Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:bigcool::bigcool::bigcool:wspaniale wiesci Gapciochu nalezy Ci sie po tych wszystkich nocach spedzonych samotnie na sniegu..teraz bedziesz mial super domek i bedziesz kochany jak trzeba:multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

ja juz:drinking::drinka::drinking:

Posted

Ale ja już bym to podciągnęła pod znęcanie :evil_lol:, a ten gapio, nie reagował tylko nagrywał te sprośne sceny :cool3:, zboczeńcy :x:bad-word::2gunfire:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Tylko żeby Gapcio nie imprezował jak Reksio:

No Ciocia, teraz mój TZ przez Ciebie oprychnął mi laptopa ... :D:D:D:D:D

Posted

Ale tu balanga! Chwilę mnie nie było, pijaństwo się szerzy, znowu rozpusta wróciła na całego:diabloti::diabloti:

Isadora7 napisał(a):
Tylko żeby Gapcio nie imprezował jak Reksio:

A to jak mój Kelbi :evil_lol::evil_lol: chyba mu kurę kupię do czasu kastracji

Posted

choler.... powaliło was ciotki.
wracam z pracy chcę poczytać gapcia a tu sru 10 stron.
mój szakal tego nie wytrzyma
wunia proszę jak wrócę żeby już była ka(wunia) do lektury

Posted

Ellig napisał(a):
Ewus zamiast jednego Gapcia bardzo prosze, masz dwa............

Ellig ja Ciebie zamorduję ... gdzie mnie ciągasz do takich słodziaków, których chciałabym mieć pół domu gdybym tylko mogła ...

Posted

mmd napisał(a):
Ciotka Wunia usuwamy to gumtree?

a do kiedy ma wyróżnienie, jak zapłacone to niech wisi, a jak ktoś zadzwoni, to będę brała numery i szukała innych psiaczków ;)

Posted

polubek napisał(a):

dlaczego razem z policjantem chodzi pies?

mmd napisał(a):

z tym policjantem to nie wiem, dawaj szybko, bo na kolację muszę :)

bo jeden zawsze musi być po szkole :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

mmd napisał(a):
chyba do 27.

no to niech będzie dopóki Gapcio nie wyjedzie od Jamora, dobrze?

Ależ był dzień ... padam już ... pędzę bo potrzebuję już na poziomo być ... dobranockowe pa pa :bye::bye::sleep2:

Posted

Gapciowe cioteczki pilnie potrzebna gąbka garamycynowa (to takie coś nasączone antybiotykiem bardzo drogie, używane na chirurgii , czasem w stomatologi). Popytajcie jeśli ktoś ma znajomych w tej branży, gdyby mieli coś takiego , może być trochę przeterminowana (nowa kosztuje podobno 450 zł)

Posted

polubek napisał(a):
bo jeden zawsze musi być po szkole :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

znalam to, zapomnialam i mi przypomnialas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zajebiste;)

Posted

Witam wszystkich środowo i słonecznie :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:
z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj:

No i wszystkim Mamom w dniu ich Święta wszystkiego naj, naj, naj :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: