RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ellig napisał(a):Wujkowi Nikusowi skladamy zyczenia wszystkiego najlepszego z okazji dnia Mezczyzny:) No wlaśnie, tu na wątku mieli być jacyś Wujkowie..:roll: Wunia o tym zapewniala..:pGdzie są, bo nie widzę?! :razz:..Bidulki, zakrzyczeni przez kobitki ! :diabloti::evil_lol: Quote
Ellig Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 RenW napisał(a):No wlaśnie, tu na wątku mieli być jacyś Wujkowie..:roll: Wunia o tym zapewniala..:pGdzie są, bo nie widzę?! :razz:..Bidulki, zakrzyczeni przez kobitki ! :diabloti::evil_lol: Ubocze bylo i sie zmylo:cool3: Wszystkiego dobrego!:lol: Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ellig napisał(a):Ubocze bylo i sie zmylo:cool3: Wszystkiego dobrego!:lol: Ubocze jak ubocze, trzyma sie na boku. :lol: Przyłączam się ! :lol: Quote
Ania i Kajber Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Fajnie, że Gapcio już zaraz jedzie , będzie bezpieczny. Może spotka się tam za jakiś czas z naszym CZARLIM, jeśli uda nam sie zebrać pieniążki. Czy to miejsce, gdzie jest teraz Gapcio jest blisko Justynowa i Andrespola? Miesiąc temu w Justynowie zginęła para( pies i suka) ślicznych , długowłosych ON-ków, wziętych prawie rok temu z naszego schronu-oba wysterylizowane.:-( Podobno były poźniej widziane w Andrespolu-Bukowcu. Gdyby ktoras z Cioteczek coś wiedziała, dajcie znac-tel. 505105026, 042 2134385. Quote
Sylwia M. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 RenW napisał(a):News dnia. Moja mama deklaruje stałą wplatę w wysokości 10 zł.:loveu: A moja Najukochańsza czyli teściowa 20 zł..... i jak jej nie lubię.. to SZACUNECZEK !!! :loveu:Obie wpłaty będą od kwietnia (po 10-tym). Mateczki będą mi dawały forseczkę do łapci, a ja puszczę ją razem z moją deklaracją. Mam nadzieję, że nie będą się z płatnością spóźniały, bo inaczej zmuszona będę za nie zakladać. :eviltong::roll: To się nazywa siła perswazji !! :evil_lol:I jak człowiek przed południem wymiernie pracuje !!:diabloti: Mam nadzieję, ze Twoja teściowa tu nie wpadnie poczytać hi,hi :) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 RenW napisał(a):News dnia. Moja mama deklaruje stałą wplatę w wysokości 10 zł.:loveu: A moja Najukochańsza czyli teściowa 20 zł..... i jak jej nie lubię.. to SZACUNECZEK !!! :loveu:Obie wpłaty będą od kwietnia (po 10-tym). Mateczki będą mi dawały forseczkę do łapci, a ja puszczę ją razem z moją deklaracją. Mam nadzieję, że nie będą się z płatnością spóźniały, bo inaczej zmuszona będę za nie zakladać. :eviltong::roll: To się nazywa siła perswazji !! :evil_lol:I jak człowiek przed południem wymiernie pracuje !!:diabloti: ojejku, ojejku , podziękuj rodzicielkom ode mnie i od Gapcia, wpiszę obie mamy jako "rodzicielki od RenW - stała od kwietnia 30,oo" :):):):) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Nikus napisał(a):wujkom też nie jest łatwo to czytać:)zwłaszcza w pracy Wujkowie na dogo pod ochroną są :) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 a streszczenie się wujkowi Nikusiowi podobało? Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Sylwia M. napisał(a):Wuniu dostałaś mój drugi e-mail ? nie :(:(:( Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Czy to miejsce, gdzie jest teraz Gapcio jest blisko Justynowa i Andrespola? Nie, Rosanów to wylot na Łęczycę, a Andrespol to na Tomaszów Mazowiecki :( Quote
wojtuś Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 RenW napisał(a):No wlaśnie, tu na wątku mieli być jacyś Wujkowie..:roll: Wunia o tym zapewniala..:pGdzie są, bo nie widzę?! :razz:..Bidulki, zakrzyczeni przez kobitki ! :diabloti::evil_lol: HiHi są wujkowie są, podczytują, ja się boję nawet odezwać przy takich sprawach o jedzeniu i gotowaniu - ale z wujkami też nie zle i większość to coś przyrządzić też umie;-);-) Pięknie Pani Szefowej ;-) zgłaszam że do Gapcia poszła deklaracja Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Ellig napisał(a):Ubocze bylo i sie zmylo:cool3: Wszystkiego dobrego!:lol: mamy wujków, mamy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: i to nie tylko Ubocze i Nikusia, mamy jeszcze wujka Slay i Wojtusia Quote
Sylwia M. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 wojtuś napisał(a):HiHi są wujkowie są, podczytują, ja się boję nawet odezwać przy takich sprawach o jedzeniu i gotowaniu - ale z wujkami też nie zle i większość to coś przyrządzić też umie;-);-) Masz rację, mój mąż chyba lepsze dania robi niż ja :) Tylko później nie zmywa, muszę go jeszcze poduczyć:) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 wojtuś napisał(a):HiHi są wujkowie są, podczytują, ja się boję nawet odezwać przy takich sprawach o jedzeniu i gotowaniu - ale z wujkami też nie zle i większość to coś przyrządzić też umie;-);-) Pięknie Pani Szefowej ;-) zgłaszam że do Gapcia poszła deklaracja Chylę czoła przed Wujkiem Wojtusiem, właśnie przed chwilką o Tobie wspominałam :) U mnie gotuje mój mąż głównie, jak ma coś być wykwintniejsze, albo po prostu smaczne :oops: Jak tylko dojdzie deklaracja i dostanę wyciąg, zaraz "odptaszę" na pierwszej stronie. Buziak Wujkowi Wojtusiowi, Nikusiowi, Slayowi i Ubocze:loveu::loveu: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Ciocia Sylwia M. zwiększa swoją stałą deklarację z 10,oo do 20,oo :) Dziękuję Sylwia :D Quote
Sylwia M. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a):Ciocia Sylwia M. zwiększa swoją stałą deklarację z 10,oo do 20,oo :) Dziękuję Sylwia :D Muszę, bo to mój pierwszy podopieczny :) Trzeba go pilnować. Wieczorkiem wpadnie bratowa, poczyta, może coś dopłaci? I powolutku zapełnią się stałe deklaracje:) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 podumowanie :D:D:D:D - brakuje nam 30,oo (45,oo) w deklaracjach stałych - w opracowywaniu są dwa bazarki dla Gapcia (biżuteryjny i "cegiełkowy") Jeżeli macie Ciocie (raczej Ciocie a ie Wujkowie) jakąś zbędną biżu to zdjęciucha na mój e-mail poproszę ... Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Sylwia M. napisał(a):Masz rację, mój mąż chyba lepsze dania robi niż ja :) Tylko później nie zmywa, muszę go jeszcze poduczyć:) no odpuść mu trochę, skoro gotuje ... Sylwia M. napisał(a):Muszę, bo to mój pierwszy podopieczny :) Trzeba go pilnować. Wieczorkiem wpadnie bratowa, poczyta, może coś dopłaci? I powolutku zapełnią się stałe deklaracje:) Dzięki Sylwia za starania :) Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Fajnie, że Gapcio już zaraz jedzie , będzie bezpieczny. Może spotka się tam za jakiś czas z naszym CZARLIM, jeśli uda nam sie zebrać pieniążki. Czy to miejsce, gdzie jest teraz Gapcio jest blisko Justynowa i Andrespola? Miesiąc temu w Justynowie zginęła para( pies i suka) ślicznych , długowłosych ON-ków, wziętych prawie rok temu z naszego schronu-oba wysterylizowane.:-( Podobno były poźniej widziane w Andrespolu-Bukowcu. Gdyby ktoras z Cioteczek coś wiedziała, dajcie znac-tel. 505105026, 042 2134385. niestety nie, Andrespol to na wschod, a Rosanow to na polnoc, jakies 15-20km od siebie, moze w linii prostej mniej, ale autem bokiem ok 40-50 minut sie jedzie z Rosanowa do Andrepsola Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 belka123 napisał(a):niestety nie, Andrespol to na wschod, a Rosanow to na polnoc, jakies 15-20km od siebie, moze w linii prostej mniej, ale autem bokiem ok 40-50 minut sie jedzie z Rosanowa do Andrepsola No, teren masz obeznany :) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Sylwia M. napisał(a):Muszę, bo to mój pierwszy podopieczny :) a za moim pierwszym dogo-sierotkiem tęsknię cały czas :(:(:(:( Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a):Chylę czoła przed Wujkiem Wojtusiem, właśnie przed chwilką o Tobie wspominałam :) U mnie gotuje mój mąż głównie, jak ma coś być wykwintniejsze, albo po prostu smaczne :oops: Jak tylko dojdzie deklaracja i dostanę wyciąg, zaraz "odptaszę" na pierwszej stronie. Buziak Wujkowi Wojtusiowi, Nikusiowi, Slayowi i Ubocze:loveu::loveu: u mnie gotuje glownie ja, maz potrafi ale zazwyczaj zajmuje mu to duzo czasu bo sie delektuje gotowaniem, a ja nie mam cierpliwosci, chyba ze na caly dzien wychodze z domu i jak wracam to jest gotowe, a zmywa... zmywarka :D natomiast ja uwielbiam gotowac, piec, eksperymentowac itp, tak sobie pomyslalam, w weekend maialm robic ciastka postaram sie wyrobic tak, zeby dac ci Wuniu na droge troche z Gapciem zeby Wam razniej bylo ;-) jemu spalo a Tobie jechalo, Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wunia napisał(a):No, teren masz obeznany :) jezdzilam "na skroty" do firmy ktora nam granity robila to sie wie ;) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 belka123 napisał(a): w weekend maialm robic ciastka postaram sie wyrobic tak, zeby dac ci Wuniu na droge troche z Gapciem zeby Wam razniej bylo ;-) jemu spalo a Tobie jechalo, Mniam, mniam ... kolejny powód dla którego nie mogę się doczekać niedzieli :):):) Quote
Recommended Posts