Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
A w gazecie praktycznie nigdy nie wiedziałam kiedy do domu wrócę.

Ja w wydawnictwie na odwrót - nigdy nie wiedziałam, kiedy z domu wreszcie wyjdę :evil_lol: Wszyscy mówili "ale ci dobrze, że pracujesz w domu" - a ja na to, że tak mi dobrze, że dobrze mi tak :evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mmd napisał(a):
Właśnie nie mam bladego pojęcia i też się zastanawiam.

Pewnie grzecznie się uczy, bo z nas dwóch to ona zawsze akuratna, a ja niesforna, ona zawsze na wszystko nauczona, a ja na to, co miałam ochotę :diabloti:
Ostatnio rozmawiałyśmy wczoraj wczesnym popołudniem.

No mówiła, że 24 godziny jej starczy by naumieć się wszystkiego...:diabloti:

polubek napisał(a):
wunia chyba dzisiaj zapomniała o ka(wuni) to jest świeżo zebrana. brać mielić i nie marudzić

Dzięki Polubiś; samoobsługa znaczy się:p

Posted

Hej!Czy to znaczy ,ze mamy chrupac albo mamlac?
Gdzie jest Wunia?

Słownik alternatywny

emoroidy - schorzenie polegające na mimowolnym uzewnętrznianiu się emocjonalnym.
.......................................................................................................................................................................
Tak nie moze byc, podaje kawe:)

Posted

RenW napisał(a):
:diabloti:Ja już jestem taka leniwa, że czekam aż mi ktoś poda :D:D:D:D
Dzięki Ellig:loveu:

Ren bardzo prosze:)Po jednej?Ok?

Posted

Fajnie macie. Ja poprzestanę na Theraflu i scorbolamidzie :placz: Coś złapałam albo urządziło mnie jeżdżenie z klimą na full :placz: Wczoraj myslałam, że to zmęczenie...

to było tytułem uspawiedliwienia mojeju ewentualnej nieobecności na kaWuni etc.

Posted

mmd napisał(a):
Fajnie macie. Ja poprzestanę na Theraflu i scorbolamidzie :placz: Coś złapałam albo urządziło mnie jeżdżenie z klimą na full :placz: Wczoraj myslałam, że to zmęczenie...

to było tytułem uspawiedliwienia mojeju ewentualnej nieobecności na kaWuni etc.

mmd, pij duzo wody z cytryna, zdrowka:)

Posted

A ja offnę przeszkadzając w sielance picia popołudniowej kaWuni :p
Szukamy pilnie transportu Warszawa-Toruń lub Łódź-Toruń :razz:, może coś cioteczkom wiadomo w owym temacie :cool3:, wszelkie wskazania trafione bardziej lub mniej mile widziane ;). O PW prosze, bo sie mogę nie doszukać w tym gąszczu postów :evil_lol:

Posted

W temacie 'wody z cytryną' propozycja Ellig wygląda lepiej wg mnie oczywiście..przyglądałam się obu zdjęciom.. tak na pewno...zresztą, nie ma to znaczenia..

Posted

Witam wszystkich :loveu:

Chcecie jeszcze kawę :razz::razz::razz:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu:

mmd napisał(a):
Właśnie nie mam bladego pojęcia i też się zastanawiam.
Pewnie grzecznie się uczy, bo z nas dwóch to ona zawsze akuratna, a ja niesforna, ona zawsze na wszystko nauczona, a ja na to, co miałam ochotę :diabloti:
Ostatnio rozmawiałyśmy wczoraj wczesnym popołudniem.

modem mi padł ... nie miałam netu :(:(:( ... jak zadzwoniłam do TP SA to w ramach usuwania awarii telefonu też nie miałam w nagrodę :D:D:D
Dziś wszystko zadziałało a tu dogo nie było ;)
Ciociu mmd, za tę akuratną to bęcki dostaniesz jak z okresu ochronnego już wyjdziesz :D:D:D

Posted

mmd napisał(a):
A ja myślałam, że zakuwasz na działce ;)
w okresie ochronnym jestem nadal jakby co - w dodatku chorego się nie bije

na działce nie da się zakuwać ;) na działce się kwiatki ogląda :D:D:D

Posted

Witam wszystkich :loveu:

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu:

Posted

majuska napisał(a):
Hej, a kiedy jakies fotki Gapciowe będą, może troszke pomolestować pana gapciowego trzeba ;)

chyba trzeba będzie ;) fotki miały być ;)