Mysza2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Wunia']Pierwsze słowa Majuski: "Pakujcie Go ..." ? , to twoje życzenie Wuniu czy cytat Majuski? Quote
Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Wunia']Pierwsze słowa Majuski: "Pakujcie Go ..." O matko, zejde............!Hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi: Quote
Cajus JB Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Co już? Ja garnitur mam brudny po akcji w schronie. Quote
mmd Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Wunia']Pierwsze słowa Majuski: "Pakujcie Go ..." ...i wypierzcie mu gacie :) Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Mysza2 napisał(a):? , to twoje życzenie Wuniu czy cytat Majuski? to cytat przecie cudzysłów jest !!!!!!!! Quote
Cajus JB Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jestem ciekaw ile Wunia esów wysłała i jaki będzie rachunek? ( dzięki za info ) Idę się kąpać, a wieczorem lampka wina z lodami. Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Cajus JB napisał(a):Jestem ciekaw ile Wunia esów wysłała i jaki będzie rachunek? ( dzięki za info ) Idę się kąpać, a wieczorem lampka wina z lodami. esów poszło duuuuużo, tyle co przyjaciół Gapcia :D Quote
Mysza2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :multi::multi::multi::multi::multi: Szerokiej drogi Gapciu i powodzenia na nowej drodze życia Quote
kamilawa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wunia napisał(a):esów poszło duuuuużo, tyle co przyjaciół Gapcia :D Dostałam, dostałam! I od razu przyleciałam ! :loveu: :multi: Na wątku cichutko siedziałam, ale podczytywałam cały czas. Niesamowicie się cieszę, a co dopiero Wunia czuje :lol: Ewuniu piękne dzięki za eski, nie odpisałam, bo na koncie pustki, ale za to przyleciałam na wątek :cool3: Quote
Cajus JB Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wunia napisał(a):esów poszło duuuuużo, tyle co przyjaciół Gapcia :D To na pewno. A polubek siedzi w pracy / na zajęciach i zgryza długopis, bo nie może nic napisać. :evil_lol: Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Cajus JB napisał(a):To na pewno. A polubek siedzi w pracy / na zajęciach i zgryza długopis, bo nie może nic napisać. :evil_lol: A Polubek też eska dostała i już odpisała i ja już odpisałam i ona też już odpisała i teraz ja odpiszę :diabloti: Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 mmd napisał(a):Polubek biedna, gdzie teraz będzie kaWunia? Będą dyżury Tolkowo Lakusiowe ;) Quote
Cajus JB Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mmd napisał(a):Polubek biedna, gdzie teraz będzie kaWunia? Jak to gdzie. Nowy domek Gapcia będzie teraz o 6 rano ka(Wunię) serwował. Trzeba to dopisać do umowy. :lol: Quote
mmd Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wunia napisał(a):Będą dyżury Tolkowo Lakusiowe ;) Mi pasuje:) A Ty ciocia może wreszcie spokojnie studia skończysz:diabloti: Na razie szlaban na psiaki - do lipca:mad: Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Cajus JB napisał(a):Jak to gdzie. Nowy domek Gapcia będzie teraz o 6 rano ka(Wunię) serwował. Trzeba to dopisać do umowy. :lol: Umowa już u Jamora, dzisiaj doszła, chyba, że jakiś aneks wlepimy ;) Umówiłam się z Jamorem , że na wszelki wypadek po odbiorze Gapcia, jego tymczasowe mieszkanko będzie wolne przez tydzień ... Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 mmd napisał(a):Mi pasuje:) A Ty ciocia może wreszcie spokojnie studia skończysz:diabloti: Na razie szlaban na psiaki - do lipca:mad: ano, ano ... może wypali mój ambitny plan obrony w czerwcu :roll::roll::roll::roll: Quote
Piromanka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cóż ja za tytuł zobaczyłam??? :crazyeye: No dzisiaj to ja chyba coś mocniejszego sobie strzelę!!! :drinka: ZA SUKCES!!!! Quote
ilon_n Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Bomba wieści!! Słowem imprezka się kroi i to nie tylko z kaWunią i deserkiem ;) Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Piromanka napisał(a):Cóż ja za tytuł zobaczyłam??? :crazyeye: No dzisiaj to ja chyba coś mocniejszego sobie strzelę!!! :drinka: ZA SUKCES!!!! Tak, tak Ciociu Piromanko, Gapcio rusza do swojego domku ;) Dziś sprawdzony i zaakceptowany, Pan Gapcia chce bo go zobaczył i już wiedział, że to ten pies !!!! Po obejrzeniu galerii już nie miał żadnych wątpliwości :multi::multi::multi::multi::multi: :beerchug::drinking::drinking::popcorn: na zdrowie !!! Quote
majuska Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jak dla mnie to będzie super dom, warunki rewelacyjne, ogromny teren, wielka działka , właśnie kończą grodzić, więc wszystko będzie szczelne, dom wielki, piekny nowowybudowany, tak więc czerwone dywany i złote klamki są;) Nie poznałm całej rodziny tylko pana ( mają 2tygodniowego niemowlaka, więc żona została z nim na mieszkaniu ) , obecnie z sunią husky mieszkają w 68 m mieszkaniu, pan twierdzi, że za jakis tydzień są w stanie się przeprowadzić, duzo opowiadał o swoich wcześniejszych psiakach, wszystkie albo ratowane z trudnych warunków, przygarniane bezdomne, a sunię mają od znajomych, którzy ją sobie kupili do 25 m mieszkania, po czym stwierdzili, że już jej nie chcą:shake: no i trafiła do Gapciowych, pan twierdzi, że jest to niesamowicie łagodna suka, nigdy nie miała zatargów z żadnym psem, dziecko może z nią zrobić wszystko:) Nie ma opcji, żeby sie nie zgodzili z Gapciem. Ogólne wrażenia mam bardzo dobre, pan wygląda na bardzo odpowiedzialnego, doświadczonego, zapewnia, że Gapcio będzie kochany, jak powiedziałam, że przy takich areałach to jeszcze parę bid by upchnął to stwierdził, że niewykluczone, że tak będzie i że na pewno jeszcze jakiegoś kocura muszą wziąć :) Zrobiłam takie trochę głupie foty, mam nadzieję, że cokolwiek widać, chodzi mi o wielkość działki, na pewno niebawem obrośnie trawą:) Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Majuska ja Tobie na kolanach dziękuję :modla::modla::modla: i jeszcze foty areału ... jestem szczęśliwa :cunao::cunao::cunao: Quote
Isadora7 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mmd napisał(a):...i wypierzcie mu gacie :) i golarkę, krawat i dezodorant dajcie Cajus JB napisał(a):Jestem ciekaw ile Wunia esów wysłała i jaki będzie rachunek? ( dzięki za info ) Idę się kąpać, a wieczorem lampka wina z lodami. a plecy kto ci umyje?;) Cajus JB napisał(a):To na pewno. A polubek siedzi w pracy / na zajęciach i zgryza długopis, bo nie może nic napisać. :evil_lol: ło matko jaka cisza - polubek nie lata:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wunia napisał(a):Będą dyżury Tolkowo Lakusiowe ;) ilon_n napisał(a):Bomba wieści!! Słowem imprezka się kroi i to nie tylko z kaWunią i deserkiem ;) Toż będzie wielki Bankiet Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Rozmawiałam z Panek Kamilem, odbiór Gapcia od Jamora nastąpi albo w ten piątek, albo w środę przed BC, odbiorą Go we własnym zakresie, odbierze Gapcia kuzyn pracujący w Warszawie (Jamor powiadomiony) ... Pan stwierdził, że Gapcio to ten właściwy pies od pierwszego spojrzenia ... umowa będzie podpisana z up. przez kuzyna, dane wszystkie będą Pana Kamila, jeden egz. umowy ma wrócić do mnie od Jamora, autoryzowany egz. kserówka z podpisem własnym, kolejno listem poleconym do mnie już z Rzeszowa ... o czym ja jeszcze powinnam pamiętać? ... a potańczę jeszcze ;) :cunao::cunao::cunao: Quote
Recommended Posts