Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
A co tam u Gapcia ???

spoko i sucho ;) najedzony i szczęśliwy, w przerwach między snem tylko by się miział ;)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wunia napisał(a):
spoko i sucho ;) najedzony i szczęśliwy, w przerwach między snem tylko by się miział ;)

wunia wylączaj sprzęciora bo jak przyjdzie znienacka i przywali to stracisz narzędzie pracy

Posted

polubek napisał(a):
wunia wylączaj sprzęciora bo jak przyjdzie znienacka i przywali to stracisz narzędzie pracy

no co Ty? Poszła bokiem burza, teraz nawet kropelka u mnie nie spadła :D:D:D

Posted

Cioteczki i wujkowie... Gapcio bezpieczny, a zobaczcie co tu się dzieje, błagam! zajrzyjcie!

DOBROCIŃSKIE WĄTKI ZAMIERAJĄ...w Dobrocinie też nic się nie dzieje...CZY NASTĘPNE PSIAKI ZOSTANĄ WYADOPTOWANE DO DOŁU bo wszyscy zapomną, znudzą się...bo inne nieszczęścia odciągną uwagę???

W CIENIU KOŚCIELNYCH WIEŻ PRZYBĘDZIE MOGIŁ...WYADOPTOWANYCH PSÓW...

Wątek : http://www.dogomania.pl/threads/178904-Polskie-prawo-czy-bezprawie-Dobrocin-czarna-plama-na-mapie-Polski.Organizacje-pomocy/page138

Posted

Wunia napisał(a):
ja już dzisiaj mam dosyć ... odpadam ... buziole wszystkim ... do zobaczenia na ka(Wuni) ...

Dobranoc pchły na noc, karaluchy do poduchy a szczypawki do zabawki

Posted

Dobry wieczór Gapciowe Ciotki

Ta powódź zupełnie inaczej wygląda, jak chodzi o obcych ludzi, a inaczej jak o dogomaniaków
zawsze jak kogoś bliskiego spotyka nieszczęście patrzymy na to z innej perspektywy
a przecież dogomaniacy to nasi bliscy...

Posted

Wunia napisał(a):
no co Ty? Poszła bokiem burza, teraz nawet kropelka u mnie nie spadła :D:D:D

kurdę a u nas pogramiało tyle co nic ale pobłyskało się galancie i trochę pokropiło.
ogólnie to stracha napędziło i nic więcej

Posted

Witam wszystkich niedzielnie i słonecznie (póki co) :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:
z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj:

późno ta ka(Wunia) ale cudownie mi się spało ...

Posted

Isadora7 napisał(a):
Tu ka(Wunia) tam ka(Wunia) - to lubię

Cześć Ciocia Isadorka :loveu::loveu::loveu: późno dziś ta ka(Wunia)... ale spałam jak zabita ...

Posted

Wunia napisał(a):
Cześć Ciocia Isadorka :loveu::loveu::loveu: późno dziś ta ka(Wunia)... ale spałam jak zabita ...

Ja tez dałam czadu dzisiaj ze spaniem, więc akurat dla mnie tez dobra pora na ka(Wunię)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja tez dałam czadu dzisiaj ze spaniem, więc akurat dla mnie tez dobra pora na ka(Wunię)

Widocznie cosik z ciśnieniem się porobiło, że tylko Ciocia Polubkowa spać już nie mogła :D:D:D

Posted

RenW napisał(a):
Mmmmm.. pyszna ka(Wunia).. Witajcie!!!:):)

Ciocia:) Humorek lepszy?
Ptice śpiewają, słoneczko świeci, cieszmy się tym

Posted

mmd napisał(a):
Ciocia:) Humorek lepszy?
Ptice śpiewają, słoneczko świeci, cieszmy się tym

Dzięki.. lepsiejszy!:diabloti::diabloti: