Isadora7 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Kto ty jesteś? Pluszak "mały" Ciotki Gapcio mnie nazwały Jeszcze mieszkam pod chmurkami lecz niedługo z Jamorami tylko gorsza potrzebuję wnet walizki zapakuję i pojadę po nowe życie wierże w to, skoro i Wy wierzycie. Quote
furciaczek Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Na kiedy planowany jest wstepnie transport i jaki koszt bedzie?? Dogo mi tak zamula ze nie doczytam ;/ Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']skończyłam rozsyłanie PW z prośbą o pomoc ... wysłałam do wszystkich, których znam i którzy powinni z różnych wątków znać mnie ... teraz musimy poczekać na efekty końcowe ... zajęło mi to 2 dni, bo w czwartek późnym wieczorem zaczęłam ... nie umiem robić ogłoszeń, a allegro to dla mnie czarna dziura :oops: ... Dziękuję wszystkim, którzy już tu przybyli i pomogli :) i tym z góry, którzy przybędą :loveu: Jesteście wszyscy cudowni :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ciotka Wunia pilnuje wątek i zawsze tu bedzie porządek. Chodzi, prosi i offuje dzielnie się nam Dziewczyna sprawuje. Grono Wujków i Cioteczek nawołuje dla Gapcia o domeczek. O wsparcie Gapciu ładnie proś ! hotelik czeka, a Ty gość ! My Cię kochamy Gapciu na wskroś i zawsze nas w sercu noś ! Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='furciaczek']Na kiedy planowany jest wstepnie transport i jaki koszt bedzie?? Dogo mi tak zamula ze nie doczytam ;/[/QUOTE] dogo padło ... ale już piszę. Na niedzielę 14.03. umówiony jest Pan do profesjonalnego odłowienia Gapcia, powołany jest przez Fundację Niechciane i Zapomniane i przez fundację, dzięki Joli od Jadzi, będzie to finansowane . Do Jamora zawiozę Gapcia ja i mój TZ naszym samochodem, czyli Gapcio wyrusza 14 marca. Koszt to realny koszt paliwa, na transport dostaliśmy od Kundelkowej Skarbonki 100,oo więc starczy świat i jeszcze zostanie. Jeżeli zostanie to zapytam obraczus czy oddać do skarbonki czy zostawić Gapciowi. A może ktoś chce jechać z nami i z Gapciem? Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Isadora7'] Kto ty jesteś? Pluszak "mały" Ciotki Gapcio mnie nazwały Jeszcze mieszkam pod chmurkami lecz niedługo z Jamorami tylko gorsza potrzebuję wnet walizki zapakuję i pojadę po nowe życie wierże w to, skoro i Wy wierzycie. Ciocia Isadorka wierszyk idzie na pierwszą [quote name='RenW']Ciotka Wunia pilnuje wątek i zawsze tu bedzie porządek. Chodzi, prosi i offuje dzielnie się nam Dziewczyna sprawuje. Grono Wujków i Cioteczek nawołuje dla Gapcia o domeczek. O wsparcie Gapciu ładnie proś ! hotelik czeka, a Ty gość ! My Cię kochamy Gapciu na wskroś i zawsze nas w sercu noś ! o rety :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: i gdzie ja to w tym pierwszym poście zmieszczę :razz: To trochę jakby też o mnie:p Quote
furciaczek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia'] A może ktoś chce jechać z nami i z Gapciem?[/QUOTE] Ja bym pojechala...ale troche za daleko hihi Super ze wszystko zaplanowane, oby obylo sie bez przeszkod :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='furciaczek']Ja bym pojechala...ale troche za daleko hihi Super ze wszystko zaplanowane, oby obylo sie bez przeszkod :)[/QUOTE] Teraz nie ma zapory odległości. Londyn Stansted samolot i za 1 godz.i 20 minut jesteś w Łodzi :) odbierzemy Cię, nakarmimy, zdrzemniemy się troszkę i w niedzielę wyruszymy. Samolot do Londynu z Łodzi wylatuje ostatni coś koło 22. No i co? Quote
furciaczek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Teraz nie ma zapory odległości. Londyn Stansted samolot i za 1 godz.i 20 minut jesteś w Łodzi :) odbierzemy Cię, nakarmimy, zdrzemniemy się troszkę i w niedzielę wyruszymy. Samolot do Londynu z Łodzi wylatuje ostatni coś koło 22. No i co?[/QUOTE] Wszystko super...ale jest jeden problem....panicznie boje sie latac:oops:...i sobie autkiem podrozuje. Ostatnio jechalam ponad 30 godzin...ale i tak wole jechac jak leciec:oops: Quote
wellington Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Wuniu, zwolnilo mi sie 20.-- bo Rufus opuscil Jamora, wiec Gapcio przejmuje miesieczny przelewy Rufusowe. Podaj mi prosze dokad przelac, ja zawsze kwartalnie przelewam ze wzgledu na lenistwo :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='wellington']Wuniu, zwolnilo mi sie 20.-- bo Rufus opuscil Jamora, wiec Gapcio przejmuje miesieczny przelewy Rufusowe. Podaj mi prosze dokad przelac, ja zawsze kwartalnie przelewam ze wzgledu na lenistwo :)[/QUOTE] Dzięki Well, naprawdę dzięki :) Już wysyłam do Ciebie PW i wrzucam na pierwszą stronę :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Piromanka']Ja ze swojej strony mogę pomóc w ogłoszeniach. I Allegro mogę zrobić.[/QUOTE] pusta głowa ze mnie ... od ogłoszeń specjalistkę mamy ... Ciocia Piromanka ... już tyle razy mi pomogła ... a ja tłuczek, aż do 42 strony się cofnęłam, żeby załapać kto o allegro pisał ... chyba muszę już iść spać ... Quote
Pliszka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Wuniu, proszę dopisz moją deklarację: 10zł miesięcznie Quote
Szarotka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Pliszka']Wuniu, proszę dopisz moją deklarację: 10zł miesięcznie[/QUOTE] O super jeszcze jedna :):) Quote
Sylwia M. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 To już trochę nam się nazbierało:) Widzę, że Wy, to "nocne Marki" jesteście :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Pliszka']Wuniu, proszę dopisz moją deklarację: 10zł miesięcznie[/QUOTE] Już dopisuję Pliszka :) Dziękuję :) Pospać trochę musiałam ... Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Szarotka']O super jeszcze jedna :):)[/QUOTE] Ciocia Szarotka z reala wróciła :D Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']dogo padło ... ale już piszę. Na niedzielę 14.03. umówiony jest Pan do profesjonalnego odłowienia Gapcia, powołany jest przez Fundację Niechciane i Zapomniane i przez fundację, dzięki Joli od Jadzi, będzie to finansowane . Do Jamora zawiozę Gapcia ja i mój TZ naszym samochodem, czyli Gapcio wyrusza 14 marca. Koszt to realny koszt paliwa, na transport dostaliśmy od Kundelkowej Skarbonki 100,oo więc starczy świat i jeszcze zostanie. Jeżeli zostanie to zapytam obraczus czy oddać do skarbonki czy zostawić Gapciowi. A może ktoś chce jechać z nami i z Gapciem?[/QUOTE] Tak informacyjnie, jakby się cioteczkom i wujkom nie chciało wstecz zaglądać :D Quote
Ellig Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Hej Wunia....Jestem pod wrazeniem :crazyeye:Swietna akcja :multi: Gapciu , tylko badz grzeczny:) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Ellig']Hej Wunia....Jestem pod wrazeniem :crazyeye:Swietna akcja :multi: Gapciu , tylko badz grzeczny:)[/QUOTE] Dziękuję Ellig za te ciepłe słowa :) Musi jakoś przez ten tydzień być bardzo grzeczny, wcześniej naprawdę się nie da, mój TZ nie dostanie ani nawet dnia urlopu w tygodniu, a poza tym ten Pan do odłowienia Gapcia akurat w niedzielę może, więc wszystko się ładnie układa. Można by próbować obrożę mu zakładać i wciągać do samochodu, ale nie chcę z drugiej strony tak bardzo go stresować ... i tak pluszaczkowi ciężko będzie, straci swoje otoczenia, które zna ... no, ale to dla jego szeroko rozumianego dobra ... Quote
Ellig Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Dziękuję Ellig za te ciepłe słowa :) Musi jakoś przez ten tydzień być bardzo grzeczny, wcześniej naprawdę się nie da, mój TZ nie dostanie ani nawet dnia urlopu w tygodniu, a poza tym ten Pan do odłowienia Gapcia akurat w niedzielę może, więc wszystko się ładnie układa. Można by próbować obrożę mu zakładać i wciągać do samochodu, ale nie chcę z drugiej strony tak bardzo go stresować ... i tak pluszaczkowi ciężko będzie, straci swoje otoczenia, które zna ... no, ale to dla jego szeroko rozumianego dobra ...[/QUOTE] I wlasnie dlatego napisalam ,ze jest to swietnie zorganizowana akcja pomocy :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 a teraz trochę matematyki :mad:: deklaracje stałe : 220,oo (w tym Ellig za cały rok zapłaciła jednorazowo, Havanka - deklaracja na 3 m-ce, Sylwia M. - deklaracja na 6 m-cy zapłaci jednorazowo, Wellington - będzie wpłacać kwartalnie) deklaracja jednorazowe: 305,oo + irenaka wpłaci po 20 marca, kwoty nie znamy, Dzika Figa - wpłaci grosik, kwoty nie znamy, Aimez_moi - wpłaci grosik kwoty nie znamy datek jednorazowy - 100,oo z Kundelkowej Skarbonki na transport Nadal brakuje stałych :shake: tym bardziej, że wykruszy się w trakcie Havanka i Sylwia M. :-( będę zalepiać jednorazowymi i w razie czego napadnę na wszystkich znowu :diabloti: Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Błagam, niech to ktoś sprawdzi z pierwszym postem :roll: powinno się wszystko zgadzać, ale za nieomylną to się nie uznaję :shake: Quote
Betta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 zapisuje..... ułóżcie te deklaracje jakoś żeby było wszystko widac - troche sie bałaganu robi jak są tmczasowe deklaracje ale proponuje je skleić i obliczyc sume np na pół roku - na rok ...i wypisac w 1 poscie ile brakuje tych stałych deklaracji - przejrzystość funduszy zawsze dobrze rokuje.... dostałam 2 wiadomośc... dzieki Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Betta']zapisuje..... ułóżcie te deklaracje jakoś żeby było wszystko widac - troche sie bałaganu robi jak są tmczasowe deklaracje ale proponuje je skleić i obliczyc sume np na pół roku - na rok ...i wypisac w 1 poscie ile brakuje tych stałych deklaracji - przejrzystość funduszy zawsze dobrze rokuje.... dostałam 2 wiadomośc... dzieki[/QUOTE] ok, spróbuję ogarnąć ... dzięki, że przybyłaś Betta :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Czy ktoś z Cioteczek lub Wujków mógłby podarować Gapciowi obrożę i smycz? Kaganiec szmaciany mam, ale moje zapasy smyczy się wyczerpały, a obrożę mam ale za małą na naszego pluszaka :( a nie chciałabym ruszać pieniędzy Gapcia , będą wszak bardzo, bardzo potrzebne na hotel ... :( Quote
Recommended Posts