polubek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Isadora7 napisał(a):Kto/co jest jeszcze ciepłe? Ka(Wunia) czy polubek buahahahahahaa i jedno i drugie :) Quote
Mysza2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Zapraszam na bazarek z fimami DVD http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru Quote
Wunia Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 mam doła jakby ktoś pytał ... :shake: może jakieś ciasteczko znajdziecie dla mnie? Quote
Wunia Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 ojej :D od razu człowiekowi lepiej ;) Diety nie trzymam i tak przez te sterydy zaczynam wyglądać jak pączek :angryy: Quote
Ellig Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 I dla Wszystkich do kawy:DDla Wujkow babeczki , dla Ciotek.......aaaaaaaaaa.....rureczki. Quote
Isadora7 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Wunia']mam doła jakby ktoś pytał ... :shake: może jakieś ciasteczko znajdziecie dla mnie? mówisz i masz ciasteczko :grin::grin::grin: Quote
Ellig Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 I to jest wlasnie wynik noszenia moherowego beretu.....w upalny dzien:) Quote
Wunia Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 No proszę jakie ciasteczko Ciocia Isadorka mi zafundowała ;) Quote
Isadora7 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Ellig']I to jest wlasnie wynik noszenia moherowego beretu.....w upalny dzien:) nic podobnego to jestpo prsotu dobry gust buahahahaa No dooobra to teraz ciacho w wersji moher : [video=youtube;YhjP3Izr3Pc]http://www.youtube.com/watch?v=YhjP3Izr3Pc[/video] Quote
RenW Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wunia napisał(a):No proszę jakie ciasteczko Ciocia Isadorka mi zafundowała ;) Kiepskie to ciacho.. na co dzień widuję lepszych...wolałabym rozkoszne rurki Ellig! Mniam!!:sabber: :kaffee_2: Quote
Wunia Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 RenW napisał(a):Kiepskie to ciacho.. na co dzień widuję lepszych...wolałabym rozkoszne rurki Ellig! Mniam!!:sabber: :kaffee_2: jadę do Ciebie i to zaraz oczy nacieszyć chociaż :D:D:D:D Quote
Ellig Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Kiedy niebo na głowę ci spada…Kiedy smutek cię właśnie dopada… Kiedy wszystko wydaje się głupie.. pomyśl sobie, że masz wszystko w... To nie prawda, że coś jest zbyt trudne… to nie prawda, że życie jest nudne.. to nie prawda, że nic nie potrafisz..to nie prawda.... Quote
Isadora7 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='RenW']Kiepskie to ciacho.. na co dzień widuję lepszych...wolałabym rozkoszne rurki Ellig! Mniam!!:sabber: :kaffee_2: Jeżeli mają coś z Youl Brynera i błysk oka Telly Savalasa to jadę :), bo u mnie same wyzelowane mydłki móiće z makaronem w ustach i piszące "komura" a temtu do rozmowy nie ma nawet na minute. Ale mają LYcencjata. Quote
Wunia Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Nie dość, że w życiu wciąż "pod górkę" I wiatr ciągle w oczy wieje... Nadal nad głową nadal mam czarną chmurkę, Ale to wszystko po coś się dzieje! Mam w sobie duże pokłady siły, Mam optymizm i nadzieję! Na to, by kolejne dni lepsze były, A ciepły wiatr radości rozwiał złe chmury! Quote
polubek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wunia napisał(a):jadę do Ciebie i to zaraz oczy nacieszyć chociaż :D:D:D:D pamiętajcie o mnie ja też jadę :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
Ellig Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Gdzieś w maleńkim serca kąciku człowieka, wiara się kryje. Choć siebie niepewna i słaba, To jednak trwa i żyje. Jak motyl krucha i delikatna, w każdej chwili odlecieć gotowa. Nie trzeba wiele by ją spłoszyć, wystarczy jeden gest i słowa. Bywa czasem, że łzę uroni ,gdy smutku dokoła za wiele. A gdy nad głową słońce świeci, Znowu na życie patrzy śmielej. Quote
Wunia Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Dzięki Ellig za te wszystkie słowa ... Ja teraz ruszam zakuwać do sobotniego egzaminu, który muszę zdać za siebie i za Ciocię mmd, bo po Lakusiu jest w rozsypce ... :( Quote
wenia41 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Jak smutek i głodek dokuczy, a sami nie wiecie na co ochotę - zachciankę macie to tylko na wąteczek Gapciowy wpadajcie, tam na pewno dowiecie się dokładnie na co oczy, serce, dusza i ciało ochotę naprawdę miało. Wuniu ucz się ucz jak musisz póki czacha jeszcze młoda może, a kalorie przesyłane na wątek lepiej spalisz. Na ka-Wunię ciepłą jak zwykle znowu się spóźniłam. A będzie co raz gorzej u mnie jak zdamy egzamin z Dasko 19.06. i wybędziemy z miasta - net łapany będzie pewnie jak i pogoda. Wymiziaj od nas swoja ślicznotkę. Quote
Ra_dunia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 czyli reasumując i podsumowując piękne słówka za my dziadem rzeknę: "sraj na losy świata tego, wypnij doopę na każdego" ;) Quote
Ellig Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Milych snow..........................Dobranoc:) Quote
Lu_Gosiak Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ra_dunia napisał(a):czyli reasumując i podsumowując piękne słówka za my dziadem rzeknę: "sraj na losy świata tego, wypnij doopę na każdego" ;) piekne powiedzonko:roflt::roflt::roflt:...musze zapamietac:eviltong: Quote
Szarotka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 polubek napisał(a):pamiętajcie o mnie ja też jadę :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: A gdzie jedziecie ???? Quote
Recommended Posts