Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich :loveu:

Dzisiaj poranna ka(Wunia) :razz::razz::razz:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu:

RenW napisał(a):
:diabloti::diabloti:Na spóźnioną ka(Wunię) przybyłam. Duży kubek wybrałam;):morning:

Cześć Ciocia Ren moja Kofana :multi::multi::multi:

mmd napisał(a):
Tyż zdałam. Sęków za nieobecność na zaliczeniu nie było, ale maglowanie całkiem niezłe za karę za grzechy. Co się dowiedziałam o UE przy okazji zakuwania, to już mi zostanie na wieki. I dobrze.

no ... wymaglowane, ale naumiane :razz::razz::razz: .. teraz tylko została nam obrona :roll::roll::roll: wyprawić Tolka do DS ... i wakacje :multi:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam, Lu Gosiek prosi o pomoc Kundelkowa Skarbonke na transport Aresa do Jamora, moze trzeba pomoc ? Na pomoc Kundelkowej Skarbonki czeka bardzo duzo psiakow......

Dziekuje za kawe i zostawiam od siebie kolejna dla kawoszy.

Posted

bry
od rana siedzę i tłukę durne analizy. Nawet spokojnie na dogo nie mogę pobuszować...
Dobrze, że u Gapcia zawsze kawunia czeka. Jakoś od razu lżej człowiekowi :D

Posted

Ra_dunia napisał(a):
bry
od rana siedzę i tłukę durne analizy. Nawet spokojnie na dogo nie mogę pobuszować...
Dobrze, że u Gapcia zawsze kawunia czeka. Jakoś od razu lżej człowiekowi :D

O, siostro... dokładnie to samo zaraz zacznę czynić - i tak pewnie dwa dni. Tylko pół biedy, bo moje analizy dotyczą dogomanii, bo to temat mojej pracy. Co fajne już napisałam, a teraz mam jeszcze policzyć % z każdej kategorii badawczej, czyli np. ile razy padło słowo "my" w analizowanych wątkach. Promotorka tak chce i pewnie ma rację, ale jak można w procentach policzyć to, jak jesteśmy tu związani? Cała socjologia... zmierzyć, zbadać, policzyć. Ech... to się pożaliłam.

Posted

Siedzę i piję...:morning:
Ciotki robią analizę... Ra robi analizę i mmd też...:czytaj::PROXY5:
Ra zmieniła awatar..wczoraj był inny:lying::megagrin: fajną fryzurę masz, ja mam podobną...:errrr::mdrmed::mdrmed:
Internet słabi chodzi:pissed::comp26:

Posted

Wczorajszy awatar Ra_duni był fajny. Przynajmniej utwierdzam się w przekonaniu, że psy kochaja wyłącznie same laski ;)
Idę robić analizę. Nieodwołanie.
Znaczy siedzę dalej na dogo, ale nie podglądam, a szkoda...

Posted

mmd napisał(a):
Wczorajszy awatar Ra_duni był fajny. Przynajmniej utwierdzam się w przekonaniu, że psy kochaja wyłącznie same laski ;)
Idę robić analizę. Nieodwołanie.
Znaczy siedzę dalej na dogo, ale nie podglądam, a szkoda...

Widać Ciotka, że czuwasz nad tokiem rozmowy..:D:D a kysz do analizy!!;):mad::mad: I zajrzeć proszę po skończeniu!
Fajnie by było, jak każdy by miał awatar ze swoją podobizną i z pupilem, takie dueciki... dość przyjemna wizualizacja...;) Na labradory.info taka tradycja się upowszechnia... Ja na przykład próbuję sobie wyobrazić Ciotkę mmd i wychodzi mi szczupła, atrakcyjna laska o wydatnych kościach policzkowych, rozwianym włosie i ciętym języku:eviltong::diabloti::diabloti:

Posted

RenW specjalnie dla Ciebie. W typowej sytuacji domowej, jak widać:

[ATTACH=CONFIG]4581[/ATTACH]

ale że kobieta zmienną jest - to teraz mam ciemniejsze i dłuższe włosy, więc i tak mnie nikt nie rozpozna :eviltong:

Posted

mmd napisał(a):

ale że kobieta zmienną jest - to teraz mam ciemniejsze i dłuższe włosy, więc i tak mnie nikt nie rozpozna :eviltong:

To jeszcze ja na dobranoc:evil_lol:

Posted

polubek napisał(a):
ren a co wychodzi ci u mnie?

Nie wiem w jakim przedziale wiekowym mam Cię usadzić...:hmmmm::-?Powiedzmy 30+ :PROXY5:Ty jawisz mi się jako osoba dynamiczna, żywiołowa, energiczna, polatana której wszędzie pełno, roztargniona, pyskata z temperamentem, ekspresyjna, z poczuciem humoru...wygląd..hmm...:knuje:może typ sportowy, szczupła, przyodziana w spodnie, dżinsy.. włosy krótkie, cięcie asymetryczne lub długie upięte w koński ogon bądź ogonek...albo nie..:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

mmd napisał(a):

Fajna babka z Ciebie!! Eteryczną blondynką raczej nie jesteś...Ostra i charakterna, wiedząca czego chce. Skręt masz swój czy wystylizowany?

polubek napisał(a):
ten post specjalnie u gapcia to mój 2500 post
teraz uwaga zafajczy mi się ognisko nad głową czy nie zafajczy?

Ja tam wolę swoje niebieskie łapki!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Ellig napisał(a):
To jeszcze ja na dobranoc:evil_lol:

Akurat!!;) Ale straszydło spać nie będę!:no-no-no::eek2::eek2::eek2::eek2:

Posted

RenW napisał(a):

Ja tam wolę swoje niebieskie łapki!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

ja też wolałąm łapki
oszczędzaj ciotka posty bo jeszcze trochę to i tobie się będzie czacha dymić

Posted

polubek napisał(a):
ja też wolałąm łapki
oszczędzaj ciotka posty bo jeszcze trochę to i tobie się będzie czacha dymić

Całe szczęście mieszkam blisko straży:eviltong::p Śpię spokojnie;)
Czacha dymi od natłoku myśli;)

Posted

RenW napisał(a):

Fajna babka z Ciebie!! Eteryczną blondynką raczej nie jesteś...Ostra i charakterna, wiedząca czego chce. Skręt masz swój czy wystylizowany?

Pewnie, ze fajna - a skręt też fajny oczywiście że wystylizowany (swoje mam jak spod prostownicy), swój skręt to mam tylko na karku i tylko jak mnie ktoś wku..., i trójki (zębowe) mi wtedy rosna baaardzo długie i ostre jak żyleta, ale na dogo staram sie zachowywać ;)
Jeno mopik ciut przykurzony i wstyd ....

RenW napisał(a):

Też wolałam. Te ogniki to do doopy sa, mogły być chociaż czerwone łapki. Zawsze możemy się oflagować na znak protestu.

RenW napisał(a):

Akurat!!;) Ale straszydło spać nie będę!:no-no-no::eek2::eek2::eek2::eek2:

Ellig goopia straszy ludzi. To przeciez ja za 20 lat:)