polubek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 oj zapewne pychotka ta ka(wunia) ale ja jakoś kurczę smaku nie czuję bo jestem chora a szkoda bo taką miałam na nią ochotę :placz: Quote
Ellig Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='polubek']oj zapewne pychotka ta ka(wunia) ale ja jakoś kurczę smaku nie czuję bo jestem chora a szkoda bo taką miałam na nią ochotę :placz: Biedna polubek.... zjedz konfiturki z malin.... Quote
Wunia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 polubek napisał(a):oj zapewne pychotka ta ka(wunia) ale ja jakoś kurczę smaku nie czuję bo jestem chora a szkoda bo taką miałam na nią ochotę :placz: ojej ... chorutka Ciocia :( a co Tobie? Quote
polubek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Ellig']Biedna polubek.... zjedz konfiturki z malin.... dziękuję ellig pychotka te konfiturki ale i tak jutro idę do klekarza i wybieram się na krótki odpoczynek od pracy :diabloti: [quote name='Wunia']ojej ... chorutka Ciocia :( a co Tobie? a kurde pewnie znowu zapalenie zatok i krtani, tak już mam :-( Quote
Wunia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 polubek napisał(a):a kurde pewnie znowu zapalenie zatok i krtani, tak już mam :-( ojć ... to bolesne :( Quote
polubek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ale za to będzie dodatkowe wolne i mam nadzieję że na sobotę i niedzielę dostanę zwolnienie ciocia wunia a ty masz banerek nieaktualny Quote
Wunia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 mówisz o Gapciowym banerku? Jakoś ciężko mi się z nim rozstać ... Quote
mmd Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Rozstanie z banerkiem jest trudne, ale konieczne :) Tfu, nie zapeszaj. Ellig, jaka karma poszła do Owieczki dla Portosika? Quote
polubek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 wunia napisał(a):mówisz o gapciowym banerku? Jakoś ciężko mi się z nim rozstać ... wydrukuj sobie i opraw w ramkę i postaw przy łóżeczku :diabloti: Quote
mmd Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 polubek napisał(a):wydrukuj sobie i opraw w ramkę i postaw przy łóżeczku :diabloti: Tak jak ja mam Lakusia :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Witam, witam i grzecznie się pytam jakie wieści z domku Gapciowego? :) Quote
Wunia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Cześć Ra ;) Do DS Gapcia będę dzwoniła po południu ;) Quote
Wunia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Dzwoniłam do DS, ale było zajęte, a za kolejnym razem odrzucono połączenie, ale Pan ma zwyczaj oddzwaniać, więc na wieści czekamy ... Quote
Wunia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Piromanka napisał(a):Na taki tytuł właśnie czekałam!!!! No i się doczekałam ;) Quote
Wunia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 RenW napisał(a)::pPrzybyłam na ka(Wunię):diabloti::diabloti: :multi::multi::multi: Ciocia :multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Szarotka napisał(a):I jak tam Gapinder ???????????????/ O właśnie i ka(Wunia) Quote
Wunia Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Quote
Ra_dunia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dzień dobry w piękny, słoneczny dzień :) Co tam u Gapciostwa? Quote
Wunia Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 nie wiem co tam u Gapciostwa ... ale gdyby było coś nie tak, to pewnie już bym o tym wiedziała ;) Quote
Recommended Posts