Isadora7 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Wunia napisał(a):nie wiem co tam u Gapciostwa ... ale gdyby było coś nie tak, to pewnie już bym o tym wiedziała ;) Nie marudź tylko.......... ka (Wunia)!!! Quote
Wunia Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Isadora7 napisał(a):Nie marudź tylko.......... ka (Wunia)!!! Ka(Wunia) podana ;) Nie marudzę, tylko zastanawiam się ... Pan DS mówił, że wyśle obrożę i smycz do mnie, bo na Gapcia czekały już nówki jego osobiste ... będę ryczała ... Quote
polubek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Wunia napisał(a):Ka(Wunia) podana ;) Nie marudzę, tylko zastanawiam się ... Pan DS mówił, że wyśle obrożę i smycz do mnie, bo na Gapcia czekały już nówki jego osobiste ... będę ryczała ... schowaj sobie na pamiątkę :lol: :lol: :lol: a ciotka polubek ma zwolnienie do końca tygodnia :cunao::cunao::cunao: Quote
Wunia Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 no to Ciocia Polubkowa się byczy i leczy, albo leczy i byczy ... jak kto woli :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Wunia napisał(a):no to Ciocia Polubkowa się byczy i leczy, albo leczy i byczy ... jak kto woli :diabloti::diabloti::diabloti: leczy byczy i uczy... albo nie :diabloti: Quote
Wunia Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 polubek napisał(a):leczy byczy i uczy... albo nie :diabloti: ucz sie ucz, pokaż im wszystkim jak student zna fizykę :D Quote
mmd Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Wunia napisał(a): ... będę ryczała ... czyli norma :evil_lol: i zobacz, jak się cudnie zgrywamy - na zmianę :evil_lol: Quote
RenW Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 :diabloti:Wunia, nie bucz, tylko dawaj info o Gapciu..:mad::mad::mad: Quote
Ellig Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jedna sie byczy cokolwiek to znaczy , Druga buczy..... [FONT=georgia]Baranek Shaun, Baranek Shaun Ci co nie beczą według niego robią błąd Pamiętaj więc, jeśli masz chęć Rozbawi Cię Baranek Shaun...[/FONT] Quote
RenW Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ellig daj coś dla mnie, bo zazdrosna się zrobię..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ellig Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 RenW napisał(a):Ellig daj coś dla mnie, bo zazdrosna się zrobię..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Renia masz jakies preferencje ?:) Quote
RenW Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ellig napisał(a):Renia masz jakies preferencje ?:) Zdaję się na Twoją intuicję...:lol:Twoje wyczucie smaku i wkomponowanie w drugiego człowieka jest rewelacyjne!!:diabloti: Quote
Ellig Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='RenW']Zdaję się na Twoją intuicję...:lol:Twoje wyczucie smaku i wkomponowanie w drugiego człowieka jest rewelacyjne!!:diabloti: Quote
RenW Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Ellig']Dla Reni do kawy:) Ostra prowokacja i próba charakteru.. bo ja na diecie jestem.. diecie, łamanej małymi grzeszkami:diabloti::diabloti::diabloti: A skąd wiedziałaś, że przy kawie jestem?!:crazyeye::crazyeye::evil_lol: Drugi obrazek jest bardzo wymowny.. i ten napis jeszcze... Szukam.. nie wiem na której stronie były "Ptaki"...:roll: Dziękuję Ellig:loveu::loveu::loveu: Quote
wenia41 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No tak......dawno mnie tu nie było..... ale nic się nie zmieniło jak widzę!!!!! Wpadłam na chwileczkę, a tu znowu jedzonko, smakołyczki, delicje, paluszki lizać, a obiecałam sobie w najbliższym czasie sałatki pałaszować!!!!! A tu przez babską ciekawość co nowego u Gapcia ślinotoku dostałam - lecę więc na truskaweczki !!!!! Pa, pa Wam!!! Witajcie truskaweczki - mniam, mniam!!!!! Quote
Wunia Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Quote
polubek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 no to jeszcze zdażyłam na cieplutką a ciasteczko z bitą śmietaną też będzie? Quote
Isadora7 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Uff zdążyłam na ka(Wunie) - polubek jeszcze wszystkiego nie wychlało :):):):) Quote
polubek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Isadora7 napisał(a):Uff zdążyłam na ka(Wunie) - polubek jeszcze wszystkiego nie wychlało :):):):) o łogon się przyplątał :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 polubek napisał(a):o łogon się przyplątał :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Nie łogon tylko kontrola:watpliwy::watpliwy::watpliwy: Quote
Ellig Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='polubek']no to jeszcze zdażyłam na cieplutką a ciasteczko z bitą śmietaną też będzie? proszę:) Quote
Ellig Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dziekuje za ka (Wunie). Dla Isadory mam nowy berecik , w moherze troche za cieplo....albo nie Quote
Recommended Posts