego wychodzą?

Posted

belka123 napisał(a):
ja mam męża, wysterylizowaną sunię i wykastrowanego bernardyna, to jakie rachunki z tego wychodzą?

bilans na zero :)