Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wunia']jamor napisał, że wygrał mocniejszy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: A na czole śliczna fibi :loveu::loveu:

a guzik prawda gapcio is gentelmen

mądrzejszy ustępuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ellig']No to mam odpuszczone :cool3:[/QUOTE]

Masz, masz... i jeszcze możesz gratis dostać Tolka w podziękowaniu :)

Posted

[quote name='mmd']Masz, masz... i jeszcze możesz gratis dostać Tolka w podziękowaniu :)
Ale mmd składa propozycje:D:D:D
Ellig może dostać gratisika:cool3::cool3::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Asiaczek']No to ja zaciskam za szczęśliwy finał Gapciowego nowego domku:) A może on JUŻ w nowym domku...?
pzdr.[/QUOTE]
zaciskaj Ciocia, zaciskaj :cool3::cool3::cool3:
[quote name='mmd']Domek się dziś odezwał.
Wunia, żyjesz? ;)[/QUOTE]
ledwo :shake: ... ale wykazuję jakieś oznaki życia :roll:
[quote name='wojtuś']Jestem już Kochani na dogo:)
Ale się cieszę, a kiedy Majuska sprawdzi domek?
Buziaki, buziaki dla Wszystkich;)[/QUOTE]
domek sprawdzany we wtorek ... Buziaki Wujkowi też ślę :loveu::loveu::loveu:
[quote name='mmd']Cześć, Wujaszku:)
Ale sie porobiło, prawda? ;)[/QUOTE]
sie porobiło :razz::razz::razz:

Posted

jejku! No spisały się ciotki :) mówiłam, że jak wrócę to chłopaki mają być w domkach... no i prawie... prawie :)
Kciuki to chyba mi zbieleją totalnie od zaciskania we wtorek :D

Posted

[quote name='Wunia']zaciskamy Ciocia Ra wszystko co się da :D
To grozi komplikacjami zdrowotnymi

Idę sobie, ciśnienie mi spadło do normalnego to muszę poczytać - inna wersja spółdzielni ;)

Posted

[quote name='mmd']Idę sobie, ciśnienie mi spadło do normalnego to muszę poczytać - inna wersja spółdzielni ;)
jakoś nadrobię ... obiecuję ... jutro pewnie, bo dziś to głowa mi dymi ...

Posted

Do wtorku czuję się zwolniona z wszelakiej roboty...:smokin::kciuki::kciuki: i tak pożytku zbytniego ze mnie nie ma:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='RenW']Do wtorku czuję się zwolniona z wszelakiej roboty...:smokin::kciuki::kciuki: i tak pożytku zbytniego ze mnie nie ma:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
Ty masz być, a i możesz nic nie robić :diabloti: Jak Ciebie nie ma to mi tak jakoś ble się robi :shake:

Posted

Ciotki i wujkowie melduję się na wątku, Ellig spoko, jeszcze masz szanse na przezycie :)
Ponieważ pochłania mnie od ponad tygodnia sprawa zaginionej Buni i poszukiwania jej , nie obiecuję, że uda mi się we wtorek z ta wizytą, postaram sie jednak jaknajwcześniej, jutro będe do chłopa dzwonić się umówić, piszcie szybko co chcecie, żeby z niego na wizycie wycisnąć??

Ellig coś wiesz o psiakach z Kąkolówki, jak to się skończyło, bo ja nie miałam żadnych wieści...

Posted

[quote name='majuska']Ciotki i wujkowie melduję się na wątku, Ellig spoko, jeszcze masz szanse na przezycie :)
Ponieważ pochłania mnie od ponad tygodnia sprawa zaginionej Buni i poszukiwania jej , nie obiecuję, że uda mi się we wtorek z ta wizytą, postaram sie jednak jaknajwcześniej, jutro będe do chłopa dzwonić się umówić, piszcie szybko co chcecie, żeby z niego na wizycie wycisnąć??
Ellig coś wiesz o psiakach z Kąkolówki, jak to się skończyło, bo ja nie miałam żadnych wieści...
podstawa to warunki socjalno-bytowe, jest buda, więc ma nie być nawet śladu łańcucha, to dla mnie podstawa, tak ogólnie to podejście Pana Kamila znam z maila i z rozmowy telefonicznej, odnosi wrażenie osoby zapsionej i zorientowanej na psiaki, i to potwierdzić mi trzeba. Gapcio to 40kg. psiaczka, więc fajnie by było, gdyby buda była spora ;) sytuacja materialna, status społeczny, marmurowe podłogi i ilość samochodów mnie nie obchodzą ;) Więc dla mnie sam teren, podejście do psa, stan i "rozmiar" budy, resztę, że tak powiem wiem, bo już się wywiedziałam z rozmowy z Panem.

No i dzięki Majuska Tobie bardzo :loveu::loveu::loveu:

Posted

No jak to? A czerwone dywany, złote klamki i dżakuzi nie???:roll::evil_lol:
No dobra jutro zdam relację jak się umówiliśmy....
W takim razie proszę ja Was o dobre fluidy i trzymanie kciuków za znalezienie Buni!!!

Posted

[quote name='majuska']No jak to? A czerwone dywany, złote klamki i dżakuzi nie???:roll::evil_lol:
No dobra jutro zdam relację jak się umówiliśmy....
W takim razie proszę ja Was o dobre fluidy i trzymanie kciuków za znalezienie Buni!!!
przesyłamy i trzymamy ... a nas tu u Gapcia sporo, więc pójdzie fest ;)