Ellig Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='mmd']To na wizytach czystość gaci tez sie sprawdza? Nikt mi nie powiedział :(:([/QUOTE] Jamor powiedzial,ze tak:) Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Wunia']:diabloti::diabloti::diabloti: no nie chyba padnę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już to widzę jak Ciocia mmd sanitarkę robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mmd; w sumie to nie masz czego załować:evil_lol::evil_lol: w szczególności gdy zawartość gatek pod dużym znakiem zapytania stoi..:errrr::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
majuska Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Umówiłam się z Panem jutro na 17.30:razz:...robi przez telefon wrażenie bardzo konkretnego .. Quote
mmd Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A ja miałam fajny telefon o Lakusia. Poznań tym razem:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='majuska']Umówiłam się z Panem jutro na 17.30:razz:...robi przez telefon wrażenie bardzo konkretnego ..[/QUOTE] czyli jutro w okolicach od 17 trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs:....jak ja juz sie denerwuje to sobie nie wyobrażam co Wunia bedzie przezywac Quote
mmd Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='RenW']mmd; w sumie to nie masz czego załować:evil_lol::evil_lol: w szczególności gdy zawartość gatek pod dużym znakiem zapytania stoi..:errrr::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Pocieszyłaś mnie, naprawdę:) [quote name='Lu_Gosiak']czyli jutro w okolicach od 17 trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs:....jak ja juz sie denerwuje to sobie nie wyobrażam co Wunia bedzie przezywac Czym? Przecież ten domek to już widać, że fajny. Majuska sprawdzi, czy w budzie dżakuzi montują i wio :) Quote
Ellig Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jeśli masz danego dnia duzo drukowania i chces zeby wszystko gładko szło, dotknij swojej drukarki obiema ręcami i przez pinć minut wypowiadaj w myślach slowo „printuj”. Jeśli tylko papiru nie braknie, drukować bedzies jeno szum… albo nie. Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='mmd'].... Czym? Przecież ten domek to już widać, że fajny. Majuska sprawdzi, czy w budzie dżakuzi montują i wio :)[/QUOTE] noo widać, ze fajny, ale zawsze podczas wizyty lekki stresik mam czy aby wszystko wypadnie dobrze;);) Quote
Ellig Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='mmd']Pocieszyłaś mnie, naprawdę:) Czym? Przecież ten domek to już widać, że fajny. Majuska sprawdzi, czy w budzie dżakuzi montują i wio :) Buda i lokaj juz czekaja:) Quote
majuska Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Trzymajcie te kciuki trzymajcie, ja juz miałam różne akcje, zawsze trzeba być ostroznym i przygotowanym na wszystko, nauczyłam się tego na dogo, mam Poldzia w domu - efekt idiotycznego żartu, a także akcję z orzechowską Bezą którą sama zawiozłam do cudownego jak mi się wydawało domku, miałam nawet na drugi dzień maila i foty jak to cudownie im jest razem, ale trzeciego dnia nowa pani kazała mi natychmiast przyjechac i zabrać psa....bo próbowała "dosiadać" jej córkę, no i zabrałam ją - ma teraz świetny inny dom. Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='majuska']Trzymajcie te kciuki trzymajcie, ja juz miałam różne akcje, zawsze trzeba być ostroznym i przygotowanym na wszystko, nauczyłam się tego na dogo, mam Poldzia w domu - efekt idiotycznego żartu, a także akcję z orzechowską Bezą którą sama zawiozłam do cudownego jak mi się wydawało domku, miałam nawet na drugi dzień maila i foty jak to cudownie im jest razem, ale trzeciego dnia nowa pani kazała mi natychmiast przyjechac i zabrać psa....bo próbowała "dosiadać" jej córkę, no i zabrałam ją - ma teraz świetny inny dom.[/QUOTE] I tak bywa.. nie można wszystkiego przewidzieć:roll: Ale nie będziemy tu czarnowidztwa uprawiać i mocno kciuki zaciskamy, pełni dobrych myśli:multi::multi: Quote
Ellig Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Musi sie udac , Gapcio to wspanialy pies.Trzymamy kciuki:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='majuska']Trzymajcie te kciuki trzymajcie, ja juz miałam różne akcje, zawsze trzeba być ostroznym i przygotowanym na wszystko, nauczyłam się tego na dogo, mam Poldzia w domu - efekt idiotycznego żartu, a także akcję z orzechowską Bezą którą sama zawiozłam do cudownego jak mi się wydawało domku, miałam nawet na drugi dzień maila i foty jak to cudownie im jest razem, ale trzeciego dnia nowa pani kazała mi natychmiast przyjechac i zabrać psa....bo próbowała "dosiadać" jej córkę, no i zabrałam ją - ma teraz świetny inny dom.[/QUOTE] :placz::placz::placz::placz: błagam ... tylko bez takich ... ja już ledwo żywa ... pracować próbuje a tu dooopa, prawie nie idzie nic tylko Gapcio i Gapcio i Gapcio mi w głowie :placz::placz::placz::placz: Quote
ilon_n Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 To ja tym razem poproszę to coś mocniejszego :razz: I jak tam Gapcio zapatruje się na swój potencjalny domek?? Kciuki zaciśnięte .. Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Cajus JB napisał(a):Poproszę o ka(Wunię) i trzymam kciuki. ależ proszę bardzo, nocna ka(Wunia) dla Wujka ;) :kaffee_2: ka(Wunia) dla Wujka Cajusa z kawą dostanie tez całusa :loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 ilon_n napisał(a):To ja tym razem poproszę to coś mocniejszego :razz: I jak tam Gapcio zapatruje się na swój potencjalny domek?? Kciuki zaciśnięte .. :drink1: mocniejsze dla Cioci Ilonki :loveu::loveu::loveu::loveu: Gapcio jak to Gapcio ... posmyrać i spać ;) Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Uciekam do łóżka ... dobranockowe pa pa :bye::bye: Quote
polubek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Wunia napisał(a):ależ proszę bardzo, nocna ka(Wunia) dla Wujka ;) :kaffee_2: ka(Wunia) dla Wujka Cajusa z kawą dostanie tez całusa :loveu::loveu::loveu: Wunia a dla mnie ka(Wunia) to co pies???? :diabloti: :diabloti: :diabloti: całusa już daruję Quote
mmd Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dobranoc, pa pa. Jutro wieczorem już będzie wszystko jasne. Quote
polubek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 wunia jak śmigniesz spać i mi ka(wuni) nie dasz to normalnie uduszę Quote
polubek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ciotka mmd stawiaj polubkowi ka(wunie) po pracy ale już Quote
polubek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Isadora7 napisał(a):popieram polubka nie może być inaczej Quote
Recommended Posts