Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

polubek napisał(a):
o której jutro rano kawka?

a chcesz zrobić rankiem? bo ja jutro na zieloną trawkę na 3 dni znikam ... hamaczek pomiędzy brzozami ... drzwi do lasu prosto ... ale biorę kompa i net będzie ;) ale rano mogę z kawą nie zdążyć ...

Posted

Wunia napisał(a):
a chcesz zrobić rankiem? bo ja jutro na zieloną trawkę na 3 dni znikam ... hamaczek pomiędzy brzozami ... drzwi do lasu prosto ... ale biorę kompa i net będzie ;) ale rano mogę z kawą nie zdążyć ...

pewnikiem i tak będzie bo znowu przed 6 ajta z szakalkiem

Posted

dla polubek :D

przykładowy zestaw pytań do przedszkolaka:
- Jak nazywa się pomieszczenie, w którym teraz jesteście?
- Co to jest plan lekcji?
- Czego uczą się dzieci w szkole?
- Kto pracuje w szkole?
- Jakim znakiem dzieci na lekcjach pokazują, że chcą coś powiedzieć?
- Co uczniowie robią podczas przerw w szkole?
- Gdzie mogą zjeść obiad, wypić herbatę?
- Czy uczniowie mogą przebywać w szkole po skończonych lekcjach?
- Jak nazywa się pomieszczenie, w którym uczniowie ćwiczą, grają w piłkę, organizują wyścigi i zawody sportowe?
- Co powinno się znajdować w tornistrze ucznia?

Posted

Wunia napisał(a):

- Kto pracuje w szkole?
- Jak nazywa się pomieszczenie, w którym uczniowie ćwiczą, grają w piłkę, organizują wyścigi i zawody sportowe?

o żesz ty w mordę jeża. wunia wiedziałaś że ja niedzieciata to chyba to po złości zrobiłaś? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

poczkaj poczkaj niech ja tylko siostrzenicę dorwę to mi wsio wyśpiewa :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Wunia napisał(a):

- Kto pracuje w szkole?

polubek napisał(a):
o żesz ty w mordę jeża. wunia wiedziałaś że ja niedzieciata to chyba to po złości zrobiłaś? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

poczkaj poczkaj niech ja tylko siostrzenicę dorwę to mi wsio wyśpiewa :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Wunia fakturę za monitor wysłałam kurierem

Posted

Wunia napisał(a):
Polubek ... Ty tez po liftingu ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

polubek napisał(a):
tak nawet po spa :eviltong: :evil_lol: :eviltong:

No proszę, Ciotkom się luksusów zachciewa. Chciałabym Was po tych liftingach pooglądąć, czy aby która młodziej ode mnie wygląda:eviltong::errrr::grin::grin::roflt::roflt::roflt::eek2:.......:siara:

Posted

polubek napisał(a):

to są bardzo poważne pytania ... no czego dzieci uczą się w szkole? I co powinny nosić w tornistrze?

Posted

polubek napisał(a):
to niech ci będzie gałązki i listki u gapcia

Chcesz drzewo genealogiczne Szarotki rozdzielać ? :D:D:D:evil_lol::evil_lol:

Posted

Wunia napisał(a):
Polubek no a to szczególnie mi się podoba:

Jakim znakiem dzieci na lekcjach pokazują, że chcą coś powiedzieć?

:eviltong::eviltong::eviltong:Ja wiem, ale nie będziem wyrywać się do odpowiedzi:diabloti::diabloti:

Posted

polubek napisał(a):
a jak od czegoś trzeba zacząć :loveu:

:diabloti::diabloti: O żesz..! Powyrywała Szarotce listki :eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

RenW napisał(a):
:diabloti::diabloti: O żesz..! Powyrywała Szarotce listki :eviltong::evil_lol::evil_lol:

kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce... o kuźwa mać nie chce? :angryy: :diabloti: już ja mu pokażę! :mad: :evil_lol:

Posted

To ja się pożegnam idę lulać..:sleep2::sleep2::sleep2:
Dobranoc, nie rozrabiajcie za bardzo.:eviltong: Rano wstawię się na poranną ka(Wunię):diabloti:
:hand::hand:

Posted

RenW napisał(a):
To ja się pożegnam idę lulać..:sleep2::sleep2::sleep2:
Dobranoc, nie rozrabiajcie za bardzo.:eviltong: Rano wstawię się na poranną ka(Wunię):diabloti:
:hand::hand:

poczkaj minutkę, uzupełniam rozliczenia ;)

Posted

polubek napisał(a):
kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce, nie dba, żartuje, kocha, lubi, szanuje, nie chce... o kuźwa mać nie chce? :angryy: :diabloti: już ja mu pokażę! :mad: :evil_lol:

:eviltong::eviltong: No i na czym stanęło?? :cool3: Pewnie nie kocha, nie lubi, nie szanuje, nie chce, nie dba, nie żartuje!:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: