Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):mam dosc.....:(:( eeeee tam, jak to masz dość ... uszy do góry ;) Quote
Isadora7 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ellig napisał(a):Polubek w wannie siedzi u urwiska:) ciekawe co opuncja na to:lol::lol::lol: Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Serio? To kurcze mój mógł prze Łódź jechać i być w domu o 1wszej... Proszę na przyszłość robić rozpiskę gdzie siedzi Polubek :) Wuniu , wiesz, edukacja to podstawa. Jeszcze trza go nauczyć po polsku "ja płacę" :evil_lol: Matko - dobrze, że TZ nie może tego przeczytać... :evil_lol: bym miała "potop szwedzki" w domu :evil_lol: Quote
Szarotka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):mam dosc.....:(:( A czemu masz dosyc i czego masz dosyc ?? Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Ra_dunia napisał(a):Serio? To kurcze mój mógł prze Łódź jechać i być w domu o 1wszej... Proszę na przyszłość robić rozpiskę gdzie siedzi Polubek :) Wuniu , wiesz, edukacja to podstawa. Jeszcze trza go nauczyć po polsku "ja płacę" :evil_lol: Matko - dobrze, że TZ nie może tego przeczytać... :evil_lol: bym miała "potop szwedzki" w domu :evil_lol: akoro liczebniki ma opanowane przy liczeniu piwa, to pójdzie łatwo ;) Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):mam dosc.....:(:( No nie, to niepodobne do Ciebie... nie pisz tak, bo mi się coś robi:glaszcze: Nawet jak coś wydaje się beznadziejne to nie musi takie być. Przecież to wiesz. Quote
Mysza2 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cioteczki Gapciowe zajrzyjcie do nowej biedy http://www.dogomania.pl/threads/186457-URWANY-kawałek-tylnej-łapki-niesamowity-ból-co-z-nim-zrobić-PRZY-PRZEPEŁNIENIU/page5 Quote
Lu_Gosiak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mmd napisał(a):No nie, to niepodobne do Ciebie... nie pisz tak, bo mi się coś robi:glaszcze: Nawet jak coś wydaje się beznadziejne to nie musi takie być. Przecież to wiesz. wiem....ale najbardziej nie cierpie kłamstwa...wkurwilam sie u Tolka, ale juz mi lepiej..Wunia zadzwonila w krytycznym momencie:) Wunia napisał(a):u Lu humorek poprawiony telefonicznie ;) dzieki:):) Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 polubek napisał(a):wunia gdzie ka(Wunia) co? ciotka ociągasz się sie robi: Ka(Wunia) dla ludzi pracy :morning: Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wiem....ale najbardziej nie cierpie kłamstwa...wkurwilam sie u Tolka, ale juz mi lepiej..Wunia zadzwonila w krytycznym momencie:) A ja wówczas w wannie siedziałam, sprawdziwszy wcześniej, czy pod piana nie siedzi Polubek i kawy nie pociąga:evil_lol: i miałam już iść sobie precz do wyrka, ale jeszcze zajrzałam. Z Tolkiem coś pokpili, może się wytłumaczą, błędy każdy robi, byleby się umiał do nich przyznać. Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 U Tolka należy bywać przynajmniej 5 razy dziennie - nowy punkt regulaminu Gapciociotek, to raz. A dwa - należy dbac o Lu_Gosiak, bo jak ona straci optymizm to wszystkie psy zaczną wyć ze zmartwienia i będzie przesr.....e. Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 mmd napisał(a):U Tolka należy bywać przynajmniej 5 razy dziennie - nowy punkt regulaminu Gapciociotek, to raz. A dwa - należy dbac o Lu_Gosiak, bo jak ona straci optymizm to wszystkie psy zaczną wyć ze zmartwienia i będzie przesr.....e. zanotowane ;) Ciocia a jak Twój globus? Quote
Lu_Gosiak Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 nie stracę nie ma obawy.....;) byle mi nikt kitu nie wciskal:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Globus lepiej, w uszach szumi, dzwoni, zupełnie jakbym nad morzem była :) Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Łoj ... chyba już odpadam ... :mdleje: ledwo żyję, idę spać ... Dobranockowe pa, pa :bye: :bye: :sleep2: Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):nie stracę nie ma obawy.....;) byle mi nikt kitu nie wciskal:eviltong::evil_lol::evil_lol: Ja z nimi nie gadałam to nie wiem, co i jak i kiedy. Skąd brać te hoteliki i miejsca w nich, tak myślę, że wszyscy tam pakowali psy i trochę się przegięło. A dla mnie jeden wniosek z tego i sprawy AlinyS - pilnować psa jak swojego i tak jak Ty - jakieś wątpliwości, reagujesz. Quote
RenW Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No właśnie.. gdzie ka(Wunia):mad::mad::flop: a ja jej tak bardzo potrzebuję; tu i teraz:watpliwy::talker::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Mam tyle zaległości tu...:shake: Quote
Wunia Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Spóźniona, zaspana ka(Wunia) Witam wszystkich piątkowo i pochmurnie :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Quote
bela51 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Bardzo prosze, zajrzyjcie, Onek wyłowiony z Wisły http://www.dogomania.pl/threads/186538-Pies-prosto-z-rzeki-Wis%C5%82y!?p=14768095#post14768095 Quote
RenW Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jakie pochmurnie.. u mnie słonecznie:multi::multi:, wczoraj było deszczowo.. i to nawet bardzo:shake: Quote
Recommended Posts