Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie!
To są takie sytuacje, że ręce opadają. Jedyne co ja mogę zrobić to rozesłać mailem fotki ludziom, którzy mają domy, czy ktos nie wziałby psa idealnego do stróżowania, ale i do kochania. Bardzo dobrze, że zrobiłaś te zdjęcia nika28!
Pozdrawiam.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki wielkie belka że go nakarmiłaś !
Gapcio - dobre imię. Pasuje do niego, to taka gapa :) Ja nie mogłam żadnego imienia wymyślić...
Ja jutro do niego jadę, to spróbuję go złapać do mnie na działkę. Z resztą nie będę musiała go łapać, bo sam pewnie wejdzie...
Amica, rozsyłaj te meile ! A nóż ktoś się zakocha w psiaku...

Posted

Gapcio dostanie dzisiaj jeszcze kolację, idę zaraz ze swoimi psiakami i Gapcio dostanie od moich trochę mięsa i warzyw bo dzisiaj im gotowałam, karmę i trochę rosołku co zostało po gotowaniu mięsa i świeżą wodę,

powodzenia jutro,

on jest bardzo ufny - sam podchodzi,

Posted

belka123 napisał(a):
Gapcio dostanie dzisiaj jeszcze kolację, idę zaraz ze swoimi psiakami i Gapcio dostanie od moich trochę mięsa i warzyw bo dzisiaj im gotowałam, karmę i trochę rosołku co zostało po gotowaniu mięsa i świeżą wodę,

powodzenia jutro,

on jest bardzo ufny - sam podchodzi,

Dziękuję po raz kolejny :)

On sam podchodzi, ale nie wiem czy nie zauważyłaś że on jest trochę płochliwy. Jak wtedy przez przypadek machnęłam ręką, to biedak zaczął uciekać... :-(

Posted

więc byliśmy u Gapcia i to imie pasuje...

bidulek wykopal albo wygrzal wlasnym cialem mala dziure przy murku i tak sie zaslania z jednej strony od wiatru, lezal juz zwiniety w klebek jak przyszlam i kimal ale jak zawolalam Gapcio to spojrzal na mnie,
zaczal wcinac a dostal cala duzo miche i dwa pojemniki wody
i zostawilam go w spokoju, zeby sobie jadl, nie rzucil sie juz tak szybko na jedzenie jak w poludnie ale nie zostawil michy,
jest plochliwy ale na moj glos zareagowal spokojnie i nie uciekl i czekal przy misce

bidulek taki :((

Posted

Belka123, ja jutro rano do niego jadę, to go nakarmię i zwabię na działkę, to nie dawaj mu rano jeść, bo za mną nie przyjdzie :)
Ada-jeje, dzięki że zajrzałaś do wątku... Niestety większość osób nie jest w stanie mu pomóc :-(
Temida, dzięki :)

Posted

Piekny i zatroskany, chętnie by sie dał przygarnąć. Chyba jednak wejdzie na te działki, może go tam jakos przytulicie i potem będziemy myslec co dalej? To łódz a łódz ma super toz. Dziewczyny super jesteście.