Wunia Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Witam wszystkich :loveu: Dzisiaj poranna ka(Wunia) :razz::razz::razz: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu: RenW napisał(a)::diabloti::diabloti:Na spóźnioną ka(Wunię) przybyłam. Duży kubek wybrałam;):morning: Cześć Ciocia Ren moja Kofana :multi::multi::multi: mmd napisał(a):Tyż zdałam. Sęków za nieobecność na zaliczeniu nie było, ale maglowanie całkiem niezłe za karę za grzechy. Co się dowiedziałam o UE przy okazji zakuwania, to już mi zostanie na wieki. I dobrze. no ... wymaglowane, ale naumiane :razz::razz::razz: .. teraz tylko została nam obrona :roll::roll::roll: wyprawić Tolka do DS ... i wakacje :multi: Quote
Ellig Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Witam, Lu Gosiek prosi o pomoc Kundelkowa Skarbonke na transport Aresa do Jamora, moze trzeba pomoc ? Na pomoc Kundelkowej Skarbonki czeka bardzo duzo psiakow...... Dziekuje za kawe i zostawiam od siebie kolejna dla kawoszy. Quote
Ra_dunia Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 bry od rana siedzę i tłukę durne analizy. Nawet spokojnie na dogo nie mogę pobuszować... Dobrze, że u Gapcia zawsze kawunia czeka. Jakoś od razu lżej człowiekowi :D Quote
mmd Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ra_dunia napisał(a):bry od rana siedzę i tłukę durne analizy. Nawet spokojnie na dogo nie mogę pobuszować... Dobrze, że u Gapcia zawsze kawunia czeka. Jakoś od razu lżej człowiekowi :D O, siostro... dokładnie to samo zaraz zacznę czynić - i tak pewnie dwa dni. Tylko pół biedy, bo moje analizy dotyczą dogomanii, bo to temat mojej pracy. Co fajne już napisałam, a teraz mam jeszcze policzyć % z każdej kategorii badawczej, czyli np. ile razy padło słowo "my" w analizowanych wątkach. Promotorka tak chce i pewnie ma rację, ale jak można w procentach policzyć to, jak jesteśmy tu związani? Cała socjologia... zmierzyć, zbadać, policzyć. Ech... to się pożaliłam. Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Siedzę i piję...:morning: Ciotki robią analizę... Ra robi analizę i mmd też...:czytaj::PROXY5: Ra zmieniła awatar..wczoraj był inny:lying::megagrin: fajną fryzurę masz, ja mam podobną...:errrr::mdrmed::mdrmed: Internet słabi chodzi:pissed::comp26: Quote
mmd Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Wczorajszy awatar Ra_duni był fajny. Przynajmniej utwierdzam się w przekonaniu, że psy kochaja wyłącznie same laski ;) Idę robić analizę. Nieodwołanie. Znaczy siedzę dalej na dogo, ale nie podglądam, a szkoda... Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 mmd napisał(a):Wczorajszy awatar Ra_duni był fajny. Przynajmniej utwierdzam się w przekonaniu, że psy kochaja wyłącznie same laski ;) Idę robić analizę. Nieodwołanie. Znaczy siedzę dalej na dogo, ale nie podglądam, a szkoda... Widać Ciotka, że czuwasz nad tokiem rozmowy..:D:D a kysz do analizy!!;):mad::mad: I zajrzeć proszę po skończeniu! Fajnie by było, jak każdy by miał awatar ze swoją podobizną i z pupilem, takie dueciki... dość przyjemna wizualizacja...;) Na labradory.info taka tradycja się upowszechnia... Ja na przykład próbuję sobie wyobrazić Ciotkę mmd i wychodzi mi szczupła, atrakcyjna laska o wydatnych kościach policzkowych, rozwianym włosie i ciętym języku:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
mmd Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 RenW specjalnie dla Ciebie. W typowej sytuacji domowej, jak widać: [ATTACH=CONFIG]4581[/ATTACH] ale że kobieta zmienną jest - to teraz mam ciemniejsze i dłuższe włosy, więc i tak mnie nikt nie rozpozna :eviltong: Quote
polubek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 ten post specjalnie u gapcia to mój 2500 post teraz uwaga zafajczy mi się ognisko nad głową czy nie zafajczy? Quote
polubek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 o kurdę [FONT=Verdana]ratunku!!! ugaście to coś nad moją głową[/FONT] Quote
Ellig Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 mmd napisał(a):RenW specjalnie dla Ciebie. W typowej sytuacji domowej, jak widać: [ATTACH=CONFIG]4581[/ATTACH] ale że kobieta zmienną jest - to teraz mam ciemniejsze i dłuższe włosy, więc i tak mnie nikt nie rozpozna :eviltong: To jeszcze ja na dobranoc:evil_lol: Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 polubek napisał(a):ren a co wychodzi ci u mnie? Nie wiem w jakim przedziale wiekowym mam Cię usadzić...:hmmmm::-?Powiedzmy 30+ :PROXY5:Ty jawisz mi się jako osoba dynamiczna, żywiołowa, energiczna, polatana której wszędzie pełno, roztargniona, pyskata z temperamentem, ekspresyjna, z poczuciem humoru...wygląd..hmm...:knuje:może typ sportowy, szczupła, przyodziana w spodnie, dżinsy.. włosy krótkie, cięcie asymetryczne lub długie upięte w koński ogon bądź ogonek...albo nie..:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: mmd napisał(a):RenW specjalnie dla Ciebie. W typowej sytuacji domowej, jak widać: [ATTACH=CONFIG]4581[/ATTACH] ale że kobieta zmienną jest - to teraz mam ciemniejsze i dłuższe włosy, więc i tak mnie nikt nie rozpozna :eviltong: Fajna babka z Ciebie!! Eteryczną blondynką raczej nie jesteś...Ostra i charakterna, wiedząca czego chce. Skręt masz swój czy wystylizowany? polubek napisał(a):ten post specjalnie u gapcia to mój 2500 post teraz uwaga zafajczy mi się ognisko nad głową czy nie zafajczy? Ja tam wolę swoje niebieskie łapki!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Ellig napisał(a):To jeszcze ja na dobranoc:evil_lol: Akurat!!;) Ale straszydło spać nie będę!:no-no-no::eek2::eek2::eek2::eek2: Quote
Ellig Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 No nie tak potraktowac dojrzala kobiete, straszydlo, pchi.....jde sobie, dobranoc Quote
Ellig Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 polubek napisał(a):o kurdę [FONT=Verdana]ratunku!!! ugaście to coś nad moją głową[/FONT] Quote
Isadora7 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Tak mi sie spodobało że mam nowy avek :):):) Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ciocia Ellig nie uciekaj!:ekmm::modla::modla::mdleje::mdleje: O Tobie mam bardzo dobre zdanie!:):) Quote
polubek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 RenW napisał(a): Ja tam wolę swoje niebieskie łapki!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: ja też wolałąm łapki oszczędzaj ciotka posty bo jeszcze trochę to i tobie się będzie czacha dymić Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Isadora7 napisał(a):Tak mi sie spodobało że mam nowy avek :):):) O!! Właściwy człowiek na właściwym miejscu!!:D:D:D:D:D Quote
RenW Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 polubek napisał(a):ja też wolałąm łapki oszczędzaj ciotka posty bo jeszcze trochę to i tobie się będzie czacha dymić Całe szczęście mieszkam blisko straży:eviltong::p Śpię spokojnie;) Czacha dymi od natłoku myśli;) Quote
mmd Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 RenW napisał(a): Fajna babka z Ciebie!! Eteryczną blondynką raczej nie jesteś...Ostra i charakterna, wiedząca czego chce. Skręt masz swój czy wystylizowany? Pewnie, ze fajna - a skręt też fajny oczywiście że wystylizowany (swoje mam jak spod prostownicy), swój skręt to mam tylko na karku i tylko jak mnie ktoś wku..., i trójki (zębowe) mi wtedy rosna baaardzo długie i ostre jak żyleta, ale na dogo staram sie zachowywać ;) Jeno mopik ciut przykurzony i wstyd .... RenW napisał(a): Ja tam wolę swoje niebieskie łapki!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Też wolałam. Te ogniki to do doopy sa, mogły być chociaż czerwone łapki. Zawsze możemy się oflagować na znak protestu. RenW napisał(a): Akurat!!;) Ale straszydło spać nie będę!:no-no-no::eek2::eek2::eek2::eek2: Ellig goopia straszy ludzi. To przeciez ja za 20 lat:) Quote
mmd Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Isadora7 napisał(a):Tak mi sie spodobało że mam nowy avek :):):) Ten na emirowym forum w chuścinie był lepszy. Dawaj go tu!!! Quote
Isadora7 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 mmd napisał(a):Ten na emirowym forum w chuścinie był lepszy. Dawaj go tu!!! A gdzieś go posiałam :) Quote
polubek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Isadora7 napisał(a):A gdzieś go posiałam :) to jak urośnie to wytrząśnij nasionka :) Quote
Recommended Posts