Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ellig napisał(a):
Wujkowi Nikusowi skladamy zyczenia wszystkiego najlepszego z okazji dnia Mezczyzny:)

No wlaśnie, tu na wątku mieli być jacyś Wujkowie..:roll: Wunia o tym zapewniala..:pGdzie są, bo nie widzę?! :razz:..Bidulki, zakrzyczeni przez kobitki ! :diabloti::evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

RenW napisał(a):
No wlaśnie, tu na wątku mieli być jacyś Wujkowie..:roll: Wunia o tym zapewniala..:pGdzie są, bo nie widzę?! :razz:..Bidulki, zakrzyczeni przez kobitki ! :diabloti::evil_lol:

Ubocze bylo i sie zmylo:cool3:
Wszystkiego dobrego!:lol:

Posted

Ellig napisał(a):

Ubocze jak ubocze, trzyma sie na boku. :lol:
Przyłączam się ! :lol:

Posted

Fajnie, że Gapcio już zaraz jedzie , będzie bezpieczny.
Może spotka się tam za jakiś czas z naszym CZARLIM, jeśli uda nam sie zebrać pieniążki.

Czy to miejsce, gdzie jest teraz Gapcio jest blisko Justynowa i Andrespola?
Miesiąc temu w Justynowie zginęła para( pies i suka) ślicznych , długowłosych ON-ków, wziętych prawie rok temu z naszego schronu-oba wysterylizowane.:-(
Podobno były poźniej widziane w Andrespolu-Bukowcu.
Gdyby ktoras z Cioteczek coś wiedziała, dajcie znac-tel. 505105026, 042 2134385.

Posted

RenW napisał(a):
News dnia.
Moja mama deklaruje stałą wplatę w wysokości 10 zł.:loveu: A moja Najukochańsza czyli teściowa 20 zł..... i jak jej nie lubię.. to SZACUNECZEK !!! :loveu:Obie wpłaty będą od kwietnia (po 10-tym). Mateczki będą mi dawały forseczkę do łapci, a ja puszczę ją razem z moją deklaracją. Mam nadzieję, że nie będą się z płatnością spóźniały, bo inaczej zmuszona będę za nie zakladać. :eviltong::roll:
To się nazywa siła perswazji !! :evil_lol:I jak człowiek przed południem wymiernie pracuje !!:diabloti:

Mam nadzieję, ze Twoja teściowa tu nie wpadnie poczytać hi,hi :)

Posted

RenW napisał(a):
News dnia.
Moja mama deklaruje stałą wplatę w wysokości 10 zł.:loveu: A moja Najukochańsza czyli teściowa 20 zł..... i jak jej nie lubię.. to SZACUNECZEK !!! :loveu:Obie wpłaty będą od kwietnia (po 10-tym). Mateczki będą mi dawały forseczkę do łapci, a ja puszczę ją razem z moją deklaracją. Mam nadzieję, że nie będą się z płatnością spóźniały, bo inaczej zmuszona będę za nie zakladać. :eviltong::roll:
To się nazywa siła perswazji !! :evil_lol:I jak człowiek przed południem wymiernie pracuje !!:diabloti:

ojejku, ojejku , podziękuj rodzicielkom ode mnie i od Gapcia, wpiszę obie mamy jako "rodzicielki od RenW - stała od kwietnia 30,oo" :):):):)

Posted

Ania i Kajber napisał(a):

Nie, Rosanów to wylot na Łęczycę, a Andrespol to na Tomaszów Mazowiecki :(

Posted

RenW napisał(a):

HiHi są wujkowie są, podczytują, ja się boję nawet odezwać przy takich sprawach o jedzeniu i gotowaniu - ale z wujkami też nie zle i większość to coś przyrządzić też umie;-);-)

Pięknie Pani Szefowej ;-) zgłaszam że do Gapcia poszła deklaracja

Posted

Ellig napisał(a):

mamy wujków, mamy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: i to nie tylko Ubocze i Nikusia, mamy jeszcze wujka Slay i Wojtusia

Posted

wojtuś napisał(a):
HiHi są wujkowie są, podczytują, ja się boję nawet odezwać przy takich sprawach o jedzeniu i gotowaniu - ale z wujkami też nie zle i większość to coś przyrządzić też umie;-);-)

Masz rację, mój mąż chyba lepsze dania robi niż ja :) Tylko później nie zmywa, muszę go jeszcze poduczyć:)

Posted

wojtuś napisał(a):
Pięknie Pani Szefowej ;-) zgłaszam że do Gapcia poszła deklaracja

Chylę czoła przed Wujkiem Wojtusiem, właśnie przed chwilką o Tobie wspominałam :) U mnie gotuje mój mąż głównie, jak ma coś być wykwintniejsze, albo po prostu smaczne :oops:
Jak tylko dojdzie deklaracja i dostanę wyciąg, zaraz "odptaszę" na pierwszej stronie.
Buziak Wujkowi Wojtusiowi, Nikusiowi, Slayowi i Ubocze:loveu::loveu:

Posted

Wunia napisał(a):
Ciocia Sylwia M. zwiększa swoją stałą deklarację z 10,oo do 20,oo :)
Dziękuję Sylwia :D

Muszę, bo to mój pierwszy podopieczny :) Trzeba go pilnować. Wieczorkiem wpadnie bratowa, poczyta, może coś dopłaci? I powolutku zapełnią się stałe deklaracje:)

Posted

podumowanie :D:D:D:D
- brakuje nam 30,oo (45,oo) w deklaracjach stałych
- w opracowywaniu są dwa bazarki dla Gapcia (biżuteryjny i "cegiełkowy")

Jeżeli macie Ciocie (raczej Ciocie a ie Wujkowie) jakąś zbędną biżu to zdjęciucha na mój e-mail poproszę ...

Posted

Sylwia M. napisał(a):
Masz rację, mój mąż chyba lepsze dania robi niż ja :) Tylko później nie zmywa, muszę go jeszcze poduczyć:)

no odpuść mu trochę, skoro gotuje ...
Sylwia M. napisał(a):
Muszę, bo to mój pierwszy podopieczny :) Trzeba go pilnować. Wieczorkiem wpadnie bratowa, poczyta, może coś dopłaci? I powolutku zapełnią się stałe deklaracje:)

Dzięki Sylwia za starania :)

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Fajnie, że Gapcio już zaraz jedzie , będzie bezpieczny.
Może spotka się tam za jakiś czas z naszym CZARLIM, jeśli uda nam sie zebrać pieniążki.

Miesiąc temu w Justynowie zginęła para( pies i suka) ślicznych , długowłosych ON-ków, wziętych prawie rok temu z naszego schronu-oba wysterylizowane.:-(
Podobno były poźniej widziane w Andrespolu-Bukowcu.
Gdyby ktoras z Cioteczek coś wiedziała, dajcie znac-tel. 505105026, 042 2134385.

niestety nie, Andrespol to na wschod, a Rosanow to na polnoc, jakies 15-20km od siebie, moze w linii prostej mniej, ale autem bokiem ok 40-50 minut sie jedzie z Rosanowa do Andrepsola

Posted

belka123 napisał(a):
niestety nie, Andrespol to na wschod, a Rosanow to na polnoc, jakies 15-20km od siebie, moze w linii prostej mniej, ale autem bokiem ok 40-50 minut sie jedzie z Rosanowa do Andrepsola

No, teren masz obeznany :)

Posted

Wunia napisał(a):
Chylę czoła przed Wujkiem Wojtusiem, właśnie przed chwilką o Tobie wspominałam :) U mnie gotuje mój mąż głównie, jak ma coś być wykwintniejsze, albo po prostu smaczne :oops:
Jak tylko dojdzie deklaracja i dostanę wyciąg, zaraz "odptaszę" na pierwszej stronie.
Buziak Wujkowi Wojtusiowi, Nikusiowi, Slayowi i Ubocze:loveu::loveu:

u mnie gotuje glownie ja, maz potrafi ale zazwyczaj zajmuje mu to duzo czasu bo sie delektuje gotowaniem, a ja nie mam cierpliwosci, chyba ze na caly dzien wychodze z domu i jak wracam to jest gotowe, a zmywa... zmywarka :D

natomiast ja uwielbiam gotowac, piec, eksperymentowac itp, tak sobie pomyslalam, w weekend maialm robic ciastka postaram sie wyrobic tak, zeby dac ci Wuniu na droge troche z Gapciem zeby Wam razniej bylo ;-) jemu spalo a Tobie jechalo,

Posted

belka123 napisał(a):
w weekend maialm robic ciastka postaram sie wyrobic tak, zeby dac ci Wuniu na droge troche z Gapciem zeby Wam razniej bylo ;-) jemu spalo a Tobie jechalo,

Mniam, mniam ... kolejny powód dla którego nie mogę się doczekać niedzieli :):):)