Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam wszystkich :loveu:

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu:

Jadę się dziś odstresować na słoneczko, nie będzie mnie cały dzień ;)

Posted

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy

Jadę dziś mam dzien przy książkach ...

Posted

[FONT=Arial Black]Serdecznie zapraszam na bazarek jest przeznaczony na spłatę długu w lecznicy za jamnika Bruna ['] oraz na jamniczą skarpetę.[/FONT]

Ewentualny dochód ma być przeznaczony w 85% na dług jamnisia a 15% na jamniczą skarpetę w której zaczyna być widoczne dno. Wierzyłam do końca, że Bruno przeżyje. Zrobione zostało wszystko co możliwe, wszelkimi dostępnymi środkami. Niestety nie udało się, pozostał smutek i.... dług w klinice w Śremie.

[SIZE=3]Serdecznie proszę nie zostawiajmy GoniP i poznańskiego Oddziału Fundacji EMIR z długiem.

Proszę chociażby o hopki

[SIZE=3]link do bazarku:

[SIZE=3]http://tiny.pl/htzlg

Posted

[quote name='Ra_dunia']mniam... dzisiaj to by się ice-caffe przydała...
Skoro gratulacje się pojawiły... czyli Wunia już zdana? ;)

Posted

Jestem :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ellig dzięki za ka(Wunię) :loveu::loveu::loveu::loveu:

Zdałam :B-fly: teraz jestem dyplomowana :B-fly: względnie odespałam, jeszcze tylko w piątek impreza (moje dziecięcie kończy 18 lat), w niedzielę wybory i WAKACJE :multi::multi::multi::bigcool::bigcool::bigcool:

Dla wszystkich trzymających za mnie wczoraj kciuki :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Wunia']Jestem :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ellig dzięki za ka(Wunię) :loveu::loveu::loveu::loveu:

Zdałam :B-fly: teraz jestem dyplomowana :B-fly: względnie odespałam, jeszcze tylko w piątek impreza (moje dziecięcie kończy 18 lat), w niedzielę wybory i WAKACJE :multi::multi::multi::bigcool::bigcool::bigcool:

Dla wszystkich trzymających za mnie wczoraj kciuki :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]
To tera już dyplomowana jesteś :multi:

Posted

ten świat jest pokrętny ... dzisiaj odebrałam 4 telefony w sprawie adopcji Gapcia :D:D:D:D

Posted

Wuniu spóźniona jestem w gratulacjach ale :multi::multi::multi::multi::multi: cieszę się szczerze z sukcesu!!!!!! Chętnym Gapcia zaproponuj faktycznie Tolka a jak chcą dużego to i kudlatego to jest taki bidulak podam na niego link za chwilkę.