Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='belka123']to dzisiaj pewnie sie stworzy kolejne 150 postow :) rozruszalas tak watek, jestem pelna podziwu[/QUOTE]
oj, już nie mam siły do rozsyłania, teraz tylko "podstępem" :diabloti: na przykład Ra_dunia jest taką moją "ofiarą" :diabloti:

Posted

[quote name='belka123']od razu rowniez uprzedzam ze jak to wtorek u mnie dopiero poznym wieczorem zajrze do sieci, wiec albo poznym wieczorem bedzie rozliczenie albo sroda rano[/QUOTE]
ok, już prawie nie sypiam, staję się netoperkiem :D

Posted

[quote name='mmd']Żeby Gapcio wiedział, jaki tu zamach na jego klejnoty się szykuje ;)[/QUOTE]
wszystko w kierunku szeroko rozumianego dobra Gapcia ... w Dzień Kobiet zapadła decyzja:diabloti:

Posted

[quote name='Szarotka']Dostalam pw od cioteczki Bico, ktora zobowiazla sie wyslac jakis datek na malucha:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
wpisuję Bico na pierwszą stronę. Dzięki Bico jeszcze raz i Tobie Szarotka również :) Podasz jej konto, czy mam wysyłać PW do Bico?

Posted

wiesz, liczy sie efekt, metody tu schodza na plan drugi czy podstepem czy nie podstepem, lada dzien Gapcio zostanie zabrany z drogi do cieplego hoteliku i to jest najwazniejsze,

Posted

[quote name='belka123']wiesz, liczy sie efekt, metody tu schodza na plan drugi czy podstepem czy nie podstepem, lada dzien Gapcio zostanie zabrany z drogi do cieplego hoteliku i to jest najwazniejsze,[/QUOTE]
Też tak myślę ... udało nam się ... rety, naprawdę nam się udało :D:D:D:D:D ...

Posted

[quote name='Wunia']wpisuję Bico na pierwszą stronę. Dzięki Bico jeszcze raz i Tobie Szarotka również :) Podasz jej konto, czy mam wysyłać PW do Bico?[/QUOTE]
Ja juz wyslalam :):)

Posted

[quote name='Wunia']Też tak myślę ... udało nam się ... rety, naprawdę nam się udało :D:D:D:D:D ...[/QUOTE]
Zawsze sie uda jak sie chociaz jedna osoba zaprze :):)
Tzn. to jest taka pol prawda. Poczytajcie watek Hero, udalo mi sie w polowie, zebralam deklaracje, ale psa niestety jak do tej pory nie ma, bo zniknal ze schronu i nikt nie wie co sie z nim stalo. Historia jest tym bardziej przykra, ze on uratowal innego pieska przed smiercia, piesek juz w DT, a Hero kto wie :roll::roll::roll:

Posted

[quote name='mamanabank']ale może inni mają :-) Mnie na ten przykład ściągnęła papryka :-) a jak się zobaczy Gapcia to nie można odejść, no nie da się...
papryka dzięki za pomoc :) No i mamanabank dzięki za przybycie ... Gapcio jest naprawdę Wieloowocowym Słodziakiem Pluszakiem :)

Posted

[quote name='Szarotka']Ja juz wyslalam :):)[/QUOTE]
Dzięki :)
[quote name='Szarotka']Zawsze sie uda jak sie chociaz jedna osoba zaprze :):)[/QUOTE]
no to się zaparłam :-o:-o

Posted

[quote name='Wunia']Dzięki :)

no to się zaparłam :-o:-o[/QUOTE]

No widze :):) gratulacje :):) jak tak zrobilam tez z Groszkiem i Heniem i oboje juz wyciagnieci ze schronu :):)

Posted

[quote name='Szarotka']No widze :):) gratulacje :):) jak tak zrobilam tez z Groszkiem i Heniem i oboje juz wyciagnieci ze schronu :):)[/QUOTE]
no, ja się nie poddaję, nie zdarza mi się zawracać z raz obranej drogi, a to co napisałaś jest naprawdę budujące :)

Posted

[quote name='Szarotka']bo zniknal ze schronu i nikt nie wie co sie z nim stalo. Historia jest tym bardziej przykra, ze on uratowal innego pieska przed smiercia, piesek juz w DT, a Hero kto wie :roll::roll::roll:[/QUOTE]
Jamor nie da mu zwiać ... ani nikomu go ukraść ... tylko do niedzieli musi słupka pilnować ... oby poczekał ...

Posted

[quote name='Wunia']Jamor nie da mu zwiać ... ani nikomu go ukraść ... tylko do niedzieli musi słupka pilnować ... oby poczekał ...[/QUOTE]

Hero byl w schronie w Zamosciu i rozwial sie jak sen jaki blogi :(:(

Posted

[quote name='Szarotka']Hero byl w schronie w Zamosciu i rozwial sie jak sen jaki blogi :(:([/QUOTE]
teleportacja ... poczytam, bo teraz to ciekawa jestem co powiedzieli ludziowie ze schronu ... :crazyeye:

Posted

[quote name='Sylwia M.']Wuniu ja coś znowu "namąciłam" po wstawieniu drugiego banerku link nie działa, co mam zrobić?
pierwszy też nie działa :) Już piszę ...