polubek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='wunia']jamor napisał, że wygrał mocniejszy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: A na czole śliczna fibi :loveu::loveu: a guzik prawda gapcio is gentelmen mądrzejszy ustępuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ciotki zapraszamy was i do nas kto nie był niech wpada i aglada i sie loguje i klika i co chce wiecej niech robbbbbbbbbbbbi Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Ellig']No to mam odpuszczone :cool3:[/QUOTE] Masz, masz... i jeszcze możesz gratis dostać Tolka w podziękowaniu :) Quote
RenW Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='mmd']Masz, masz... i jeszcze możesz gratis dostać Tolka w podziękowaniu :) Ale mmd składa propozycje:D:D:D Ellig może dostać gratisika:cool3::cool3::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='obraczus87']Cześc GAPCIO!!!!!!!![/QUOTE] cześć Obraczuś ;) Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 No to ja zaciskam za szczęśliwy finał Gapciowego nowego domku:) A może on JUŻ w nowym domku...? pzdr. Quote
wojtuś Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jestem już Kochani na dogo:) Ale się cieszę, a kiedy Majuska sprawdzi domek? Buziaki, buziaki dla Wszystkich;) Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Asiaczek']No to ja zaciskam za szczęśliwy finał Gapciowego nowego domku:) A może on JUŻ w nowym domku...? pzdr.[/QUOTE] zaciskaj Ciocia, zaciskaj :cool3::cool3::cool3: [quote name='mmd']Domek się dziś odezwał. Wunia, żyjesz? ;)[/QUOTE] ledwo :shake: ... ale wykazuję jakieś oznaki życia :roll: [quote name='wojtuś']Jestem już Kochani na dogo:) Ale się cieszę, a kiedy Majuska sprawdzi domek? Buziaki, buziaki dla Wszystkich;)[/QUOTE] domek sprawdzany we wtorek ... Buziaki Wujkowi też ślę :loveu::loveu::loveu: [quote name='mmd']Cześć, Wujaszku:) Ale sie porobiło, prawda? ;)[/QUOTE] sie porobiło :razz::razz::razz: Quote
Ra_dunia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 jejku! No spisały się ciotki :) mówiłam, że jak wrócę to chłopaki mają być w domkach... no i prawie... prawie :) Kciuki to chyba mi zbieleją totalnie od zaciskania we wtorek :D Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']zaciskamy Ciocia Ra wszystko co się da :D To grozi komplikacjami zdrowotnymi Idę sobie, ciśnienie mi spadło do normalnego to muszę poczytać - inna wersja spółdzielni ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']zaciskamy Ciocia Ra wszystko co się da :D ..... i tak aż do wtorku:cool3::evil_lol::evil_lol: a zdjęcia z dzisiaj to bajka:loveu: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='mmd']Idę sobie, ciśnienie mi spadło do normalnego to muszę poczytać - inna wersja spółdzielni ;) jakoś nadrobię ... obiecuję ... jutro pewnie, bo dziś to głowa mi dymi ... Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Cajus JB']Zaglądam i uciekam. Długi dzień.[/QUOTE] odpoczywaj Wujo ... jutrzejszy może być jeszcze dłuższy ... Quote
RenW Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Do wtorku czuję się zwolniona z wszelakiej roboty...:smokin::kciuki::kciuki: i tak pożytku zbytniego ze mnie nie ma:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='RenW']Do wtorku czuję się zwolniona z wszelakiej roboty...:smokin::kciuki::kciuki: i tak pożytku zbytniego ze mnie nie ma:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Ty masz być, a i możesz nic nie robić :diabloti: Jak Ciebie nie ma to mi tak jakoś ble się robi :shake: Quote
majuska Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ciotki i wujkowie melduję się na wątku, Ellig spoko, jeszcze masz szanse na przezycie :) Ponieważ pochłania mnie od ponad tygodnia sprawa zaginionej Buni i poszukiwania jej , nie obiecuję, że uda mi się we wtorek z ta wizytą, postaram sie jednak jaknajwcześniej, jutro będe do chłopa dzwonić się umówić, piszcie szybko co chcecie, żeby z niego na wizycie wycisnąć?? Ellig coś wiesz o psiakach z Kąkolówki, jak to się skończyło, bo ja nie miałam żadnych wieści... Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='majuska']Ciotki i wujkowie melduję się na wątku, Ellig spoko, jeszcze masz szanse na przezycie :) Ponieważ pochłania mnie od ponad tygodnia sprawa zaginionej Buni i poszukiwania jej , nie obiecuję, że uda mi się we wtorek z ta wizytą, postaram sie jednak jaknajwcześniej, jutro będe do chłopa dzwonić się umówić, piszcie szybko co chcecie, żeby z niego na wizycie wycisnąć?? Ellig coś wiesz o psiakach z Kąkolówki, jak to się skończyło, bo ja nie miałam żadnych wieści... podstawa to warunki socjalno-bytowe, jest buda, więc ma nie być nawet śladu łańcucha, to dla mnie podstawa, tak ogólnie to podejście Pana Kamila znam z maila i z rozmowy telefonicznej, odnosi wrażenie osoby zapsionej i zorientowanej na psiaki, i to potwierdzić mi trzeba. Gapcio to 40kg. psiaczka, więc fajnie by było, gdyby buda była spora ;) sytuacja materialna, status społeczny, marmurowe podłogi i ilość samochodów mnie nie obchodzą ;) Więc dla mnie sam teren, podejście do psa, stan i "rozmiar" budy, resztę, że tak powiem wiem, bo już się wywiedziałam z rozmowy z Panem. No i dzięki Majuska Tobie bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
majuska Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 No jak to? A czerwone dywany, złote klamki i dżakuzi nie???:roll::evil_lol: No dobra jutro zdam relację jak się umówiliśmy.... W takim razie proszę ja Was o dobre fluidy i trzymanie kciuków za znalezienie Buni!!! Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='majuska']No jak to? A czerwone dywany, złote klamki i dżakuzi nie???:roll::evil_lol: No dobra jutro zdam relację jak się umówiliśmy.... W takim razie proszę ja Was o dobre fluidy i trzymanie kciuków za znalezienie Buni!!! przesyłamy i trzymamy ... a nas tu u Gapcia sporo, więc pójdzie fest ;) Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ło jejku ... ależ dzień, padam na twarz ... i idę spać ... buziaki wszystkim i do jutra :hand: :hand: Quote
Recommended Posts