Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

polubek napisał(a):
szarotka jak tak możesz a fe wstydziłabyś się :):)

:evil_lol:Jaka zaściankowa się znalazła, myślał by kto..:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

polubek napisał(a):
cnotka niewydymka :diabloti::diabloti::diabloti:

polubek , ja Cie bardzo prosze w Dzien Dziecka takie "numery":)

Posted

RenW napisał(a):
Jakimiś dziwnymi szyframi Ciotka nadajesz.. w każdym bądź razie brzmi zachęcająco - intrygująco...:roll:

nie intrygująco bojak psiak się pokaże to bezie nagle rach ciach cudowna adopcja w nieznane nam i tyle psiaka zobaczymy

Posted

polubek napisał(a):
nie intrygująco bojak psiak się pokaże to bezie nagle rach ciach cudowna adopcja w nieznane nam i tyle psiaka zobaczymy

Polubiś przystepuj, bo piszesz niezbornie, mam mega małą czcionkę.. nie mogę rozczytać..aaa już Cię rozszyfrowałam..:):) Ty Ciotka szybciej piszesz, niż pomyślisz :D:D:D

Posted

Dziewczynki potrzebuję kogoś do przeprowadzenia wizyty w Janowcu Wlk.k/ Gniezna oraz w Siewierzu, może macie kogos takiego w tamtych stronach? Błagam :modla:

Posted

Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:
z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj:

Posted

Ja bardzo prosze Ciotki z watku Gapcia (szczesliwca) o przybycie na watek Maxa, ktory cudem uszedl z pozaru ( stracil w nim cala rodzine) i teraz mieszka na ulicy!!!!
Mamy hotelik ale nie ma deklaracji, kazde wsparcie, typu podnoszenie watku, rozsylanie itp. ogromnie potrzebne. Blagam ciotki o pomoc.!!!!!!!!!!!!!!

http://www.dogomania.pl/threads/186127-Po%C5%BCar-zabra%C5%82-mu-wszystko-%28-Zbieramy-deklaracje-na-DT-Pilnie!

Moze jak sie Gapcio calkie wyadoptuje moglby sie troche z Maxem szczesciem podzielic ( bo chyba zostaly zapasy finansowe )