Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ellig']I to jest wlasnie wynik noszenia moherowego beretu.....w upalny dzien:)

nic podobnego to jestpo prsotu dobry gust buahahahaa

No dooobra to teraz ciacho w wersji moher :

[video=youtube;YhjP3Izr3Pc]http://www.youtube.com/watch?v=YhjP3Izr3Pc[/video]

Posted

Wunia napisał(a):
No proszę jakie ciasteczko Ciocia Isadorka mi zafundowała ;)

Kiepskie to ciacho.. na co dzień widuję lepszych...wolałabym rozkoszne rurki Ellig! Mniam!!:sabber:
:kaffee_2:

Posted

RenW napisał(a):
Kiepskie to ciacho.. na co dzień widuję lepszych...wolałabym rozkoszne rurki Ellig! Mniam!!:sabber:

jadę do Ciebie i to zaraz oczy nacieszyć chociaż :D:D:D:D

Posted

Kiedy niebo na głowę ci spada…Kiedy smutek cię właśnie dopada… Kiedy wszystko wydaje się głupie.. pomyśl sobie, że masz wszystko w... To nie prawda, że coś jest zbyt trudne… to nie prawda, że życie jest nudne.. to nie prawda, że nic nie potrafisz..to nie prawda....

Posted

[quote name='RenW']Kiepskie to ciacho.. na co dzień widuję lepszych...wolałabym rozkoszne rurki Ellig! Mniam!!:sabber:

Jeżeli mają coś z Youl Brynera i błysk oka Telly Savalasa to jadę :), bo u mnie same wyzelowane mydłki móiće z makaronem w ustach i piszące "komura" a temtu do rozmowy nie ma nawet na minute. Ale mają LYcencjata.

Posted

Nie dość, że w życiu wciąż "pod górkę"
I wiatr ciągle w oczy wieje...
Nadal nad głową nadal mam czarną chmurkę,
Ale to wszystko po coś się dzieje!
Mam w sobie duże pokłady siły,
Mam optymizm i nadzieję!
Na to, by kolejne dni lepsze były,
A ciepły wiatr radości rozwiał złe chmury!

Posted

Gdzieś w maleńkim serca kąciku człowieka, wiara się kryje. Choć siebie niepewna i słaba, To jednak trwa i żyje. Jak motyl krucha i delikatna, w każdej chwili odlecieć gotowa. Nie trzeba wiele by ją spłoszyć, wystarczy jeden gest i słowa. Bywa czasem, że łzę uroni ,gdy smutku dokoła za wiele. A gdy nad głową słońce świeci, Znowu na życie patrzy śmielej.

Posted

Dzięki Ellig za te wszystkie słowa ...
Ja teraz ruszam zakuwać do sobotniego egzaminu, który muszę zdać za siebie i za Ciocię mmd, bo po Lakusiu jest w rozsypce ... :(

Posted

Jak smutek i głodek dokuczy, a sami nie wiecie na co ochotę - zachciankę macie to tylko na wąteczek Gapciowy wpadajcie, tam na pewno dowiecie się dokładnie na co oczy, serce, dusza i ciało ochotę naprawdę miało. Wuniu ucz się ucz jak musisz póki czacha jeszcze młoda może, a kalorie przesyłane na wątek lepiej spalisz. Na ka-Wunię ciepłą jak zwykle znowu się spóźniłam. A będzie co raz gorzej u mnie jak zdamy egzamin z Dasko 19.06. i wybędziemy z miasta - net łapany będzie pewnie jak i pogoda. Wymiziaj od nas swoja ślicznotkę.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
czyli reasumując i podsumowując piękne słówka za my dziadem rzeknę: "sraj na losy świata tego, wypnij doopę na każdego" ;)

piekne powiedzonko:roflt::roflt::roflt:...musze zapamietac:eviltong: