RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Ellig']Men dla Reni juz czeka z poranna kawka:) Nic nie widzę :question::watpliwy::bigcry::bigcry::bigcry:choć przystojny...?:eek2::eek2: Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 spoko, Ellig dała sobie radę ;) byłam już i czytałam ;) Quote
ilon_n Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Ellig']Men dla Reni juz czeka z poranna kawka:) To dopiero mimikra!!! :turn-l: Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='ilon_n']To dopiero mimikra!!! :turn-l: Ellig smaka mi narobiła i poszła:D:D:D:D Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='RenW']Ellig smaka mi narobiła i poszła:D:D:D:D ja też już spadam, dzisiaj dostałam porządnie po kuprze ... i padam na ryjek ;) Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Wunia napisał(a):ja też już spadam, dzisiaj dostałam porządnie po kuprze ... i padam na ryjek ;) No, dopiero przyszła i już idzie....:mad::mad: A kiedy będzie Twoja ka(Wunia)?;) Bo już tej polubkowej to się opiłam:eviltong: Ona zimną serwuje i w pośpiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 RenW napisał(a):No, dopiero przyszła i już idzie....:mad::mad: A kiedy będzie Twoja ka(Wunia)?;) Bo już tej polubkowej to się opiłam:eviltong: Ona zimną serwuje i w pośpiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja Ka(Wunia) będzie jutro, taka niedzielna ;) jaka godzina preferowana? Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Wunia napisał(a):moja Ka(Wunia) będzie jutro, taka niedzielna ;) jaka godzina preferowana? Mnie już wszystko jedno.. byle była ;) Z łoża Cię zrywać przeca nie będziemy, niech Cię TZ dopieści...:razz::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 RenW napisał(a):Mnie już wszystko jedno.. byle była ;) Z łoża Cię zrywać przeca nie będziemy, niech Cię TZ dopieści...:razz::diabloti::diabloti::diabloti: mój TZ wraca z pracy ok.6 rano jutro, więc do zbyt wielu rzeczy nie będzie się nadawał :diabloti::diabloti: kawa będzie na godzinę 9:00 gotowa, co by przed msza zdążyć pogrzeszyć :diabloti::diabloti: Quote
Ellig Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dobranoc, milych snow z Panami, ktorych nie opuszcza poczucie humoru:) Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Wunia napisał(a):mój TZ wraca z pracy ok.6 rano jutro, więc do zbyt wielu rzeczy nie będzie się nadawał :diabloti::diabloti: kawa będzie na godzinę 9:00 gotowa, co by przed msza zdążyć pogrzeszyć :diabloti::diabloti: No nie chce się podzielić Chłopem.. ja bym mu tylko dobrze zrobiła:D:D:D I na siłę mi próbuje wmówić, że do niczego się nie nadaje:D:D Tylko o łyżeczce nie zapomnij....mimo wszystko polubek dbał o mnie:loveu::loveu::loveu: Quote
Ellig Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='RenW']Ellig smaka mi narobiła i poszła:D:D:D:D Renia cmoknij zabcie w lapcie i pojedz na wakacje.Buzka, spadam..... Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Ellig napisał(a):Renia cmoknij zabcie w lapcie i pojedz na wakacje.Buzka, spadam..... albo nie ... Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Ellig']Dobranoc, milych snow z Panami, ktorych nie opuszcza poczucie humoru:) Gdzie owi Panowie?!:eviltong::crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 RenW napisał(a):Tylko o łyżeczce nie zapomnij.... tak, tak pamiętam ... Quote
Ellig Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Renia no juz podziele sie z Toba, Wunia i jescze jedna czolgistka..... Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Ellig']Renia no juz podziele sie z Toba, Wunia i jescze jedna czolgistka..... :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 ja pa, pa na podusię uciekam, bo mnie już pozioma pozycja wzywa :D Dobranockowo pa, pa :bye::bye::sleep2: Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Wunia']ja pa, pa na podusię uciekam, bo mnie już pozioma pozycja wzywa :D Dobranockowo pa, pa :bye::bye::sleep2: To znaczy, żeś szersza jak dłuższa...:D:D:D tak w wolnym tłumaczeniu:D:D:D:D:D Quote
RenW Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Ellig']Renia cmoknij zabcie w lapcie i pojedz na wakacje.Buzka, spadam.....] A pewnie że pojadę..:p jeszcze za mną zatęsknisz:bigcry::obrazic::evil_lol: I ja umykam...:sleep::sleep::sleep::sleep2: :hand::hand::hand: Quote
RenW Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Wunia']tak, tak pamiętam ... .. ino taką:diabloti::diabloti::diabloti: Jakbyś się nie wyrobiła do 9.. to ka(Wunię) już mam.. Potrafię zatroszczyć się sama o siebie:p:evil_lol::evil_lol: I dla Was.... Quote
RenW Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ciekawe o której polubek wstanie..?! To dla polubka....:loveu::loveu: W razie czego przygrzej se w mikrofali! :D:D:D:D Quote
RenW Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 :diabloti:Wstawajcie!! Bo ptaszyny świergolą...:lol::lol: Quote
Recommended Posts