Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']To na wizytach czystość gaci tez sie sprawdza?
Nikt mi nie powiedział :(:([/QUOTE]
Jamor powiedzial,ze tak:)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']:diabloti::diabloti::diabloti: no nie chyba padnę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już to widzę jak Ciocia mmd sanitarkę robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mmd; w sumie to nie masz czego załować:evil_lol::evil_lol: w szczególności gdy zawartość gatek pod dużym znakiem zapytania stoi..:errrr::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='majuska']Umówiłam się z Panem jutro na 17.30:razz:...robi przez telefon wrażenie bardzo konkretnego ..[/QUOTE]
czyli jutro w okolicach od 17 trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs:....jak ja juz sie denerwuje to sobie nie wyobrażam co Wunia bedzie przezywac

Posted

[quote name='RenW']mmd; w sumie to nie masz czego załować:evil_lol::evil_lol: w szczególności gdy zawartość gatek pod dużym znakiem zapytania stoi..:errrr::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Pocieszyłaś mnie, naprawdę:)

[quote name='Lu_Gosiak']czyli jutro w okolicach od 17 trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs:....jak ja juz sie denerwuje to sobie nie wyobrażam co Wunia bedzie przezywac
Czym? Przecież ten domek to już widać, że fajny. Majuska sprawdzi, czy w budzie dżakuzi montują i wio :)

Posted

Jeśli masz danego dnia duzo drukowania i chces zeby wszystko gładko szło, dotknij swojej drukarki obiema ręcami i przez pinć minut wypowiadaj w myślach slowo „printuj”. Jeśli tylko papiru nie braknie, drukować bedzies jeno szum… albo nie.

Posted

[quote name='mmd']....
Czym? Przecież ten domek to już widać, że fajny. Majuska sprawdzi, czy w budzie dżakuzi montują i wio :)[/QUOTE]
noo widać, ze fajny, ale zawsze podczas wizyty lekki stresik mam czy aby wszystko wypadnie dobrze;);)

Posted

[quote name='mmd']Pocieszyłaś mnie, naprawdę:)

Czym? Przecież ten domek to już widać, że fajny. Majuska sprawdzi, czy w budzie dżakuzi montują i wio :)

Buda i lokaj juz czekaja:)

Posted

Trzymajcie te kciuki trzymajcie, ja juz miałam różne akcje, zawsze trzeba być ostroznym i przygotowanym na wszystko, nauczyłam się tego na dogo, mam Poldzia w domu - efekt idiotycznego żartu, a także akcję z orzechowską Bezą którą sama zawiozłam do cudownego jak mi się wydawało domku, miałam nawet na drugi dzień maila i foty jak to cudownie im jest razem, ale trzeciego dnia nowa pani kazała mi natychmiast przyjechac i zabrać psa....bo próbowała "dosiadać" jej córkę, no i zabrałam ją - ma teraz świetny inny dom.

Posted

[quote name='majuska']Trzymajcie te kciuki trzymajcie, ja juz miałam różne akcje, zawsze trzeba być ostroznym i przygotowanym na wszystko, nauczyłam się tego na dogo, mam Poldzia w domu - efekt idiotycznego żartu, a także akcję z orzechowską Bezą którą sama zawiozłam do cudownego jak mi się wydawało domku, miałam nawet na drugi dzień maila i foty jak to cudownie im jest razem, ale trzeciego dnia nowa pani kazała mi natychmiast przyjechac i zabrać psa....bo próbowała "dosiadać" jej córkę, no i zabrałam ją - ma teraz świetny inny dom.[/QUOTE]
I tak bywa.. nie można wszystkiego przewidzieć:roll:
Ale nie będziemy tu czarnowidztwa uprawiać i mocno kciuki zaciskamy, pełni dobrych myśli:multi::multi:

Posted

[quote name='majuska']Trzymajcie te kciuki trzymajcie, ja juz miałam różne akcje, zawsze trzeba być ostroznym i przygotowanym na wszystko, nauczyłam się tego na dogo, mam Poldzia w domu - efekt idiotycznego żartu, a także akcję z orzechowską Bezą którą sama zawiozłam do cudownego jak mi się wydawało domku, miałam nawet na drugi dzień maila i foty jak to cudownie im jest razem, ale trzeciego dnia nowa pani kazała mi natychmiast przyjechac i zabrać psa....bo próbowała "dosiadać" jej córkę, no i zabrałam ją - ma teraz świetny inny dom.[/QUOTE]
:placz::placz::placz::placz: błagam ... tylko bez takich ... ja już ledwo żywa ... pracować próbuje a tu dooopa, prawie nie idzie nic tylko Gapcio i Gapcio i Gapcio mi w głowie :placz::placz::placz::placz:

Posted

Cajus JB napisał(a):
Poproszę o ka(Wunię) i trzymam kciuki.

ależ proszę bardzo, nocna ka(Wunia) dla Wujka ;)
:kaffee_2: ka(Wunia) dla Wujka Cajusa z kawą dostanie tez całusa :loveu::loveu::loveu:

Posted

ilon_n napisał(a):
To ja tym razem poproszę to coś mocniejszego :razz:
I jak tam Gapcio zapatruje się na swój potencjalny domek??
Kciuki zaciśnięte ..

:drink1: mocniejsze dla Cioci Ilonki :loveu::loveu::loveu::loveu:
Gapcio jak to Gapcio ... posmyrać i spać ;)

Posted

Wunia napisał(a):
ależ proszę bardzo, nocna ka(Wunia) dla Wujka ;)
:kaffee_2: ka(Wunia) dla Wujka Cajusa z kawą dostanie tez całusa :loveu::loveu::loveu:

Wunia a dla mnie ka(Wunia) to co pies???? :diabloti: :diabloti: :diabloti:
całusa już daruję