Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 RenW napisał(a):Polubek, nick masz wymowny, a nie potrafisz sprawy załatwić do końca:eviltong::eviltong::D:D:D:D oj ... obawiam się, że umie ;) Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 RenW napisał(a):Polubek, nick masz wymowny, a nie potrafisz sprawy załatwić do końca:eviltong::eviltong::D:D:D:D normalnie nie wchodź mi na ambicję :diabloti: :angryy: :diabloti: co ty miałaś już robić? :sleep2::sleep2::sleep2: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Belka dzięki za wyciąg z konta Gapciowego :D:D post rozliczeniowy uzupełniony na cacy ;) Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):Belka dzięki za wyciąg z konta Gapciowego :D:D post rozliczeniowy uzupełniony na cacy ;) cosik dłuuuga ta minutka była, podziałka na minutniku się skończyła :diabloti: Quote
RenW Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):normalnie nie wchodź mi na ambicję :diabloti: :angryy: :diabloti: co ty miałaś już robić? :sleep2::sleep2::sleep2: Pfi :obrazic:, nie schlebiaj sobie, też miałabym na kogo włazić, są ciekawsze obiekty:ekmm::errrr::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::scream_3::scream_3: Saldo obejrzawszy... Gęba mi się rozdziawia..:sleep::sleep::sleep: :bye::bye: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 RenW napisał(a):Gęba mi się rozdziawia..:sleep::sleep::sleep: :bye::bye: Pa, pa śpij dobrze ... Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):cosik dłuuuga ta minutka była, podziałka na minutniku się skończyła :diabloti: zakończyłam wcześniej, ogłosiłam później ;) Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Wiesz Polubeczku, że chyba swoim PW zabiłam Isadorkę? :shake::shake::shake: Quote
polubek Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):zakończyłam wcześniej, ogłosiłam później ;) a tak oczywiście oj ciotka idzie się położyć, kręgosłup tak mnie ......... że juz siedzieć nie mogę. moje stare biedne schorowane kości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
RenW Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wunia napisał(a):oj ... obawiam się, że umie ;) Na dwoje babka wróżyła :D:D:D:D Wunia napisał(a):Belka dzięki za wyciąg z konta Gapciowego :D:D post rozliczeniowy uzupełniony na cacy ;) Cacy cacy, bum po glacy :D:D:D:D Cześć Ciotki!;):diabloti: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 RenW napisał(a):Na dwoje babka wróżyła :D:D:D:D Cacy cacy, bum po glacy :D:D:D:D Cześć Ciotki!;):diabloti: albo nie ... Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Też uciekam spać już ... pa, pa Cioteńki i Wujkowie ... dobranockowo ... Quote
Szarotka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Przyszlam a tu ciemno wszedzie, glucho wszedzie ............ Quote
Ingrid44 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Szarotka napisał(a):Przyszlam a tu ciemno wszedzie, glucho wszedzie ............ No wlasnie , co tu tak ciemno i pusto:candle: Quote
polubek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Ellig Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Dziekuje za ka(Wunie) , ale sie nachodzilam, tyle watkow, tyle zaleglosci....:) Dobrego weekendu Gapciowe Cioteczki:) Quote
polubek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ellig napisał(a):Dziekuje za ka(Wunie) , ale sie nachodzilam, tyle watkow, tyle zaleglosci....:) Dobrego weekendu Gapciowe Cioteczki:) cy aby nie wystygła ka(Wunia) za bardzo? Quote
Ellig Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Absolutnie, cichaczem capnelam, poszlam w owiedziny z kubkiem w lapce ....:) Quote
polubek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ellig napisał(a):Absolutnie, cichaczem capnelam, poszlam w owiedziny z kubkiem w lapce ....:) to już wiem dlaczego się nie mogłam doliczyć, i kubeczka mi brakowało :eviltong: Quote
RenW Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Polubek zimną ka(Wunię) serwujesz....:eviltong::mad: Cześć Ciotki:lol: Quote
polubek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 RenW napisał(a):Polubek zimną ka(Wunię) serwujesz....:eviltong::mad: Cześć Ciotki:lol: kto rano wstaje temu pan bóg daje :loveu: jak coś nie w paski to zmień, najlepiej na kratkę :eviltong: a jak ka(Wunia) za zimna to se podgrzej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 polubek napisał(a):kto rano wstaje temu pan bóg daje :loveu: ..... ja znam troszke inna wersje:..."kto rano wstaje ten sie g..uzik wyspi":) Quote
RenW Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 polubek napisał(a):kto rano wstaje temu pan bóg daje :loveu: jak coś nie w paski to zmień, najlepiej na kratkę :eviltong: a jak ka(Wunia) za zimna to se podgrzej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja nie wstaje i mi też daje...:eviltong::diabloti: Do doopy taka gospodyni, nie umie podejmować przybyłych;i tyle:eviltong::p:diabloti: Quote
polubek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 RenW napisał(a):A ja nie wstaje i mi też daje...:eviltong::diabloti: Do doopy taka gospodyni, nie umie podejmować przybyłych;i tyle:eviltong::p:diabloti: a tak? to jutro każdy sobie rzepkę skrobie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
RenW Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 polubek napisał(a):a tak? to jutro każdy sobie rzepkę skrobie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Mnie tam wsio rawno, od jutra nie będę korzystać z Waszej gościnności. Miłego dnia wszystkim życzę, wokół mnie realne życie się toczy. Do miłego:wink: Quote
Recommended Posts